Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:24 To co Ty robisz we śnie, że nie odpoczywasz?? Portrety trumienne? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:34 zasnęła chrupaniem zmęczona? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:36 Schrupała własna trumienkę? To juz nie odpocznie!:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:38 chrup chrup po trumience, powinna teraz umieścić w sygnaturce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:41 Stonka by tego nie darowała, to jej pole do popisu. Pękłaby ze złości na drobne paseczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:47 rozsierdzona stonka to musi być nie byle jaki widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:50 No, taki jak przez czarne pręty, a wokół stonczyne pięty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:55 a propos:ile stonka ma pięt?? (nie wiem jak wielki hałas wywołany tupaniem ze złości mam sobie wyobrazić, co cztery pięty to w końcu nie sześć,lub osiem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:59 Stawiam na szóstkę! Na więcej nie da ocenić, chyba, że zda nowe testy maturalne, tam punktacja do 100 dochodzi. Możesz to sobie wyobrazic?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:06 stonogi to dopiero prymuski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:10 A gdyby je tak na stonki podzielić, to ile by wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:19 wyjść to by wyszło i sporo, ale co to za stonki bez paseczków?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:25 ja juz policzyłam, wychodzi 16,6666666..... stonki, czyli 16 całych stonek i jedna inwalidka, na dodatek w okresie. No proszę, zawsze twierdziłam, że dzielenie to kalekie działanie, że już o braku pasków nie wspomnę! A może podpasków? Nieważne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:30 te nadprogramowe nóżki możnaby pociąć na drobne paseczki i poprzyklejać na gołe stonki...ale to chyba zbyt horrorystyczna wizja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:35 No, możnaby, ale jeśli nóżki też są w okresie to ja czarno to widzę , bo na czerwono. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:44 czerwona z złości stonka o czerwonych paseczkach, to jak,jak biedronka bez kropek:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:49 Aleśmy się przejechały po owadach! Suchego paseczka już na nich nie ma, tylko mokra plama została :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chrrr... chrr... ;))) n/t 27.04.03, 15:49 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Schrupała własna trumienkę? To juz nie odpocznie!:( > :) :)))))))) chrrr... chrrr... to było chrapanie :)) a odpoczywam w trumience właśnie :)) jedną mi przehandlowała Szaki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 15:52 A na co Szaki trumienka była? Nic nie mówiła, że się w zaświaty wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś