Dodaj do ulubionych

chrrr... chrr... ;))) n/t

24.04.03, 19:03
zasnęłam zmęczona... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:24
      To co Ty robisz we śnie, że nie odpoczywasz??
      Portrety trumienne?
      :))
      • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:34
        zasnęła chrupaniem zmęczona? :)
        • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:36
          Schrupała własna trumienkę? To juz nie odpocznie!:(
          :)
          • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:38
            chrup chrup po trumience,
            powinna teraz umieścić w sygnaturce:)
            • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:41
              Stonka by tego nie darowała, to jej pole do popisu. Pękłaby ze złości na
              drobne paseczki :)
              • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:47
                rozsierdzona stonka to musi być
                nie byle jaki widok :)
                • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:50
                  No, taki jak przez czarne pręty, a wokół stonczyne pięty :))
                  • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:55
                    a propos:ile stonka ma pięt??
                    (nie wiem jak wielki hałas wywołany
                    tupaniem ze złości mam sobie wyobrazić,
                    co cztery pięty to w końcu
                    nie sześć,lub osiem)
                    • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:59
                      Stawiam na szóstkę! Na więcej nie da ocenić, chyba, że zda nowe testy
                      maturalne, tam punktacja do 100 dochodzi. Możesz to sobie wyobrazic??
                      • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:06
                        stonogi to dopiero prymuski:)
                        • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:10
                          A gdyby je tak na stonki podzielić, to ile by wyszło?
                          • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:19
                            wyjść to by wyszło i sporo,
                            ale co to za stonki bez paseczków?:(
                            • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:25
                              ja juz policzyłam, wychodzi 16,6666666..... stonki, czyli 16 całych stonek i
                              jedna inwalidka, na dodatek w okresie.
                              No proszę, zawsze twierdziłam, że dzielenie to kalekie działanie, że już o
                              braku pasków nie wspomnę! A może podpasków? Nieważne.
                              • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:30
                                te nadprogramowe nóżki możnaby pociąć
                                na drobne paseczki i poprzyklejać na gołe stonki...ale
                                to chyba zbyt horrorystyczna wizja:))
                                • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:35
                                  No, możnaby, ale jeśli nóżki też są w okresie to ja czarno to widzę , bo na
                                  czerwono.
                                  • Gość: oona Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 00:44
                                    czerwona z złości stonka o czerwonych paseczkach,
                                    to jak,jak biedronka bez kropek:(
                                    • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 00:49
                                      Aleśmy się przejechały po owadach! Suchego paseczka już na nich nie ma, tylko
                                      mokra plama została :)
          • ulalka Re: chrrr... chrr... ;))) n/t 27.04.03, 15:49
            Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Schrupała własna trumienkę? To juz nie odpocznie!:(
            > :)

:)))))))) chrrr... chrrr... to było chrapanie :)) a odpoczywam w trumience
            właśnie :)) jedną mi przehandlowała Szaki ;))
            • Gość: maryjo2 Re: chrrr... chrr... ;))) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 15:52
              A na co Szaki trumienka była? Nic nie mówiła, że się w zaświaty wybiera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka