nutopia 21.02.07, 13:59 przedstaw się nam tu ładnie i coś o sobie napisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrothulf Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 19:08 moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki (potwór) pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze więcej i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w fazie "corega tabs". coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 19:37 Super hiper metal masakra. No ja też jestem w zaawansowanym wieku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 20:00 Znaczy posunięty. W wieku. Tak jak Mmagi:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:10 nekroskop88 napisał: > Znaczy posunięty. W wieku. Tak jak Mmagi:D > > znaczy lekko trącona rydwanem czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:12 tak, rozjechana rydwanem czasu, tak kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 21:24 hrothulf napisał: > moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie > hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki (potwór) > > pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo > kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem > pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze więcej > > i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film > wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu > surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa > więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to > przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy > lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana > (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji > młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w > fazie "corega tabs". coś jeszcze? masz spore szanse Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:02 hrothulf napisał: > moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie > hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki (potwór) > > pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo > kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem > pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze więcej > > i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film > wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu > surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa > więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to > przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy > lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana > (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji > młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w > fazie "corega tabs". coś jeszcze? nie dzięki i tak doczytałam tylko do "tytułowy" Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: hrothulf 21.02.07, 22:13 porozmawiamy jak se wyrobi erotische wizytówkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hrothulf 21.02.07, 22:15 morfeusz_1 napisał: > porozmawiamy jak se wyrobi erotische wizytówkie ;) z takim nickiem to erotiche wizytówkie odpada;) Odpowiedz Link Zgłoś