21.02.07, 13:59
przedstaw się nam tu ładnie i coś o sobie napisz
Obserwuj wątek
    • mmagi ciekawska:-)))))))))))))))))))) nt 21.02.07, 16:02

• hrothulf Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 19:08
        moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie
        hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki (potwór)
        pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo
        kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem
        pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze więcej
        i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film
        wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu
        surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa
        więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to
        przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy
        lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana
        (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji
        młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w
        fazie "corega tabs". coś jeszcze?
        • skoropis Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 19:37
          Super hiper metal masakra. No ja też jestem w zaawansowanym wieku.
          :D
          • nekroskop88 Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 20:00
            Znaczy posunięty. W wieku. Tak jak Mmagi:D
            • hrothulf Nie tak znowu mocno 21.02.07, 20:34
              posunięty
            • nutopia Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:10
              nekroskop88 napisał:

> Znaczy posunięty. W wieku. Tak jak Mmagi:D
              >
              >
              znaczy lekko trącona rydwanem czasu;)
              • nekroskop88 Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:12
                tak, rozjechana rydwanem czasu, tak kilka razy
        • makbrajd Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 21:24
          hrothulf napisał:

> moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie
          > hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki
          (potwór)
          >
          > pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo
          > kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem
          > pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze
          więcej
          >
          > i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film
          > wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu
          > surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa
          > więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to
          > przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy
          > lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana
          > (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji
          > młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w
          > fazie "corega tabs". coś jeszcze?

masz spore szanse
        • nutopia Re: Przedstawiam się więc ładnie 21.02.07, 22:02
          hrothulf napisał:

> moja ksywa bierze się z pewnej pięknej książki pod tytułem "grendel", gdzie
          > hrothulf był rycerzem samochwałą, którego tytułowy bohater tej książki
          (potwór)
          >
          > pojmał, poniżył i puścił wolno. pomny hańby, jakiej za swoje samochwalstwo
          > kolega prawdziwy hrothulf łaskaw by dostąpić powiem o sobie tyle, że jestem
          > pracownikiem naukowym lubiącym muzykę (dużo różnej) i literaturę (jescze
          więcej
          >
          > i jeszcze różniejszej) i kinem nie pogardzącym (ze wskazaniem na polski film
          > wesele ostatni i czasem mającym sporo czasu wolnego, a z tego powodu
          > surfującym po internecie (bywa), ponieważ na tym forum atmosfera bywa cikwa
          > więc podrzucam czasem jaki.ś post z nadzieją, że ktoś odpowie i nie będzie to
          > przemądrzały alex albo jeden z łowców żółtych zębów bo nawet zawodowi pogrmcy
          > lewactwa czy inni narodowcy na tym forum łagodnieją, że wspomnę pewnego pana
          > (?) o ksywie szkockopodobnej. wiek dość zaawansowany (do organizacji
          > młodzieżowych za socjalizmu by mnie nie przyjęli), ale jeszcze nie w
          > fazie "corega tabs". coś jeszcze?

nie dzięki
          i tak doczytałam tylko do "tytułowy"
          • hrothulf no dobra to se wizytówkę zrobię 22.02.07, 13:08
            jak będę miał czas
    • morfeusz_1 Re: hrothulf 21.02.07, 22:13
      porozmawiamy jak se wyrobi erotische wizytówkie ;)
      • nutopia Re: hrothulf 21.02.07, 22:15
        morfeusz_1 napisał:

> porozmawiamy jak se wyrobi erotische wizytówkie ;)

z takim nickiem to erotiche wizytówkie odpada;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka