Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.11.01, 00:36 udowodnili to amerykańscy naukowcy, którzy obserwują jego próby wejścia na czata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.addcom.de 23.11.01, 00:59 Wwszystko plotki niesprawdzone i wyssane z brudnego palucha,każdy przeżywa niepowodzenia w życiu,a jak Niunia chce udowodnić,że jej mózg waży tyle,co męski,to niech mi doradzi,czemu mam takie problemy z czatem. W cywilizacjach wyżej rozwiniętych tego rodzaju kłopoty nie są znane,ale jak się wraca do jaskini to i głupi mamut może przeszkadzać,jak się nie ma bazooki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.11.01, 09:54 typowe dla debilizmu salonowego Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 01:01 tia zeby to byly jeszcze proby Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 01:25 .karita, ty tez z be. jestes? ja jestem pl? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:12 a cos mi sie tam chyba popie...... Pomoglas Leziox'owi wejsc na czata??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:18 nawiazanie z nim kontaktu w celu poproawienia jego jawy przeroslo moje mozliwosci. rzeczywsicie mam chyba cos z glowa :) lesio nie pojmuje prostych komned. do niego trza zdaniami barokowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:22 a to byl problem javy??? bo w sumie u mnie jak wchodze na czata gazety to jest ok, ale na jakis onetach czy innych, wykrywa sie problem tego ze java jest za stara.... ale na razie nie chce mi sie z tym nic robic, to moje pudlo i tak jest takie glupie ze lepiej go nie ulepszac.... Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:28 on ma zle ustawiona jawe w przegladrce bo z tego co wyksztusil z siebie to nie wchodzi na zaden czat w javie. i tyle. chlop nie ma pojecia o komp. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 09:55 ...to on też został pocięty przez Samantę...?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: nie w wadze mózgu rzecz...a w konsystencji:-)) IP: 195.116.253.* 23.11.01, 09:59 Miły Leszku, A może przyjmiesz moje zaproszenie do odwiedzenia kiedyś czatu onetu, pokój od 40 lat - zapraszam gorąco, naprawdę warto... Tam mam nadzieję nie będziesz miał kłopotów natury technicznej - cały świat się tam spotyka, ja też bywam... Zapraszam jeszcze raz serdecznie, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:25 Leziu nie przejmuj sie! nie mam czasu tego czytac co napisano ale i tak zaczynam Cie lubic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.addcom.de 23.11.01, 15:51 Z przykrością stwierdzam/to dla przemądrzałych samic typu Niunia i Karita/,że problem nie leżał w Java,ale przy okazji przetrząsania dojść i innych pierduł wykryłem zamaskowany programik,zabezpieczający mnie przed niepożądaynmi wizytami psychopatów typu niewyżyte kobiety i pokrewne,o którym już sam zapomniałem,a on włączał się automatycznie. Pośrednio więc to Karita/choć paszcza z niej wyjątkowo złośliwa/pomogła mi w wyjaśnieniu problemu.Karita,zapewniam cię,że po podaniu przez ciebie adresu z rozkoszą cię odwiedzę,aby wręczyć ci nagrodę i przy okazji sprawdzę,czy aby sprzedawca mojego nowego bejsbola nie oszukał mnie,zachwalając twardość drewna,z jakiego został wykonany. POza tym wszystkim życzę dobrego samopoczucia.Z dziadowskim pozdrowieniem: "do katucha do katucha hopsasa!" x-Katuch=śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:59 jesoooooooooooooooooo chyba zmienie miejsce zamieszkania. ale co za wredota !!! czlowiek chce mu pomoc a ten straszy kijem ale swoja droga dobrze ze nie czyms innym. lesiu caluski dla ciebie slonce ty nasze niemieckie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:05 Toż ja nikogo nie straszę,ja swoim intelektem go zgaszę.Co do bejbola to mi służy do otwierania piwa i przeprowadzania babć przez ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:10 lesiu twoj intelekt cie przerasta. musisz bardziej pnaowac nad nim bo se krzywde jeszcze zrobisz. zmartwiona karita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:11 Karitko,skarbezcku.Nie przejmuj się.Geniusze zawsze byli szaleńcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:16 ja sie boje szalencow. z reguly sa nieszczepieni. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do Mózgu Lezioxa 23.11.01, 16:17 oj, z tego co ja widze trudno bedzie nagrode karicie dostarczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:46 Tak też właśnie nad tym myślę,z namaszczeniem polerując bejsbola.Do tej pory nie wpłynęła żadna emalia z Karicim/?/Karitowym/?/Karity/?/adresem i nie mogę biedaczce przekazać niczego-to co mam zrobić? Karita,dawaj nazwicho,włamię się zaraz do biura meldunkowego i dostarczę,co mam dostarczyć.Ale będzie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:50 lesiu moj dobroczynco ale ja nie godna przyjac tak wieka nagrode :) nie zasluzylam. a poza tym co ja by zrobila z tak wielkim pieniadzem? nie nie. nie moge tego przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do Mózgu Lezioxa 23.11.01, 16:55 to niech ci leziox przynajmniej w naturze ta przysluge wynagrodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:58 a potem co ? cale zycie na kozetce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 24.11.01, 01:01 To znaczy jak?Jak mam rozumieć tą ostatnią wypowiedź?Ze jak jakas samiczka ze mną się wydyma,to zaraz trafia do psychiatryka na całe życie,czy coś nie tak przeczytałem?Z rozkoszy trafi do tego psychiatryka,czy tam na kozetke,albo ze strachu,przerażona do końca swoich dni wyglądem mojej mordy? Czekam na dalsze skonkretyzowanie mojej diaboliczności.A kysz ,Czort! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:27 a do czego ci konkretyzajca????? tylko logicznie Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:35 A swoja drogą to ciekawe, że na jedno zdanie karity Leziox potrzebuje całej tyrady, która karita ucina znowu jednym zdaniem.:))) Do tego całkiem trafnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 01:36 A ty Karita się skonkretyzuj też wreszcie i po flaszkę się zgłoś,czy tam po zapłatę w naturze,może być razem z onlyania. Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:44 oooooo widze ze marzy ci sex no no. to pierwszy sex w twiom zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś