Dodaj do ulubionych

Mózg Lezioxa waży mniej

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.11.01, 00:36
udowodnili to amerykańscy naukowcy, którzy obserwują jego próby wejścia na czata
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.addcom.de 23.11.01, 00:59
      Wwszystko plotki niesprawdzone i wyssane z brudnego palucha,każdy przeżywa
      niepowodzenia w życiu,a jak Niunia chce udowodnić,że jej mózg waży tyle,co
      męski,to niech mi doradzi,czemu mam takie problemy z czatem.
      W cywilizacjach wyżej rozwiniętych tego rodzaju kłopoty nie są znane,ale jak
      się wraca do jaskini to i głupi mamut może przeszkadzać,jak się nie ma bazooki.
      • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 01:03
        w morde ale on wygadany
        • Gość: niunia Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.11.01, 09:54
          typowe dla debilizmu salonowego
    • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 01:01
      tia zeby to byly jeszcze proby
      • onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 01:25
        .karita, ty tez z be. jestes?
        ja jestem pl?
        • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 12:52
          ja jestem pl
          • onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 12:59
            te "tja" mnie zmylilo
            • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:10
              a tia jest w gwarze be? :)
              • onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:12
                a cos mi sie tam chyba popie......
                Pomoglas Leziox'owi wejsc na czata??? :)
                • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:18
                  nawiazanie z nim kontaktu w celu poproawienia jego jawy przeroslo moje
                  mozliwosci. rzeczywsicie mam chyba cos z glowa :) lesio nie pojmuje prostych
                  komned. do niego trza zdaniami barokowymi.
                  • onlyania Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:22
                    a to byl problem javy???
                    bo w sumie u mnie jak wchodze na czata gazety to jest ok, ale na jakis onetach
                    czy innych, wykrywa sie problem tego ze java jest za stara....
                    ale na razie nie chce mi sie z tym nic robic, to moje pudlo i tak jest takie
                    glupie ze lepiej go nie ulepszac....
                    • .karita Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:28
                      on ma zle ustawiona jawe w przegladrce bo z tego co wyksztusil z siebie to nie
                      wchodzi na zaden czat w javie. i tyle. chlop nie ma pojecia o komp.
    • mag_nolia Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 09:55
      ...to on też został pocięty przez Samantę...?,
    • Gość: Monika Re: nie w wadze mózgu rzecz...a w konsystencji:-)) IP: 195.116.253.* 23.11.01, 09:59
      Miły Leszku,
      A może przyjmiesz moje zaproszenie do odwiedzenia kiedyś czatu onetu, pokój od
      40 lat - zapraszam gorąco, naprawdę warto...
      Tam mam nadzieję nie będziesz miał kłopotów natury technicznej - cały świat się
      tam spotyka, ja też bywam...
      Zapraszam jeszcze raz serdecznie,
      Monika
    • anka1 Re: Mózg Lezioxa waży mniej 23.11.01, 13:25
      Leziu nie przejmuj sie! nie mam czasu tego czytac co napisano ale i tak zaczynam Cie lubic:)
      • Gość: leziox Re: Mózg Lezioxa waży mniej IP: *.addcom.de 23.11.01, 15:51
        Z przykrością stwierdzam/to dla przemądrzałych samic typu Niunia i Karita/,że
        problem nie leżał w Java,ale przy okazji przetrząsania dojść i innych pierduł
        wykryłem zamaskowany programik,zabezpieczający mnie przed niepożądaynmi
        wizytami psychopatów typu niewyżyte kobiety i pokrewne,o którym już sam
        zapomniałem,a on włączał się automatycznie.
        Pośrednio więc to Karita/choć paszcza z niej wyjątkowo złośliwa/pomogła mi w
        wyjaśnieniu problemu.Karita,zapewniam cię,że po podaniu przez ciebie adresu z
        rozkoszą cię odwiedzę,aby wręczyć ci nagrodę i przy okazji sprawdzę,czy aby
        sprzedawca mojego nowego bejsbola nie oszukał mnie,zachwalając twardość
        drewna,z jakiego został wykonany.
        POza tym wszystkim życzę dobrego samopoczucia.Z dziadowskim pozdrowieniem:
        "do katucha do katucha hopsasa!"
        x-Katuch=śmietnik
        • Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:59
          jesoooooooooooooooooo chyba zmienie miejsce zamieszkania. ale co za wredota !!!
          czlowiek chce mu pomoc a ten straszy kijem ale swoja droga dobrze ze nie czyms
          innym.
          lesiu caluski dla ciebie slonce ty nasze niemieckie :))))
          • Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:05
            Toż ja nikogo nie straszę,ja swoim intelektem go zgaszę.Co do bejbola to mi
            służy do otwierania piwa i przeprowadzania babć przez ulicę.
            • Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:10
              lesiu twoj intelekt cie przerasta. musisz bardziej pnaowac nad nim bo se
              krzywde jeszcze zrobisz.
              zmartwiona karita.
              • Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:11
                Karitko,skarbezcku.Nie przejmuj się.Geniusze zawsze byli szaleńcami.
                • Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:16
                  ja sie boje szalencow. z reguly sa nieszczepieni.
                • onlyania Re: do Mózgu Lezioxa 23.11.01, 16:17
                  oj, z tego co ja widze trudno bedzie nagrode karicie dostarczyc....
                  • Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:46
                    Tak też właśnie nad tym myślę,z namaszczeniem polerując bejsbola.Do tej pory
                    nie wpłynęła żadna emalia z Karicim/?/Karitowym/?/Karity/?/adresem i nie mogę
                    biedaczce przekazać niczego-to co mam zrobić?
                    Karita,dawaj nazwicho,włamię się zaraz do biura meldunkowego i dostarczę,co mam
                    dostarczyć.Ale będzie zabawa.
                    • Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:50
                      lesiu moj dobroczynco ale ja nie godna przyjac tak wieka nagrode :) nie
                      zasluzylam. a poza tym co ja by zrobila z tak wielkim pieniadzem? nie nie. nie
                      moge tego przyjac.
                      • onlyania Re: do Mózgu Lezioxa 23.11.01, 16:55
                        to niech ci leziox przynajmniej w naturze ta przysluge wynagrodzi :)
                        • Gość: .karita Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:58
                          a potem co ? cale zycie na kozetce?
                          • Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.addcom.de 24.11.01, 01:01
                            To znaczy jak?Jak mam rozumieć tą ostatnią wypowiedź?Ze jak jakas samiczka ze
                            mną się wydyma,to zaraz trafia do psychiatryka na całe życie,czy coś nie tak
                            przeczytałem?Z rozkoszy trafi do tego psychiatryka,czy tam na kozetke,albo ze
                            strachu,przerażona do końca swoich dni wyglądem mojej mordy?
                            Czekam na dalsze skonkretyzowanie mojej diaboliczności.A kysz ,Czort!
                            • .karita Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:27
                              a do czego ci konkretyzajca????? tylko logicznie
                              • pomeranka Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:35
                                A swoja drogą to ciekawe, że na jedno zdanie karity Leziox potrzebuje całej
                                tyrady, która karita ucina znowu jednym zdaniem.:))) Do tego całkiem trafnie.:)
                              • Gość: leziox Re: do Mózgu Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 01:36
                                A ty Karita się skonkretyzuj też wreszcie i po flaszkę się zgłoś,czy tam po
                                zapłatę w naturze,może być razem z onlyania.
                                • .karita Re: do Mózgu Lezioxa 24.11.01, 01:44
                                  oooooo widze ze marzy ci sex no no. to pierwszy sex w twiom zyciu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka