saqqara 28.04.03, 14:19 a sorka.... juz mam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: Szukam idealu.... 28.04.03, 14:22 a ja goopi sie dalem podpuscic:)). cmok, sloneczko zza chmur wygladajace moje jadrozsze i idealne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Szukam idealu.... 28.04.03, 14:26 ......to może ja już sobie pójde......co tak sam tu bede siedział.....:(((((( .....jade na obiadek.....mój ideałek mi zrobił obiadek hehehehhehe :))))) ....kwiatki kupione - dzisiaj jest 28 kwiecień czyli równy miesiąc odkąd......hmmmmmmmmmmmmmmmmm.....jak ten czas leci..... .......a tak na marginesie to czy jest jakaś nazwa na miesięczne gody ?????? pozdrawiam i spływam :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Szukam idealu.... IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 08:55 > .......a tak na marginesie to czy jest jakaś nazwa na miesięczne gody ?????? > pozdrawiam i spływam :))))))))))))))) Miesiac miodowy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Szukam idealu.... 29.04.03, 09:12 Gość portalu: lepian napisał(a): > > > .......a tak na marginesie to czy jest jakaś nazwa na miesięczne gody ???? > ?? > > pozdrawiam i spływam :))))))))))))))) > > Miesiac miodowy!!!!!! .....jeszcze nie mieliśmy miesiąca miodowego......:)))))) ....może lepsza nazwa to "zimna wojna" hehehhehehehehe pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepian Re: Szukam idealu.... IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 11:20 szkodnik1 napisał: > Gość portalu: lepian napisał(a): > > > > > > .......a tak na marginesie to czy jest jakaś nazwa na miesięczne gody ???? > > ?? > > > pozdrawiam i spływam :))))))))))))))) > > > > Miesiac miodowy!!!!!! > > > .....jeszcze nie mieliśmy miesiąca miodowego......:)))))) > ....może lepsza nazwa to "zimna wojna" hehehhehehehehe > pozdrawiam...... Miesiac niodowy, to miesieczne gody. Wczesniej sa klusownicze umizgi, a pózniej dozywotnia udreka, mozna ja nazwac zimna wojna. Zelazna kurtyna niekiedy tez by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś