slo-onko 01.05.03, 13:55 ......że nikogo nie widać? pozdrawiam wszystkich bardzo seredecznie w majowy czwartek i zycze milego popoludnia i duzo sloneczka i usmiechu na buziach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: pochód 1-majowy....... 01.05.03, 14:24 witam , witam i ja serdecznie:-))))) niestety do tej pory forum nie chciało, bym na nic coć pisała;-( nie chciało się otworzyć... pozdrawiam majowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 01.05.03, 15:04 aaaaaaaa jednak Jtka nie na pochodzie?????? zaraz reszta tu wroci bo desczysko nadciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 17:51 witajcie :) mnie też portal nie wpuszczał, bo się pono konserwował.. ;) a co do pochodu... to, oj! pochodziłam sobie wczoraj, pochodziłam, na spacerek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 17:56 -ulaleczko,ze szturmóweczką czerwoną,czy może z gołąbkiem pokoju w swej zgrabnej rączce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:08 slo-onko napisała: > i z golabkiem pokoju :)))) gołąbka to ja mogę zjeść!... ale takiego z ryżem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:00 nie no... ale jakiś piesek mnie odprowadzał potem ;P hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:09 ulalka napisała: > nie no... ale jakiś piesek mnie odprowadzał potem ;P hi hi hi -a czy nie szedł czasem na tylnych łapkach,czy był choć ogolony,jak pachniał ...mów wszystko,nic nie ukrywając,był brunetem czy blondynem a może ,nie daj boże ,jakims arabem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:23 Transik :) to była sunia, rasy doberman (czyli chyba doberwoman ;) a co do ogolonych, łysych i ciemnowłosych, to jeździł jeden w pobliżu na rowerze, i nie wąchałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:29 -łysy ciemnowłosy na rowerze ...ale numer niepowąchany,hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:35 jaki łysy?? Transik! podziel no się konserwacyjnym środkiem, bo mojego mało widać było i nie łapię Twoich fal dziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:39 transik zdefragmentuj szare komorki bo cóś te teksty sa niejednolite;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:48 slo-onko napisała: > transik zdefragmentuj szare komorki bo cóś te teksty sa niejednolite;-) -defr i scan disc OK...już mi się poukładało :) i am ready..................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:44 -a masz ulaleczko,co ci będę dziecinko żałował,kons-serwuj się ze mną :) psst no przecież chodzi mi,o tego łysego bruneta z falami co łapał Cię na rowerze marki doberman;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:52 no dobrze... chlupek... Transik, zacznijmy jeszcze raz dochodzenie... ;P gdzie mnie podglądałeś tym razem? z kim mnie widziałeś? i kto to był? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 18:56 -wczoraj byłem chyba rowerem ,cy cóś takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 19:01 transoptor napisał: > -wczoraj byłem chyba rowerem ,cy cóś takiego ;) aaaa... już myślałam że tym łysym czarnym z falą ;P a swoją drogą Transik, to mógłbyś się wreszcie ujawnić... a nie tak tylko w ręcznik, albo w rower się zmieniasz... wstydzisz się mnie czy cóś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 19:04 -Proszę bardzo,oczekuję pytań ,ulaleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 19:07 yoy... :)) konserwowanie działa ;) pytałam czy używasz maszyny gadającej gg zwanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:30 to ja nie wiedziałam ,że Transoptor taki zmieniający się;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:33 bo transoptor wrocil z wiecu zwanym dalej pochodem i baardzo zmeczyl sie noszeniem na tym wiecu transportetra z beerem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:39 slo-onko napisała: > bo transoptor wrocil z wiecu zwanym dalej pochodem i baardzo zmeczyl sie > noszeniem na tym wiecu transportetra z beerem :))))))) -TRANSPARENTU Z BERŁEM słodka slo Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:40 obstaje przy swoim transporter z beerem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 21:40 Transopotor i transporter dobrze się rymuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:46 a transparent zgubil niosac ten transporter :)))) oj transik transik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 20:52 slo-onko napisała: > a transparent zgubil niosac ten transporter :)))) oj transik transik :))) a psik,a psik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pochód 1-majowy....... 02.05.03, 21:04 transoptor napisał: > slo-onko napisała: > > > a transparent zgubil niosac ten transporter :)))) oj transik transik :))) > a psik,a psik ;) i jeszcze się przeziębił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: pochód 1-majowy....... 03.05.03, 09:54 albo alergia na cos albo na kogos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś