Gość: Czortmin IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:14 Synek chiybo gryfny jest, trza go poznac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 26.11.01, 23:27 A co? Jeron jeden, znow go zgubil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czortmin Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:31 To jok menel jedyn zgubiol, to sam zadzwon synek, bo momy dla cia i twojej baby i Hanyska propozycja! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:01 Ja, ja, a po tyj propozycja to jo byda miol dziura w pamieci przez tydzien :o)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.turboline.skynet.be 27.11.01, 00:06 Nie bedziesz, nie bedziesz,to tylko tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:19 Ja, ja, tyla z tego bydzie, ze mi godoc wsziystkie bydom, zech jim co zmajstrowol, buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:21 Ok, twoj klopot, nie dzwon! A duzo po swiecie biega? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:28 czort napisał(a): > Ok, twoj klopot, nie dzwon! A duzo po swiecie biega? Nie - ale chcialoby :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:21 prosza,prosza!I tak baby do placzu naszego Slunzoka doprowadzily!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 00:27 A Krzyżak nadal się dzielnie trzyma i nie płacze chłopecek jeden,bo on z babami za pan brat i siostra,nie mazgaj jakiś on.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:30 Ja Cie tam lezio nie chca martwic ale kto wi czy my razem jeszcze wodki pic nie bedziema??:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:31 Jeszcze zaplacze, jak mu baby ciulika na krzyz pocwiartuja, o! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:36 Nie zaplace,my grzecne baby so, nikt tam nie bedzie nic cwiartowal, cwiartki cwicyl to tak. Samanto, zono moja, w szostem slowie mego listu pisze ci, kobieto, ze wodke bedziesz pic z wieloma osobami. Siurprajz!!!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:37 Ino zeby mi tylko Bozia zdrowia dala co bym podolala! mezu drogi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:39 Podoloz, podoloz, dyc ty moja krew - w koncu samas mnie do lozka wlazla! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:38 czort napisał(a): > Nie zaplace,my grzecne baby so, nikt tam nie bedzie nic cwiartowal, cwiartki > cwicyl to tak. > Samanto, zono moja, w szostem slowie mego listu pisze ci, kobieto, ze wodke > bedziesz pic z wieloma osobami. Siurprajz!!!!! > czort Cwiartki z formalina i nadziewane krzyzackim ciulikiem,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:43 maryjo2 napisał(a): > czort napisał(a): > Cwiartki z formalina i nadziewane krzyzackim ciulikiem,hihi. a co, zazdrosc zzera - Hanysek dobrze prawyi, synek on dobry jest, potwierdzil prawdziwosc okreslenia!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 00:39 Mnie tam ciulik i tak nie staje,tak co ty wielkiego wica też nie opowiedział,martw się o swoje zbuczki,bo jak się na ciebie rzucą wszystkie te czartowsko-podminowane megiery,to ci dadzą taki wycisk,a ja w cieniu motora flaszke za flaszką obalać będę,radośnie chichocząc i patrząc na męki twoje piekielne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:46 Zapodac pragne wszystkim ze skalpel doma zostawie! Chlac bede a nie chlastac! Nie mylic pojec do k..nedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI - do Lezioxa 27.11.01, 00:47 Jak zobaczysz, co one potrafia, to ci ciulik nie szczymia i stanie, ze motor w tylek, cwiartka w garsc i fruuu, do dziolszek gryfnych w te pedy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI - do Lezioxa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:48 no ptrzajta!jasnowidza momy! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:47 Wieta co, chopy, wy tu nie godojcie za duzo, obacym co w realu bedzie, a my kobitki do obskakiwania to nie za skore som. Mam tu przy sobie takiego czarnego Iwana z KGB - ten to jest dopiero pies na kobiety!!!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:58 Dziolszki-nadinterpretacja to w innym watku. Tu o dupc..niu mowy niy mo nijakiej, ino o... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:02 A pieprze ta cala nadinterpretacje, na czorta mi ona, sama wiem jaka jestem i gowno mnie obchodzi kto i co sobie interpretuje. Prosta baba jestem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:04 jezuuuuuu!To ja babe sie wydala????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 01:05 No,prosta ta baba,mała i wygadana za trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:08 no i ciurkiem mna pomiata po obejsciu!:( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:09 czort napisał(a): > A pieprze ta cala nadinterpretacje, na czorta mi ona, sama wiem jaka jestem i > gowno mnie obchodzi kto i co sobie interpretuje. Prosta baba jestem i juz. Ot i masz- CZORT jaki- ta baba! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:09 OK, poczekajcie, zaraz wlizie mina, jak tylko kojaka skonczy ogladac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:12 wiekszego gowienka w tv nie bylo?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:14 Niespelniona milosc do Kojaka, szanuj to babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:18 Nie moze swojego chlopa ogolic i lizaka mu w dzioba wetknac?...no dobra..juz nie bede...sznuje.....;)))) Ide spaciu moi kochani!Zycze nocy pelnej wrazen!pa! Odpowiedz Link Zgłoś