Dodaj do ulubionych

MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI

IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:14
Synek chiybo gryfny jest, trza go poznac!
Obserwuj wątek
    • lucyferek1 No dawaj ten telefon !!!!!!!!!!!! 26.11.01, 23:26
    • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 26.11.01, 23:27
      A co? Jeron jeden, znow go zgubil?
      • Gość: Czortmin Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:31
        To jok menel jedyn zgubiol, to sam zadzwon synek, bo momy dla cia i twojej baby
        i Hanyska propozycja!
        • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:01
          Ja, ja, a po tyj propozycja to jo byda miol dziura w pamieci przez tydzien :o)).
          • Gość: Mina Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.turboline.skynet.be 27.11.01, 00:06
            Nie bedziesz, nie bedziesz,to tylko tydzien
    • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:19
      Ja, ja, tyla z tego bydzie, ze mi godoc wsziystkie bydom, zech jim co
      zmajstrowol, buuuuuu
      • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:21
        Ok, twoj klopot, nie dzwon! A duzo po swiecie biega?
        • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:28
          czort napisał(a):

> Ok, twoj klopot, nie dzwon! A duzo po swiecie biega?

Nie - ale chcialoby :o))
      • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:21
        prosza,prosza!I tak baby do placzu naszego Slunzoka doprowadzily!:))
        • Gość: leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 00:27
          A Krzyżak nadal się dzielnie trzyma i nie płacze chłopecek jeden,bo on z babami
          za pan brat i siostra,nie mazgaj jakiś on.No.
          • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:30
            Ja Cie tam lezio nie chca martwic ale kto wi czy my razem jeszcze wodki pic nie
            bedziema??:)
          • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:31
            Jeszcze zaplacze, jak mu baby ciulika na krzyz pocwiartuja, o!
            • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:36
              Nie zaplace,my grzecne baby so, nikt tam nie bedzie nic cwiartowal, cwiartki
              cwicyl to tak.
              Samanto, zono moja, w szostem slowie mego listu pisze ci, kobieto, ze wodke
              bedziesz pic z wieloma osobami. Siurprajz!!!!!
              czort
              • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:37
                Ino zeby mi tylko Bozia zdrowia dala co bym podolala! mezu drogi!:)
                • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:39
                  Podoloz, podoloz, dyc ty moja krew - w koncu samas mnie do lozka wlazla!
              • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:38
                czort napisał(a):

> Nie zaplace,my grzecne baby so, nikt tam nie bedzie nic cwiartowal, cwiartki
                > cwicyl to tak.
                > Samanto, zono moja, w szostem slowie mego listu pisze ci, kobieto, ze wodke
                > bedziesz pic z wieloma osobami. Siurprajz!!!!!
                > czort

Cwiartki z formalina i nadziewane krzyzackim ciulikiem,hihi.
                • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:43
                  maryjo2 napisał(a):

> czort napisał(a):
                  > Cwiartki z formalina i nadziewane krzyzackim ciulikiem,hihi.

a co, zazdrosc zzera - Hanysek dobrze prawyi, synek on dobry jest, potwierdzil
                  prawdziwosc okreslenia!!!
                  czort
              • Gość: Leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 00:39
                Mnie tam ciulik i tak nie staje,tak co ty wielkiego wica też nie
                opowiedział,martw się o swoje zbuczki,bo jak się na ciebie rzucą wszystkie te
                czartowsko-podminowane megiery,to ci dadzą taki wycisk,a ja w cieniu motora
                flaszke za flaszką obalać będę,radośnie chichocząc i patrząc na męki twoje
                piekielne.
                • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:46
                  Zapodac pragne wszystkim ze skalpel doma zostawie! Chlac bede a nie chlastac!
                  Nie mylic pojec do k..nedzy!
                • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI - do Lezioxa 27.11.01, 00:47
                  Jak zobaczysz, co one potrafia, to ci ciulik nie szczymia i stanie, ze motor w
                  tylek, cwiartka w garsc i fruuu, do dziolszek gryfnych w te pedy :o))
                  • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI - do Lezioxa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:48
                    no ptrzajta!jasnowidza momy!
              • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:47
                Wieta co, chopy, wy tu nie godojcie za duzo, obacym co w realu bedzie, a my
                kobitki do obskakiwania to nie za skore som. Mam tu przy sobie takiego czarnego
                Iwana z KGB - ten to jest dopiero pies na kobiety!!!!!
                czort
                • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 00:58
                  Dziolszki-nadinterpretacja to w innym watku. Tu o dupc..niu mowy niy mo
                  nijakiej, ino o...
                  • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:02
                    A pieprze ta cala nadinterpretacje, na czorta mi ona, sama wiem jaka jestem i
                    gowno mnie obchodzi kto i co sobie interpretuje. Prosta baba jestem i juz.
                    • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:04
                      jezuuuuuu!To ja babe sie wydala?????????
                    • Gość: leziox Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.addcom.de 27.11.01, 01:05
                      No,prosta ta baba,mała i wygadana za trzy.
                      • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:08
                        no i ciurkiem mna pomiata po obejsciu!:(
                    • maryjo2 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:09
                      czort napisał(a):

> A pieprze ta cala nadinterpretacje, na czorta mi ona, sama wiem jaka jestem i
                      > gowno mnie obchodzi kto i co sobie interpretuje. Prosta baba jestem i juz.

Ot i masz- CZORT jaki- ta baba!
                  • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:09
                    OK, poczekajcie, zaraz wlizie mina, jak tylko kojaka skonczy ogladac!!!!
                    • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:12
                      wiekszego gowienka w tv nie bylo?;))
                      • czort Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI 27.11.01, 01:14
                        Niespelniona milosc do Kojaka, szanuj to babo!
                        • Gość: samanta1 Re: MARYJO ZAPODAJ TEL. HANYSOWI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:18
                          Nie moze swojego chlopa ogolic i lizaka mu w dzioba wetknac?...no dobra..juz
                          nie bede...sznuje.....;)))) Ide spaciu moi kochani!Zycze nocy pelnej wrazen!pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka