Dodaj do ulubionych

Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu

29.03.07, 21:31
i jej podobne dziennikareczki, gotowe sprzedać siebie i żerować za garść
złociszy na ludzkim nieszczęściu na przykładzie tego co zrobiły Fuct i SE z
Chyrą ( fotoreportaż z zakładu psychiatrycznego itp). Niby nazwisko Wiesławy
nie padło ale i tak każdy wie o kogo chodzi. zwłaszcza że Wieśka wdała się w
dyskusję na temat zarabiania kupy kasy na ludzkich dramatach . No i Korwin-
Piotrowska czyta forum.Więc dała wyraz temu co myśli o tak pojętym
dziennikarstwie.
I dziennikareczkach- sprzedajnych hieneczkach.
Obserwuj wątek
    • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 21:50
      Oglądałam magiel w niedzielę, ale nic takiego nie widziałam. Dziś nowy odcinek
      był ?
      • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:18
        Nie , nie zwróciłaś uwagi- nawiązując do haniebnej serii artykułów o Chyrze
        Piotrowska zjechała "dziennikareczki", które się na ludzkiej krzywdzie
        dorabiają- w domyśle Wieśka.
        Karolina czyta forum i wypowiedzi Wieśki z pewnością znała ( jak jest
        zapotrzebowanie na czytanie o krzywdzie ludzkiej- to trzeba pisać , zwłaszczaże
        z tego są realne pienądze- tak Wieśka pisała- nieważne,że się komuś życie przy
        okazji niszczy)
        • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:21
          O Chyrze???? Nie, już nic nie rozumiem.
          • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:26
            Artykuły o Chyrze dostały klapę tygodnia i te dzienikarzyny co żerują za 8 koła
            na miesiąc na ludzkim nieszczęściu ( domysł: Wieśka).Może widziałaś stary
            program.
            • gregorz Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:29
              a to czasem nei byl Gonera?
              • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:30
                No, tak przepraszam Chyrę- Gonera.
            • llucciolla Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:30
              Karolina nie tylko czyta, ale również tutaj pisze pod własnym nazwiskiem
              • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 22:36
                no to Twoja nadinterpretacja, KPP nie zjechała personalnie Wiesławy tylko
                odniosła się do artykułu o gonerze w fakcie. wiesia napisała,że w fakcie nie
                pracuje.
                • pau_ Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 29.03.07, 23:36
                  i na tej właśnie, merytorycznie uargumentowanej podstawie, wynieśmy tow. Wiesię
                  na ołtarze i czcijmy ją dalej, a wszystkim, którzy odważą się podnieść na nią
                  rękę (lub klawiaturę), tę rękę (lub klawiaturę) odrąbiemy.
                  myślenie czasem boli, ale posiadanie własnego zdania to już niczym
                  nieuzasadniona katorga...
                  • drzejms-buond Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 10:04
                    jak można byc dumnym z tego, że sie komus krzywdę robi?
                    przeciez to chore!!!!
                    i jeszcze sie tym chwalić?
                    • mozambique Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 10:15
                      no akurat Karolina nie jest najlepszą osobą do wysmiewania Wieśki i im
                      podobnych

sama forse zarabia podpatrując "gwiazdy" , szukajać ich w tabloidach ,
                      ropczytaując od deski do deski rózne kłamliwe czy prawidziwe niusy na ich
                      temat, na tym zbudowała cały swój program, na nich zarabia

z Karolinki to troche taki mały złodziejaszek krzyczący "łapaj złodzieja !"""
                      a fe !
                      • drzejms-buond Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 10:53
                        co innego niusy prawdziwe (nawet z faktów)
                        co innego zmyślone romanse na bazie moskwa-siemątkowska
                        i mieszanie z błotem każdego, kto nie chce mieć z pewną panią nic wspólnego.
                        • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 11:19
                          Różnica między Karoliną a Wieśką jest zasadnicza: Karolina wyśmiewa "gwiazdy",
                          które same się szmacą donosząc na sieie do Fuctów, robiąc sztuczne zamieszanie
                          na swój temat, prowokując wydumane skandale, opowiadając brukowcom o osobistych
                          tragediach, chorobach bez skrępowania . Nigdy Karolina nie zarabia na cudzym
                          nieszczęściu- nigdy nie robiłaby zdjęć w szpitalu człowiekowi, który akurat ma
                          załamanie psychiczne, nigdy nie napisałaby o tym "skandalizującego" arykułu.
                          Natomiast Wieśka jak najbardziej, bo na tym się da zarobić ( i to dobrze jak
                          pisze). Sama zresztą to przyznała na wątku o załamaniu psychicznym Gonery, nie
                          mówiąc już o ustawicznych nagonkach na Moskwę ( ale to akurt nie za pieniądze
                          chyba,to tylko z osobistej chęci dogryzieia byłemu).
                          Obie panie są dziennikarkami od rozrywki, ale przepaść między nimi jest
                          ogromna.
                          Nie musiała Karolina wymieniać Wieśki z nazwiska. Wszyscy, którzy czytają forum
                          i tak wiedzieli o kogo chodzi. Srdowisko dziennikarzy od showbizu nie jest
                          znowu takie duże.
                          • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 11:37
                            no, no jakie piekne swiete oburzenie
                            wszystko to sliczne - tacy ugladzeni chcemy byc i szlachetni
                            ale zastanowcie sie, ze artykuly takie powstaja bo jest na nie zapotrzebowanie.
                            ludzie uwielbiaja takie sensacje
                            kto tu na tym forum pierwszy napisal watek o gonerze w szpitalu? przeciez nie
                            wieska.
                            nie robcie teraz z siebie swietoszkow bo wszyscu tu szanowni forumowicze
                            charakteryzuja sie cechami plotkarskimi i upodobaniem do wymieniania sensacyjek
                            wszelakich.
                            • romy_sznajder o Gonerze 30.03.07, 11:52
                              To jakies nieporozumienie. Watek o gonerze - a dyskusja o brukowcach i braku
                              etyki potem - rozwinela sie, bo temat podal Dziennik, czy jak sie modnie mowi
                              Der Dziennik, ktory aspirowal do miana mieszanki tabloidu i powaznej gazety
                              politycznej.

Przypadkiem widzialam ten odcinek Magla i nie zauwazylam wzmianki o Dzienniku,
                              prowadzacy jechali po linii najmniejszego oporu: flekowali wylacznie brukowce.
                              O Dzienniku nie wspomnieli, a to do Dziennika On-Line byl link na TYM forum. O
                              zajsciu czytalam rowniez w serwisie Interii.

Ktos chyba zalinkowal nasze forum z forum Telewizja, bo i masa nowych nickow sie
                              pojawia i tresci w rodzaju "pani Karolina tu pisze".
                              Pani Karolina pisze na fTv.

Klaniam sie Panstwu w imieniu starych bywalcow TbO i uwazniejszych czytelnikow.
                              • alfons-nogawica Re: o Gonerze 30.03.07, 12:01
                                O Dzienniku nie powiedzieli, za to minus, lecz może dlaego,że w Dzienniku
                                wstrząsającego "fotoreportażu " ze szpitala nie było.
                                Pan Karolina to forum też czyta.
                                • mameluch Re: o Gonerze 30.03.07, 12:18
                                  to może by się odezwała czasem? ostatnio jakoś na tłumy piszących nie możemy
                                  narzekać.
                                  • romy_sznajder Re: o Gonerze 30.03.07, 12:42
                                    alfons zaskakujaco duzo wie o p. KKP, nieprawdaz? o jej lekturach i
                                    motywacjach... cos mi sie wierzyc nie chce w te wiedze.
                                    • alfons-nogawica Re: o Gonerze 30.03.07, 12:56
                                      romy_sznajder napisała:

> alfons zaskakujaco duzo wie o p. KKP, nieprawdaz? o jej lekturach i
                                      > motywacjach... cos mi sie wierzyc nie chce w te wiedze.

To ,że Korwin czyta nawet TO forum, to rzecz powszechnie znana i nie tajemnica.
                                      • mameluch Re: o Gonerze 30.03.07, 13:06
                                        to takie rzeczy są powszechnie znane? warszafka chwali się czytaniem TbO czy
                                        jak?:|
                                        no nie ogarniam tego światka, nie ogarniam.
                                        • alfons-nogawica Re: o Gonerze 30.03.07, 13:16
                                          Podupada to forum ale zajrzeć tu czasem można.
                                          • mameluch Re: o Gonerze 30.03.07, 13:16
                                            popisać też można:P
                            • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 11:59
                              Nioma, Pani szachetna nie jest, to wiemy.
                              Bo to zdaje si Pani jakieś coś o zdolnościach w obciąganiu odwrotnie
                              proporcjonalnych do urody żony znanego aktora popełniła, nie mylę się?
                              Swój swego broni.
                              Po prostu Korwin popiła do Wieśki - co zostało zauważone. Podobnie jak przepaść
                              dziennikarska między paniami.
                              Nie na wszystkie zapotrzebowania gawiedzi , nawet w celu otrzymania wysokiego
                              wynagrodzenia, trzeba odpowiadać. Dawniej np gawiedź miała zapotrzebowanie na
                              oglądanie śmierci na arenie czy - później nieco- publicznych egzekucji na
                              środku rynku.
                              • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 12:22
                                szachetna to do czego pochodzi? nie znam slowa, od sztachety?
                                pic sobie mozna, a jakze
                                jedynie to swiete oburzenie jest zalosne
                                i nie mowie o piotrowskiej tylko o forumowiczach
                                ale z alfonsem trudno o takich sprawach dyskutowac
                                predzej juz temat obciagania jest wlasciwy dla profesji
                                • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 12:53
                                  nioma napisała:

> szachetna to do czego pochodzi? nie znam slowa, od sztachety?

dla Pani może być i od sztachety, nawet od szlachtowania- to będzie adekwate do
                                  Pani poziomu, wytykazko literówek.

> ale z alfonsem trudno o takich sprawach dyskutowac
                                  > predzej juz temat obciagania jest wlasciwy dla profesji

Alfons to piękne, stare imię. Muszę Panią rozczrować, nie chcę być nieprzyjemny
                                  i niegrzeczny ale ze względu na Pani wątpliwą urodę i tzw brak aparycji już
                                  sama z Panią dyskusja o "obciąganiu" jest niesmaczna i odpychająca. Chociaż,
                                  jak mniemam, obciąganie i jego jakość jest jednym z tematów , na których Pani
                                  się za najlepiej. No cóż, takie kompetencje widocznie...
                                  • jj_krewetka Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:12

nie no nie zdzierżyłem, nie cierpie takich pozerów. Elegancik niedorobiony "nie
                                    chcęm być niegrzeczny, alęm muszęm, więć wyrażęm to w słowach kurturarnych".
                                    Weź ty alfonsie żałosny odwal się od niomy i jej wątpliwej urody. To , że w
                                    wieku 55 lat nie zaznałeś jeszcze uroków obciągania nie znaczy, że masz mścić
                                    się za to na innych.
                                    -----------------------------------------------------
                                    Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
                                    ludzi
                                    Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
                                    dolinę ciemności
                        • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 11:33
                          drzejms-buond napisał:

> co innego niusy prawdziwe (nawet z faktów)
                          > co innego zmyślone romanse na bazie moskwa-siemątkowska
                          > i mieszanie z błotem każdego, kto nie chce mieć z pewną panią nic wspólnego.

Romanse Wiesławy mnie nie interesują, ale Drzejms, nie bardzo rozumiem Twoje
                          postępowanie, skoro Wiesława miesza Cię z błotem ( bo jasno wskazujesz, że do
                          niej pijesz) to po co reagujesz na każdą wzmiankę o niej i dajesz upust swoim
                          emocjom ? Wałkujesz jej życie osobiste i wałkujesz, ile można ?? Człowieku
                          Tobie krzywdę osobiście zrobiła?
                          • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 11:41
                            widocznie Dzejmsa to kreci
                            • anekk2 Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 12:03
                              Hehehe, najśmieszniejsze było szumne odejście Drzejmsa " postanowiłem odpaść
                              dla dobra ogółu":))), ale jak tylko pojawi się tu sama Wiesia, albo ktoś o niej
                              napisze- Buond pędzi na dźwięk " Siemiankowska" niczym pies za suką z cieczką:DD
                              • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 12:06
                                ot, perwersja
                              • romy_sznajder Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 12:40
                                Anekk, ludzie pisza rozne rzeczy, patrz po sobie chocby;))
              • mnietka.kokietka Ka ro li naaaaaaaaa?! 05.04.07, 16:27
                llucciolla napisała:

> Karolina nie tylko czyta, ale również tutaj pisze pod własnym nazwiskiem

Czyta i tu pisuje?
                Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Karolina, muszę Ci powiedzieć, że magiel to jeszcze spoko. Ale w PINie audycji
                o filmach to już gorzej. Nie nadążam za twoim tokie myślenia kobieto:)))
                Myślałam że tylko ja tak mam:)
                Ale już kiedyś o tym gdzieś tu chyba pisałam. Nie gadaj tak szybko bo normalnie
                aż nie rozumim!:)

Pozdro dla Karoliny:)
    • karolinakp Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:02
      Witam,
      apeluję o jedno: zanim coś napiszecie i będziecie bić się na forum, zobaczcie
      najpierw program, bo sie wam miesza sporo...nazwiska, fakty, imiona i inne
      takie:)))
      Będzie mniej ofiar.
      Pozdrawiam.
      • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:03
        A nie mówiłem:)
        • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:07
          Hm, mnie się jednak Alfonsie wydaje,że pani KPP podwazyła swoim tekstem Twoją
          wiarygodność i prawdziwość informacji. Tam nie było slowa o Wiesi ani o "
          dzienniku", tylko o tekstach w SE i w Fakcie. Wiesia z tego co tu wiadomo, nie
          ma nic wspólnego z jednym i drugim.
          • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:15
            Ale Pani KP wspomniała,że dziennikareczki różne takie teksty piszą, by sobie na
            drogie waciki zarobić ( chodzi mi o wydźwięk bo w ten deseń było to
            powiedziane, choć nie dokłanie temi słowy) . A powiedziała. A forum czytała. A
            Siemiankowska napisała,że takie nisy za 8 , 10 koła sprzedać trzeba i należy bo
            zapotrzebowanie jest a ona (WS) za byle 2 tysie pracować niebędzie i o kremach
            pisać. Wszystko jak byk sto w wątku o Gonerze.
            Ja o zdanie (które w programie padło) i nie tylko ja, odczytałem jako prztyczek
            w nos dziennikarkom- hienkom w stylu Wiesława S.
            • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:17
              Literówek sporo ale jak kto chce to zrozumie co wyżej.
              • romy_sznajder Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:35
                Alfons, ale czemu Ty z tym przyszedles na TbO?

Coby o nas nie mowic nie jestesmy Radiem Erewan, nie mylimy Chyry i Gonery,
                tylko dlatego ze nazwiska obu panow maja podobna fleksję, wyrobione zdania
                (roznorodne, ale WLASNE) o wieslawie tez mamy, a program, o ile sie orientuje,
                jest emitowany w weekendy. szesc dni temu!
                to, co piszesz jest i niescisle i nieaktualnie.
                mam podejrzenia, ze przyszedles po prostu zrobic zadyme; nieladnie.
                • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:45
                  Wyjaśniam: myślałem Gonera napisałem- Chyra, mój błąd i Panów przepraszam tym
                  bardziej ,że dość dobrze znam ich dorobek.
                  Widziałem powtórkę programu, bo powtórki emitowane są przez cały tydzień.
                  Zadymy nie chciałem robić, tylko podzielić się spostrzeżeniem. Program się nie
                  zdezaktualizował bo jest najnowszy.
                  A to zdanie Karoliny KP było komentowane wśród znajomych, jak i cała srawa z
                  Gonerą.

A,że na TbO przyszedłem- to chyba dobrze, bo się rozruszało to senne i
                  opuszczone ostatnio forum, żyjące głównie Mostowiakami.Nawet Karlina KP się
                  wypowiedziła, taki zaszczyt jeszcze TbO chyba nigdy nie spotkał?
                  • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:48
                    miejmy nadzieje ze wiec ej tu nie bedziesz przychodzil
                    zawsze tu bylo porzadnie i sympatycznie
                    zaszczyt?
                    z calym szacunkiem, to troche za malo
                    normalni ludzie nie podniecaja sie jak dzieci bo pani z telewizora napisala dwa
                    zdania.
                  • romy_sznajder Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:53

> A,że na TbO przyszedłem- to chyba dobrze, bo się rozruszało to senne i
                    opuszczone ostatnio forum, żyjące głównie Mostowiakami.

nie jestem pewna, czy jestes wlasciwa osoba do komentowania aktywnosci i
                    tematyki forum, na ktorym jestes po raz pierwszy. to wybitnie niegrzeczne.

> Nawet Karlina KP się
                    wypowiedziła, taki zaszczyt jeszcze TbO chyba nigdy nie spotkał?

milo z jej strony, ale "zaszczyt" w tym kontekscie to chyba pojecie bledne i
                    niesmaczne, a dla nas obrazliwe. sugerujesz zdaje sie, ze tylko czekamy, az
                    ktos znany skadinad cokolwiek tu napisze, zeby sie tym rajcowac do nastepnej
                    wizyty kogos podobnego? mylisz sie i widac razaca nieznajomosc TbO.

Wiesz Alfons, to jest troche inne forum, niz tTv. my tu przede wszystkim sie w
                    miare znamy i to jest wazniejsze, a dopiero potem jest wymiana opinii. uszanuj
                    to, ok?
                    • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:58
                      Romy kochana - czytasz w moich myslach, ty jasnowidzu jeden ty :))
      • mameluch Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:18
        a leci jeszcze jego powtórka na zwykłym tvn?
        • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:38
          wyjatkowo ciekawe :))
          najbardziej mnie smieszy zenujacy poziom alfonsa - przypaletalo sie to nie
          wiadomo skad i wietrzy sensacje i moraly prawi
          bleeeee
          a tak przy okazji - to nie ja do ciebie napisalam tylko ty do mnie, ja
          grzecznie odpowiedzialam
          i wiecej nie zamierzam bo z kretynem trudno dyskutowac
          bez odbioru

czy my na forum jakis kompleks mamy ze sie tak podniecamy kazda wzmianka o tbo
          poza tbo?
          • alfons-nogawica Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 13:58
            Pani NIoma,
            mnie żenuje Pani poziom, naprawdę. Jest to poziom kocmołucha na co wskazują
            Pani wypowiedzi już od dawien dawna. Zdanie na swój temat Pani ma wysokie ale
            pokrycia w rzeczywistości: brak.
            Nie jest prawdą,że ja Panią zaczepiałem, Pani się przyssała do mojego imienia
            wietrząc tanią sensację, obrzucając inwektywami w rodzaju "kretyn".
            To już lepij być Brzydką i Milczeć. Bo rozumu nie tylko LPR, wbrew co Pani
            (specjalistka od pewnych czynności seksualnych- z wypowiedzi sądząc)pisze,jest
            pozbawione ale pewna poczochrana brunetka, również.

Także proszę Panią o nie zwracanie się już do mnie, może ma Pani
            sympatyczniejsze zajęcia,w których osiągnęła Pani mistrzostwo , na których i
            Pani partner skorzysta.
            • drzejms-buond Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:10
              fasssssssssscynujące!

ze tez dajecie się na to nabrać
              za każdym razem kiedy tu przychodzi...
              • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:16
                A FE
                Coraz bardziej tesknie do tbo sprzed debili
            • irmelin Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:22
              upsss...no i nioma masz...obsmarował Cię alfonsinio...ale i wątek nam się
              zrobił że "ho, ho, ho" jakby powiedział dziadek z Bullerbyn:-))
              A wracając do tematu to każdy plotkuje, i wiesia i Karolina i my i alfons i
              Ziutek Olksy i mój szef...wiec o so chozii...gdyby panie dziennikarki nie
              goniły sensacyjnych opowiastek, to nie kupowalibyśmy kolorowych gazetek, gdyby
              nie było gazetek to Karolina by nie komentowała, gdyby nie komentowała to nie
              byłoby jednego z moich ulubionych programów, gdyby go nie było, to alfons by
              nie wystukał nic na forum i nie miałabym co czytać w przerwie na kawę...
              To może dajmy sobie dzioba na zgodę, chociaż ja na miejscu Niomy dałaby w
              dzioba alfosinio wrażliwcowi...ot tak za obrazę ...

dziękuję
              • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:54
                irmielin> nie dam w dzioba, gowna nie tykam zeby sie nie ubrudzic

generalnie wszystkie plotkarskie gazety, programy tv, fora itd polegaka na
                obsmarowywaniu, opowiadaniu, fotkowaniu itp.
                mozna np pokazywac zdjecia z darmowych zakupow, pobytow spa, darmowej wyzerki
                itd.
                ale na nich sa wiecznie te same twarze (jedrzejewska, trojanowska, malinowska,
                janiak) wiec to sie robi nudne
                skoro gwiazdeczki opowiadaja o swoich rozwodach, dzieciach, porodach, smierci
                dzieci, smierci ojca, kupnie mieszkania, remoncie, makijazu, piesku itd itp
                to naturalna rzecza jest ze apetyt rosnie w miare jedzenia.
                i wieksza w tym wina nie gazetek w stylu faktu tylko samych gwiazdeczek
                to taki sydrom ksieznej diany
                ktora uwielbiala pozowac, uwielbiala byc w centrum zainteresowania mediow ale
                tylko wtedy kiedy sama chciala
                a tak sie nie da
                jak juz sie wdepnelo w to towarzystwo to sie w nim siedzi po uszy.
                ot co.
                a co do glownego tematu - nie wiem czy w ogole mozna mowic o docinaniu
                dziennikarzowi.
                wieske lubie i nic do niej nie mam, ale moim zdaniem to naduzycie nazywac kogos
                z plotkarskiej kolumny dziennikarzem.
                • irmelin Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 14:57
                  no to dzioba nie będzie...a podpisuję się w całej rozciągłości pod Twoimi
                  słowami nioma..
                  p.s.
                  dziwnie się tu robi jakoś tak "ało miło" jak mawia mój szef, a jak jest mało
                  miło to nie dla mnie, ja nerwowa jestem...
                • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 15:02
                  Ja się tylko upewniłam w swym przekonaniu, że Buondowi Wieśka na mózg padła,
                  romans z santaną stał się treścią jego życia:) a każdy wg niego forumowicz jest
                  Wiesią:) Nioma pewnie też jest alter ego Wiesi:)
                  • nioma Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 15:04
                    cholera, przejrzalas mnie
                    a mialam nadzieje ze to sie nie wyda
                    • rosa.rosa Re: Korwin Piotrowska zjechała Wieśkę w Maglu 30.03.07, 15:08
                      I od lat się przelogowywałaś z Wiesi na Niomę;) Nie wiem tylko, czy Wiesia jest
                      brunetką;) a co mi tam- ja też jestem Wiesia;))) Niech buond ma miły weekend:))
                      • znajacysprawe Re: Nioma 30.03.07, 17:15
                        wieske lubie i nic do niej nie mam, ale moim zdaniem to naduzycie nazywac kogos
                        z plotkarskiej kolumny dziennikarzem.

Wiesia sie powinna obrazić na swoją koleżankę z forum, w końcu w zawodzie jest
                        od kilkunastu lat, zapewne wykształcenie dziennikarskie posiada, pracowała
                        długo w TVP, warsztat ma opanowany. Nie twierdzi, że pisanie o " gwiazdach"
                        jest dla niej misją dziejową, ale raczej źródłem niezłego dochodu. Uwierz mi
                        Nioma, zajmowanie się dziennikarsko tematyką show biznesu, nie jest łatwym
                        zajęciem.
                        Pozdrawiam
                        Piotr Kawęcki
                        dziennikarz
                        • znajacysprawe Re: Nioma 30.03.07, 17:32
                          Fajny nick " znieważony przez paszteta"- kto Cię znieważył Wiesia ? Ona
                          pasztetem nie jest stanowczo:), a zdanie Niomy zapewne jej nie interesuje:)
                          Pozdrawiam
                          Piotr Kawęcki
                          dziennikarz
                          • znajacysprawe Re: Nioma 30.03.07, 17:33
                            OOps, " znieważony przez paszteta" poszedł w kosmos:)
                        • zniewazony.przez.paszteta Re: Nioma 30.03.07, 17:41
                          Jeszcze raz poprę znającegosprawę: Pani Nioma jest ignorantką: WS może żeruje
                          na gwiazdach ale warsztat ma opanowany i dziennikarką jest.
                          Proszę nie wycinać: niech Pani Nioma sobie przeczyta ( sama zapewne jest
                          spełniona zawodowo, bo wszyscy wiemy na czym się dobrze zna)
    • znajacysprawe Re: Nioma 30.03.07, 17:38
      Czyżbyś dziennikarzem równiez był Skad wiesz jak wygląda Wiesia?
    • rosa.rosa Re: Nioma 30.03.07, 17:40
      zniewazony.przez.paszteta napisał:

> Moderator uparcie wycina moje posty pozostawiając ordynarne wpisy Pani Niomy,
      o
      >
      > urodzie, no przemilczmy ...
      > Wiesława, co by tu nie powiedzieć pasztetem, nie jest, bardzo ładna.
      > Znieważyła mnie Pani Nioma, postać cudacznej urody o włosach skundlonych ale
      za
      >
      > to brudnych.

a wiesia jak wygląda ?
    • gruppenfuhrer_wolf do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 17:48
      Wystarczy! Poczułeś się urażony, swoje sprawy załatwiaj mailem. Dosyć. Od tej
      pory wszystkie posty obrażające kogokolwiek na tym forum będą wycinane bez
      komentarza.
      • rosa.rosa Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:02
        Jejku do tego wątku słówkiem nie można sie dopisać ?
        Adminie, nie wykasowałeś postów buonda w których atakuje Wiesię:)
        • rosa.rosa Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:04
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=59949472&a=59973440
          • zniewazony.przez.paszteta Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:06
            Nie można się dopisać, Adminka zabroniła.
            Dzejms jest na przytoczonym poście wyjątkowo grzeczny.
            • rosa.rosa Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:08
              Znieważony, znajacysprawe Cię szuka na f.telewizja, pewnie tu mu bana dali.
              • zniewazony.przez.paszteta Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:09
                Zaraz sprawdzę. Ale ja go przecież nie znam, co to za dziennikarz Piotr
                Kawięcki?
                • rosa.rosa Re: do znieważonego alias alfonsa 30.03.07, 20:13
                  Chyba kolega Wiesi z branży, skoro wie jak ona wygląda.
                  • misiekpysiek3 Re: do znieważonego alias alfonsa 04.04.07, 19:53
                    Poziom kultury pasztet Nioma zaprezentował w wątku o Janie Pawłe II, tylko
                    Siemiankowskiej tam brakuje- może zamknęli ją w kiciu ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka