stefan.bialystok 04.04.07, 14:50 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=8806713&rfbawp=1175691022.065&ticaid=1381e&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 15:02 stefan.bialystok napisał: > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=8806713&rfbawp=1175691022.065&ticaid=1381e&_ticrsn=5 stefan zlutuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 15:05 Czemu mam się zlitować. Nad losem trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 15:10 stefan.bialystok napisał: > Czemu mam się zlitować. Nad losem trupa? nad kopytkiem się zlituj! idz z tym na Białystok! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 15:27 A co? Tutaj jest cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 16:50 No jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 16:53 To może przenieśmy Kopytko do serwerów irańskich? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 16:55 nie ma cenzury ale ubrania wieczorowe obowiązują a ty jak zwykle gumofilce,słoma,nie tędy droga stefan,oj nie tędy :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 17:17 I tym pięknym i jakże mądrym postem Morfiego zakończmy tę dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 18:47 nekroskop88 napisał: > I tym pięknym i jakże mądrym postem Morfiego zakończmy tę dyskusję. > > ja tylko jeszcze dodam że nie jestem "pierdolona" w żadnym kontekście! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 22:14 Czy ja pisałem o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 22:24 stefan.bialystok napisał: > Czy ja pisałem o Tobie? zapytał od niechcący stefan.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 22:43 stefan.bialystok napisał: > Czy ja pisałem o Tobie? Stefan, napisałeś "pierdoleni katolicy" Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 08:51 Ale z tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 09:18 stefan.bialystok napisał: > Ale z tej gazety. a co oni ZŁEGO zrobili? wyśmiali kogoś? nabijali się z czyichś ułomoności? Bardzo cie proszę stefan powstrzymaj się od takich komentarzy przynajmniej na kopytku. Masz taki sam wątek na FB i tam możesz pluć jadem do woli. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 10:48 Chodziło o to, że chwilowo skasowali pod wpływem polskiej cenzury śmieszny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 10:59 Aha, i nie zabraniam Wam (w imię wolności słowa) obnosić się z dewocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 19:16 > ja tylko jeszcze dodam że nie jestem "pierdolona" > w żadnym kontekście! no i nie jesteś z "Die Welt" Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 04.04.07, 22:59 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38732 uśmiechnij się stefciu chcesz się pośmiać przy okazji z mojej babci która przez dwa lata leżala na wpół sparaliżowana po wylewie? no weź walnij jakiś dowcip o paralitykach! śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 08:53 makbrajd napisał: > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38732 > uśmiechnij się stefciu > chcesz się pośmiać przy okazji z mojej babci która przez dwa lata leżala na > wpół sparaliżowana po wylewie? > no weź walnij jakiś dowcip o paralitykach! śmiało! Karol Wojtyła nie jest świętą krową, więc można z niego żartować i wyśmiewać uwielbienie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 09:20 stefan.bialystok napisał: > makbrajd napisał: > > > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38732 > > uśmiechnij się stefciu > > chcesz się pośmiać przy okazji z mojej babci która przez dwa lata leżala > na > > wpół sparaliżowana po wylewie? > > no weź walnij jakiś dowcip o paralitykach! śmiało! > Karol Wojtyła nie jest świętą krową, więc można z niego żartować i wyśmiewać uw > ielbienie dla niego. > I dlaczego można wyśmiewać uwielbienie do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 10:07 Odrobina ostrej satyry nikomu nie zaszkodziła, np. gdy Urban napisał słynny felieton o panu Wojtyle. A przecież konstytucja Najjaśniejszej Pomrocznej gwarantuje wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 11:06 stefan.bialystok napisał: > makbrajd napisał: > > > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38732 > > uśmiechnij się stefciu > > chcesz się pośmiać przy okazji z mojej babci która przez dwa lata leżala > na > > wpół sparaliżowana po wylewie? > > no weź walnij jakiś dowcip o paralitykach! śmiało! > Karol Wojtyła nie jest świętą krową, więc można z niego żartować i wyśmiewać uw > ielbienie dla niego. > nie jest. ani krowa, ani swieta. mam dystans do widzenia tego czlowieka. nie gloryfikuje jego wszelkich decyzji. dla mnie byl przede wszystkim glowa watykanu. i tak, jak lubie smieszy mnie dowcip o pomyleniu kartek przez benedykta 16. w gdansku, tak smieszy mnie tekst o "cudownej ochronie" fidela castro. ale mimo juz paraolimpiady itp. sa nie na miejscu - i tu byloby mi wszystko jedno, czy chodzi o karola wojtyle vel jana pawla 2., czy o pana franka spod 9. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Skrytożerczym jajkowym podrzegaczom mówimy nie ! 05.04.07, 11:12 igua napisała: > stefan.bialystok napisał: > > > makbrajd napisał: > > > > > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38732 > > > uśmiechnij się stefciu > > > chcesz się pośmiać przy okazji z mojej babci która przez dwa lata l > eżala > > na > > > wpół sparaliżowana po wylewie? > > > no weź walnij jakiś dowcip o paralitykach! śmiało! > > Karol Wojtyła nie jest świętą krową, więc można z niego żartować i wyśmie > wać uw > > ielbienie dla niego. > > > > nie jest. ani krowa, ani swieta. mam dystans do widzenia tego czlowieka. nie > gloryfikuje jego wszelkich decyzji. dla mnie byl przede wszystkim glowa > watykanu. i tak, jak lubie smieszy mnie dowcip o pomyleniu kartek przez > benedykta 16. w gdansku, tak smieszy mnie tekst o "cudownej ochronie" fidela > castro. ale mimo juz paraolimpiady itp. sa nie na miejscu - i tu byloby mi > wszystko jedno, czy chodzi o karola wojtyle vel jana pawla 2., czy o pana frank > a > spod 9. > Barwienie jajek Kolor Jajka: rudy - brązowy gotować w łupinach cebulowych żółty - złoty moczyć w wywarze z kory młodej jabłoni lub kwiatów nagietka fioletowy - gotować w płatkach kwiatu ciemnej malwy zielony - gotować w pędach młodego żyta lub listkach barwinka czarny - moczyć w wywarze z kory dębu, olchy lub łupin orzecha włoskiego różowy - gotować w soku z buraka Stefan tobie zalecam moczyć w wywarze z kory dębu,olchy lub łupin orzecha włoskiego....może Ci się odmieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Skrytożerczym jajkowym podrzegaczom mówimy ni 05.04.07, 11:38 morfeusz_1 napisał: > > > Kolor Jajka: > rudy - brązowy gotować w łupinach cebulowych > żółty - złoty moczyć w wywarze z kory młodej jabłoni lub kwiatów nagietka > > fioletowy - gotować w płatkach kwiatu ciemnej malwy > zielony - gotować w pędach młodego żyta lub listkach barwinka > czarny - moczyć w wywarze z kory dębu, olchy lub łupin orzecha włoskiego > różowy - gotować w soku z buraka > > > Stefan tobie zalecam moczyć w wywarze z kory dębu,olchy lub łupin orzecha > włoskiego....może Ci się odmieni ;) Oj, kurwa. Ja o chlebie, a ty o śmietanie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skrytożerczym jajkowym podrzegaczom mówimy ni 05.04.07, 15:46 maszenka_bielik.wrzuta.pl/audio/aiyzAYoGeN/stefan Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 19:05 Mi się nie podoba to co zrobiło Die Welt, ale uważam, że mają do tego prawo. Nie jesteśmy Iranem i nie będziemy za "karykatury Mahometa" ścinać głów. Jeżeli nie nawołują do nienawiści, eksterminacji, dyskryminacji itd. to mają prawo pisać oc chcą Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 05.04.07, 19:16 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Jeżeli nie nawołują do nienawiści, eksterminacji, dyskryminacji itd. to mają > prawo pisać oc chcą O, kurde! Po raz pierwszy się z Tobą zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 06.04.07, 09:49 To nie zmienia faktu, ze ja oraz inni mamy prawo krytykować ich. Wolność słowa działa w obie strony. Ja mam prawo powiedzieć o Die Welt "Pierdolony szmatławiec", nie mam jednak prawa nawoływać do cenzury, jeżeli nie złamali pewnych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdoleni katolicy z Die Welt 06.04.07, 11:35 Już pisałem w tym wątku, że dewotom w imię wolności słowa pozwalam na własne zdanie. Tym samym kończę ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś