asiek101 08.05.07, 20:22 Nie dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Umarłam :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 15:24 czy ja wiem? ze niby bylo smieszne? eee jakos nie bardzo tak samo jak nie bardzo byl tekst Myszki o uposledzeniu umyslowym Henia Jakos tego nei zauwazylam bardziej mozna powiedziec ze zachowuje sie niekonwencjonalnie ale nie ze jest opozniony Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 16:17 Ale z zakładaniem kocyka na głowę i niemyciem się to przesadzili. A w ogóle znacie tego aktora? Słyszeliście historię jego żony? Bardzo ciekawa postać, no i dosyć doświadczona przez życie... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 19:35 Nie znam, możesz przybliżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Opiekunkę dla Norberta? 10.05.07, 01:31 Ma żonę Włoszkę, zna kilka języków obcych, jest tłumaczem i podróżnikiem. Kiedyś widziałam jak w "pytaniu na śniadanie" zdawał relację z wyjazu gdzieś na południe Włoch, który kosztował go 400zł. Nie wiem, może to była jakaś jego stała rubryka. Co do żony: miała(ma?) coś z przysadką mózgową w związku z tym nie odczuwała naormalnie świata. Nie mogła ocenić, czy chce się jej spać, czy jest głodna, czy przejedzona, czy jest dzień czy noc. Trwało to kilka lat i przeszło jak ręką odjął po tym, jak zemdlała w San Giovanni Rotondo. I jeszcze o byciu aktorem charakterystycznym było. W takim głupkowatym skrócie to tyle. Jeszcze o wielu rzeczach było, ale nie pamiętam:(W gazecie był to wywiad, widziałam go jeszcze w jakichś programach i jego wypowiedzi były naprawdę ciekawe, z wielką klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 15:34 jakos wczoraj dziwnie mi sie ogladało sceny z Norbertem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 20:26 mi też sie dziwnie oglądało szczególnie,że akurat jakiś taki agresywny był przez cały odcinek no i kulisach zamiast mu zrobic jakieś ładne pożegnanie to Papuga pieprzyła o tym jak to fajnie jest byc aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Opiekunkę dla Norberta? 09.05.07, 23:03 W międzyczasie (czyli między emjotem a jego kulisami) było pożegnanie: kilka zdjęć i klepsydra. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Opiekunkę dla Norberta? 10.05.07, 17:19 bez sensu :( kto ogląda w międzyczasie?w międzyczasie to wiadomo,że reklamy są Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Opiekunkę dla Norberta? 10.05.07, 18:26 ja nigdy miedzyczasu nie ogladam kulisow zreszta tez nie sobie mysle, ze zamiast kulisow mogli nadac jakies wspomnienia o Cebuli ciekawe fragmenty z serialu,np pierwszy odcinek w ktorymsie pokazal, cos na tej zasadzie Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Opiekunkę dla Norberta? 10.05.07, 18:37 no ja właśnie na coś takiego czekałam,a tu ziobro :( Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Opiekunkę dla Norberta? 12.05.07, 15:32 Pamiętam jak serialowy Henio, prowadził odcinek ,,Serca polskie'' o Hugo Kołłątaju. Nie wiem czy robi to stale, bo widziałam tylko jeden program. A tekst Myszki o opóźnieniu, to bardziej pasuje do niej samej. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Opiekunkę dla Norberta? 12.05.07, 17:38 ja Henia polubiłam od pierwszego wejrzenia,ale ostatnio z tym niemyciem i nakrywaniem sie kocykiem to przegięli zdecydowanie prosze uprzejmie nie robic mi z Henia idioty! Odpowiedz Link Zgłoś