spiacy_z_otwartymi_oczami 14.05.07, 17:50 youtube.com/results?search_query=czwarta+strza%C5%82a&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: Czwarta strzała 14.05.07, 20:53 Albo jestem zła,albo głodna,albo niedopita, albo opuściło mnie poczucie humoru,sorry,przetrwałam 1 część i mam dosyć... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Po prostu strzep zło 14.05.07, 21:03 www.youtube.com/watch?v=ljFiNE-YzB4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Po prostu strzep zło 14.05.07, 21:25 Lepiej mi zrobi,jak trzepnę piffko,no nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Czwarta strzała 15.05.07, 10:41 JA pamiętam to z czasów gdy bylem w podstawówce, wtedy było bardziej śmieszne. Ale obejrzałem całe:) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Czwarta strzała 15.05.07, 10:40 Pomiędzy ambasadami USA i Związku Radzieckiego zorganizowano wymianę sekretarek. Po dwóch tygodniach amerykańska sekretarka pisze depeszę do swoich: "Moi drodzy, tu jest okropnie. Zero automatyzacji, ciągle robię czaj szefowi, a spódnicę to dostałam taką długą, że ledwo chodzę". W tym samym czasie wędruje depesza do Rosji: "Moi drodzy, tu jest okropnie. Wszędzie te komputery, światełka, guziki, nie mam co robić, nudzę się. A spódnicę to mi dali taką krótką, że mi chyba widać jajca i kałasza" Odpowiedz Link Zgłoś