ulalka 31.05.03, 17:19 trudno żyć bez Słońca, nie możesz się martwić bez końca, za bardzo Cię lubimy, bez Ciebie płakać musimy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 17:59 Alusia, nie jestem dobra poetka, ale moze cos mi sie uda... " Ala tu, ala tam, Ala jest radoscia nam" Buziaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 22:32 Kochane jestescie, dziekuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 22:42 jak dobrze, że tu jesteś :)) i zaglądasz nam w dziurę w dachu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 23:04 O tej porze to juz tylko ksiezyc moze poswiecic, ja juz zaszlam i to za daleko chyba :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 23:08 ej niee :)) tak ma być i zyj nam sto lat :))))))))) :*)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 23:13 Jakos nie wierze w sowje promienie, Za bardzo nimi razilam co niektorych i musze zbastowac i nieco pzrygasic blasku :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 31.05.03, 23:41 nie rób tego... kogo razisz, niech założy ciemne okulary ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 01.06.03, 09:51 slonko, nie rob nam tego... Co sie stalo, ze doszlas do takich (zlych zreszta) wnioskow? Ty na prawde jestes naszym sloneczkiem.... nie zostawiaj nas samych... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 01.06.03, 10:26 Was Mea, Ulalka i Itka nigdy nie zostawie :)))))))))) I jeszce kilku osob poza tamtymi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 01.06.03, 11:07 No ładnie, wystarczy zniknąć na dzień ,a tu smutki Sloonko dopadają???? Sloonko kochane, my przecież też nie jesteśmy idealni, i znajomość z kimś oznacza przecież zaakceptowanie człeka w całości,z jego super zaletami i wadami... Każdy z nas je ma.... A ja już wiem przecie,że Twój humor jest suupeeer, i gdyby nie Twe promienne usmiechy, to na naszych podwórkach szarość panowałaby:-))))) Nie zmieniaj się, bądź sobą.... wtedy tylko będziemy cieszyć się z naszych spotkań:-)))) Bo dzięki temu ,że każdy z nas jest inny , jest po prostu radośniej.... Ja ita Ci to mówię:-))) Specjalne smmmooookiiii - cmooookiiii dla Ciebie:******)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 01.06.03, 12:03 Bardzo pocieszajaca opinia, dziekuje Itka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 01.06.03, 12:27 no właśnie, to wyłaź zza tych chmurek, już dość nas zrosił deszczyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 19:02 co to za jubel bez Sloneczka :) Dawaj, dawaj, chmury rozpedz, druty wyrzuc, raz, dwa, trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 19:52 Stawiam sie na rozkaz :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 19:58 Sloneczko raduj się z nami i pij francuskie bąbelki Mamy powód do dumy ,choć to jeszcze wynik niewielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 19:59 Raduje sie jak moge i dziekuje za zaproszenie :)))) choc ciagle jeszce dziergam i dziergam :( a to dzierganie nie chce mnie jakos opuscic :( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 20:09 ____________________cyk. . . . . o kurza noga przerwała się niteczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 20:11 o w morde jeza !!!!!!!! czyzbym juz swa kare odbebnila????? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 20:13 no nie tylko nie to !!!!!!!! Druty sie chyba polamaly :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 20:16 Szkoda Twoich jasnych oczek , przecierz jutro skoro świt musisz nam znowu zaświecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 20:19 Cieszy mnie to ze mam komu swiecic :)))))))))i postaram sie byc grzeczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 21:13 i w ten oto sposób zostałaś dziś natchnieniem;-))) widzisz, mówiłam ,ze się sprawdzi...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 02.06.03, 21:15 no cos Ty:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: itka 02.06.03, 21:25 -czy Twój el magico używał egzorcyzmów żeby wypędzić tego robala :) -czy może uległ Twemu czarowi i udawał że coś robi? baaardzo długo Cię nie było...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: itka 02.06.03, 21:29 Czy wszyscy z Sosnowca i nietylko znaja el magico? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: itka 02.06.03, 21:46 ja tez ale uchyle rabka tajemnicy tak Wam na ucho ciiiiii, ze Meusi to piatki jak z rekawa ciiiiii. czy ktos cos slyszal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw To i ja się przyłączam 04.06.03, 10:01 Zwłaszcza, że nasze Sło-onko jakieś takie markotne, smutnawe ? Dla poprawy humoru i nabrania złotego blasku, coś skrobnąłem dla Sło-onka skrobnąłem ;) Nie chowaj się Sło-onko za chmurkami Wyjdź, błysnij, bądź dalej z nami. My jak rośliny - ciepła nam trzeba I buzie smutne wznosimy do nieba. Wyjdź, zaświeć i zostań na zawsze. Niech Twój promyk nas ciągle głaszcze. Dłonie i twarze na Ciebie czekają Płomykami nas dotknij, co ciepło mają. Nikt juz tego na pewno dziś nie wie, Czy w naszych sercach, czyś Ty na niebie. Czyś Ty jest gwiazda, może planeta Jedno jest pewne - super kobieta Przywróć uśmiechy do naszych dusz Bądź z nami zawsze, teraz, już Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: To i ja się przyłączam 04.06.03, 10:09 Zwłaszcza, że nasze Sło-onko jakieś takie markotne, smutnawe ? Dla poprawy humoru i nabrania złotego blasku, coś dla Sło-onka skrobnąłem ;) Nie chowaj się Sło-onko za chmurkami Wyjdź, błysnij, bądź dalej z nami. My jak rośliny - ciepła nam trzeba I buzie smutne wznosimy do nieba. Wyjdź, zaświeć i zostań na zawsze. Niech Twój promyk nas ciągle głaszcze. Dłonie i twarze na Ciebie czekają Płomykami nas dotknij, co ciepło mają. Nikt juz tego na pewno dziś nie wie, Czy w naszych sercach, czyś Ty na niebie. Czyś Ty jest gwiazda, może planeta Jedno jest pewne - super kobieta Przywróć uśmiechy do naszych dusz Bądź z nami zawsze, teraz, już Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: To i ja się przyłączam 04.06.03, 10:46 Cudnie, zdiekuje, zostane :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: To i ja się przyłączam 04.06.03, 11:04 Czytam po raz kolejny i po raz kolejny wzruszylam sie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: To i ja się przyłączam i ja tez hehehe :))))) 04.06.03, 14:58 slo-onko napisała: > Czytam po raz kolejny i po raz kolejny wzruszylam sie ;( Nie czytaj tyle bo Cie oczki bolec beda, lepiej naucz sie na pamiec :-) Koniec wzruszania pora posypywania hehehe :)))))) Opowiadania tez juz czas hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 04.06.03, 15:59 smutno bez Ciebie :( Daj juz spokoj z szukaniem kukulek, jaskolek! Na poduchach sa sroczki, skowronki a nawet orzel sie trafic moze hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 04.06.03, 16:51 Jestem orzelku kukulkowy :))))))))) Skowronkiem na zawsze zostanie Itusia ktora nas budzi jako pierwsza z samego ranca :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 04.06.03, 16:55 Sloneczo, cudnie ze jestes :) slo-onko napisała: > Jestem orzelku kukulkowy :))))))))) Skowronkiem na zawsze zostanie Itusia > ktora nas budzi jako pierwsza z samego ranca :)))))))) chyba ze zaspi z wiruskiem hehehe :) p.s. w szufladzie ogon, a tu sam nie wiem co zgubie latajac za Toba po watkach, a powinienem "gdzies" hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 05.06.03, 15:00 OBIECALAS!!!!!! Powiedzialas LECE! I co? Gdzies poleciala? Tak daleko masz? A tu PODUCHA czeka i... ziuuuukanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 05.06.03, 15:50 No przeca jeste. Moj samolot od latania to nie ORIENT EKSPRES i nie mam skrzydel jak "orzel";-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 05.06.03, 15:52 Sloneczko, nie wiedzialas, ze kukuleczki skrzydla maja i lataja? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 05.06.03, 15:57 Czas na Ciebie najwyższy,chłodno bez slo na poduchach a i one wilgotne po zaziukaniu.Kładę się na fullpoduche i przez dziurę patrzę w niebo ,wyczekując na Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 05.06.03, 15:59 Jestem, jestem i zagladam bez te dziure :))))))) I co widze? same nugusy?;-) Nic nie robia tylko wyleguja i znow beda ziuuuukac? No ale niech tam w koncu nasza poducha jest dla nyguskow i nygusek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 co "zaziuuuukanie" z "wilgotne" ma wspolnego 05.06.03, 16:02 transoptor napisał: > Czas na Ciebie najwyższy,chłodno bez slo na poduchach a i one wilgotne po > zaziukaniu.Kładę się na fullpoduche i przez dziurę patrzę w niebo ,wyczekując > na Ciebie :) z posypywaniem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 16.06.03, 22:38 już dość burzy, bez CIebie każdy dzień się dłuży, już dość deszczyku, juz jest mokro, a nam za Tobą oczy mokną.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) zaświeć nam, bo... 18.06.03, 20:06 smutno tu bez Ciebie.. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) WRACAJ DO NAS !!!! 20.06.03, 11:27 Już dość leniuchowania,proszę przystąpić do ogrzewania Deszcz się już zmęczył i wiatr z przepracowania wyje,jęczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) WRACAJ DO NAS !!!! 20.06.03, 13:19 U ffffffffffffffffff, juz nie moge walczyc dalej z tym upartym gwizdaczem :(((( juz z sil opadam :((((((((( Pomozcie mi :((((((( Tez wole jasne niebo niz gwizdzacy wiatr i siapiacy deszcz :( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Słoneczko :))) WRACAJ DO NAS !!!! 20.06.03, 13:36 DAAAAAŁAŚ RADĘĘĘĘĘĘĘ!wiedziałem hi hi już Cię widzę!...jesteś cudowna slo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Słoneczko :))) WRACAJ DO NAS !!!! 20.06.03, 13:59 Wcale nie jestem :(((((((((((((( Sama sobie siebie zabralam :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Słoneczko :))) WRACAJ DO NAS !!!! 20.06.03, 14:29 a u mnie się migasz... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś