Dodaj do ulubionych

Inna-bajka miala byc :)

26.05.07, 21:21
i spokojnie drogie panie zlosc pieknosci szkodzi
Obserwuj wątek
    • wietka Re: Inna-bajka miala byc :) 26.05.07, 21:23
      Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma! :)
      • albertino74 Re: Inna-bajka miala byc :) 26.05.07, 21:26
        witam pieknie i o zdrowie pytam ?
        • wietka Re: Inna-bajka miala byc :) 26.05.07, 21:27
          A dziękuję, wyśmienite :)
          A tak po prawdzie,to każda bajka jest inna, czyż nie?
      • zegor Re: Inna-bajka miala byc :) 26.05.07, 21:26
        Czyli trzymaj sikawkę
        oboma rękami ;-)
        • albertino74 Re: Inna-bajka miala byc :) 26.05.07, 21:27
          juz po pracy wiec nie trzymam moze jutro jakis pozar sie ugasi ktoz to wie
    • konrado80 Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:27
      nie umiesz napisac do niej maila??
      po co zasmiecasz forum??
      • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:28
        adwokat?
      • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:28
        A coś Ty Konrado taki nerwowy ostatnio?
        wyluzuj... :)
        • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:29
          no wlasnie chyba sie zakochal
          • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:31
            jakby się zakochał,toby promieniał życzliwością
        • konrado80 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:31
          ale nie jestem nerwowy, tylko nie rozumiem takiego postepowania
          z tego co zauwazylem w poprzednim jego watku do Bajki, ze nie podoba sie jej to
          wiec po co robic komus na zlosc, naprzykszac sie i zakladac takie watki??
          jezeli ma jakas do niej sprawe, to niech napisze maila
          • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:32
            juz Ona wie co i jak no nie Bajeczko pozdro dla Ciebie
            • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:33
              Kto się czubi...i tak dalej :)
              • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:34
                haha Wietka tez wie jak za starych dobrych lat sie forum kreci
                • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:36
                  Jeszcze co nieco pamiętam :I coniektórych też :)
                  • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:37
                    co niektórych
                • zegor Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:37
                  To mnie zastanawia......
                  • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:37
                    A co? moja pamięć??
                    • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:39
                      :)cos sie dzieje na tym spiacym forum
                    • zegor Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:39
                      Nie,
                      ale za moich czasów było takie powiedzenie
                      Zastopuj,bo wdupisz.........
                      • to-wlasnie-ja Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:40
                        Zegorku- na Ciebie zawsze mozna liczyc :)
                        • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:42
                          witam witam :)
                      • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:42
                        Zegore,dzięki, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku :)
                        Pamiętam wszystko,i dobre i złe.
                      • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:42
                        no to masz problem chlopaczku
                        • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:45
                          Źle zrozumiales,Alberciku, o Zegorze tylko jak najlepiej.
                          • albertino74 Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:46
                            a to perdone
                        • zegor Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:51
                          Dziadziuś,ja ??????????
                          ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • wietka Re: Ale po co to zakladanie glupich watkow?? 26.05.07, 21:52
                            Dziadziuś???gdzie??
          • inna-bajka Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:51
            Może teraz dotrze ;-P
            • albertino74 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:53
              czesc i nie dotarlo dobrze o tym wiesz
              • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:56
                To zacznij terapię grupową z innymi niekumatymi.
                • albertino74 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:57
                  powaznie no tak Twoje rady zawsze w cenie
            • zegor Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:56
              Są ludzie nie reformawalni,
              chociaż wiem,
              że mnie też nie lubisz
              • albertino74 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 21:57
                sama siebie nie lubi
              • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:00
                Zegor, ja Ciebie nie lubię ?
                Co TY Słońce pitolisz ?
                • albertino74 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:02
                  o jaka zmiana ciebie juz lubi to juz cos a to bajka :)
                  • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:06
                    Zawsze go lubiłam
                    • wietka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:07
                      Ziomale to się powinni lubić i popierać :)
                      • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:11
                        Tym bardziej, że od września jestem bardziej Wasza, niż swoja.
                        Podobno nawet już zaczęłam zaciągać po śląsku na co mi zwrócono uwagę na
                        ostatnim spotkaniu firmowym ;-P
                        • konrado80 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:12
                          malo brakowalo, a tez bym na slasku wyladowal :)))
                          • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:14
                            To dawaj, tu jest pięknie. A Gliwice to przwdziwa perełka.
                            • konrado80 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:15
                              ja bylem w Katowicach na rozmowie, wiec troszke by nas dzielilo
                              a czemu przeprowadzka i od kiedy tam??
                              • wietka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:17
                                Rzeczywiście,Gliwice sa całkiem miłei fajne imprezki się odbywają, a i knajpek
                                dość sporo :)
                              • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:20
                                Z Katowic do Gliwic jest 20 km, i 6 pasów autostardy.
                                Ale ja tam jeszcze nie mieszkam, nie w gliwicach i nie na śląsku, pracę tam mam.
                                • wietka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:21
                                  OK
                                  Przeciez Ty mobilna jesteś niesamowicie :)
                                  • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:26
                                    Dokładnie :-)
                                • konrado80 Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:48
                                  to gdzie mieszkasz?? nie mow ze codziennie dojezdzasz do pracy z daleka :))
                • zegor Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:07
                  Je.....
                  rok temu dałaś mi popalić......
                  jako.....wielonikowcowi......
                  toteż Cię delikatnie...omijałem ;-)
                  • wietka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:11
                    Ostrożna była .Bo sam wiesz,jak można się nabrać na wielonikowca.
                    • zegor Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:13
                      Wietko,
                      czy Ty coś o tym wiesz ??????????
                      • wietka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:15
                        A Ty nie, Zegorze? ;)
                    • debi_bebi Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:13
                      Taki wielonikowiec to już kompletnie nie jest sobą, z wizytówką czy bez. O rany
                      .... :)
                      • zegor Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:16
                        Masz mnie.....;-)
                        • debi_bebi Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:20
                          Ciebie jak Ciebie, ale siebie też :))))
                          • to-wlasnie-ja Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:28
                            :))))
                            • debi_bebi Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:32
                              Mogę zapytać, co ten uśmiech oznacza?
                              :))
                  • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:13
                    Bo nie lubię takich zagrywek !!!!!!!!!!!
                    Zabacz, ile lat ja piszę pod tym samym nickiem, więc nie rozumiem takiego
                    zachowania.
                    I jesteś przykładem na to, że się pamięta tylko dobre chwile ;-P
                    • zegor Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:14
                      Proszę,
                      jako Zegora mnie pamiętaj....
                      • inna-bajka Re: Dzięki Konrado :-) 26.05.07, 22:28
                        Ok, tylko więcej mnie proszę nie oszukiwać.
                        W realu mam tego zbyt wiele :-(
            • konrado80 Bajeczko 26.05.07, 22:10
              do takich nic nie dociera, tylko ignorowac
              moze kiedys sie znudzi, tylko ze problemem jest jeszcze to
              ze inni go nakrecaja, ech...
              • inna-bajka Re: Bajeczko 26.05.07, 22:15
                Jak to na forum ;-P
                Ale bądźmy ponad to.
                • albertino74 Re: Bajeczko 27.05.07, 19:10
                  witam przemile towarzystwo haha z wami to jak z dziecmi cos napisac i samo sie
                  kreci nic sie nie zmienilo ale to dobrze pozdro
    • ewiku Re: Inna-bajka miala byc :) 28.05.07, 11:15
      świat idzie do przodu a tu ciągle stare tematy...
      czyżby nic nowego sie nie działo?

----------------------------------------------
      Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
      • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 28.05.07, 12:20
        Chyba nie ;-PPPPPPP
        Witam Cię.
        • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 30.05.07, 21:42
          bajka - to kurczak pycha po mojemu - palce lizać zapraszam! i hiszpańskie winko
          też a za niedługo francuskie!
          • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 00:22
            A kim Ty jesteś dziewczynko/chłopczyku ?
            Bo nick mi nic nie mówi ;-)
            • grzanka23 Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 00:23
              Oooo jak ja lubię wino.
            • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 22:45
              XX albo XY, zgaduj-zgadula ale kurczaka robię super! a nick też jest super, prawda?
              • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:02
                Nie lubię czerwonych samochodów, zwłaszcza trącących myszką ;-P
                • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:11
                  Czerwony to prawda, a czy trąci myszką... oj no nie wiem! hahaha, a jakie lubisz
                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:17
                    A jak powiem, to zmienisz nicka czy kupisz mi taki.
                    W tajemnicy powiem, że własnie sobie takie śliszności 12 tonowe do domku
                    przyprowadziałm i padam na pysio.
                    • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:19
                      czarny czy srebrny? bo nie czerwony!
                      • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:23
                        Moro.
                • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:18
                  Oj, widzę że kareta z białymi konikami to by było coś, niech i tak bedzie ale
                  kurczak...
                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:21
                    Nie ubieraj mnie w piórka, bo to mnie postarza ;-)
                    • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:24
                      To skrót myślowy przecież się domyślasz, ma być miło... więc czerwony nie,
                      srebrny czy czarny ten track
                      • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:27
                        Mam dziwne wrażenie, że się nabijsz.
                        Dobranoc
                        • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 31.05.07, 23:29
                          Trudno szkoda Dobranoc ;-)
                        • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 16:01
                          Wita, i powiem Ci ze bardzo lubię duże samochody, cudeńka i czemu od razu takie
                          buuum, przecież pytanie było proste - srebrny czy czarny? ;-) Jadę czarnym nad
                          morze na tydzień więc życzę dobrego humorku!
                          • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 16:37
                            Humorek mam wyśmienity, jak na kilkanaście godz. snu w ciągu kilku dni :-(
                            A wrażenie, że piszę z kimś kto zmienił nicka i udaje nową postać,
                            jest ... nie jest miłe.
                            • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 19:37
                              A więc to tylko wrażenie, mylisz się. A kogo Ci przypominam to ciekawe i nie
                              złość się - jestem tu od niedawna całkiem
                              • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 20:04
                                Bo to się zwykle tak zaczyna.....
                                • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 23:03
                                  A co się ma zacząć haha
                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 23:34
                                    To zależy ....
                                    • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 23:55
                                      A od czego zależy i cooo?
                                      • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 02.06.07, 23:59
                                        jak długo pogadamy i o czym:))
                                        • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:03
                                          A co proponujesz, ja zgadzam się na miłą pogawędkę...
                                          • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:06
                                            Ok, zacznijmy może od szklaneczki piwa, bo po piwie lepiej mi się rozmawia i
                                            tematy same się nasuwają:)
                                            • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:10
                                              Rozwalacie mi wątek ;-P
                                              • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:13
                                                My o tym kurczaku bajecznym - sorrrry bez aluzji ale on tak się nazywa a do
                                                piwka może być, więc pozwól nam proszę
                                                • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:16
                                                  Z jednego postu wyniosłam, że jesteś babeczką, mam nadzieję.
                                                  Sory za szpilki, ale piszę tu z przerwami 3 lata i różne cuda się działy.
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:19
                                                    Inna bajeczko czy o mnie piszesz czy o red bugatti?
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:24
                                                    Ej, masz problemy z oczami ?
                                                    Odpisałam Bugatti, no chyba że Ty też odkrywasz w sobie kobiecy pierwiastek ;-P
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:25
                                                    O tej porze i po drugim piwie? Mogę mieć problem:)) Poza tym pierwiastka
                                                    kobiecego ci u mnie dostatek:))
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:30
                                                    Znaczy, że co ?
                                                    Czy już nikt w tym kraku nie potrafi sobie wymyśleć nicka - sugerującego płeć ?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:32
                                                    Ale czaruś od czarownicy to juz coś sugeruje?
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:42
                                                    Hej! rozbawiłaś mnie z tym nickiem, a co nie można tak między tym a tamtym
                                                    chociaż wirtualnie! ;-)
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:55
                                                    Czy się na mnie zdenerwowałaś? daj spokój nie warto ;-)
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 11:02
                                                    Bajeczko, dziękuję za gościnę - odwiedze Cię jeszcze ale chyba nie dziś ;-)
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:38
                                                    Haha masz rację i to Twoje cudeńko w szpilkach mogłabym prowadzić!!!
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 10:18
                                                    redbugatti napisała:
                                                    > Czy się na mnie zdenerwowałaś? daj spokój nie warto ;-)
                                                    Się nie zdenerwowałam, bo poszłam spać. To był ciężki tydzień.

> Haha masz rację i to Twoje cudeńko w szpilkach mogłabym prowadzić!!!
                                                    Jakie cudeńko ?????????? O czym Ty piszesz ???????????
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 11:19
                                                    Witaj InnaBajko, nie miałam zamiaru zawłaszczać sobie Twojego wątku. Jeśli tak
                                                    się wydawało, to tylko dlatego, że po forum buszuję od niedawna. Miło było
                                                    jednak pogadać z kimś, kto opowiada jeszcze o czymś innym, niz
                                                    pozostałe:))Pozdrawiam
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 11:49
                                                    Ej, no co Ty ?
                                                    To był niewinny żarcik, mili ludzie zawsze mile widziani ;-)
                                                    Zapraszam, czym wątek bogaty tego ludzie czytają ;-P
                                                  • debi_bebi Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 12:35
                                                    Czy mogę się dołączyć?
                                                    Chciałam tylko powiedzieć, że dalej czytam Czarusia1960, niezależnie w którym
                                                    wątku uczestniczy,pozdrawiam i apeluję, żeby nie uciekał :)
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 12:51
                                                    Debi, przecież Ty nigdy nie przeszkadzasz.
                                                    I do jasnej cholery, Czaruś to babeczka !!!!! Tak ???? !!!!
                                                  • debi_bebi Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 13:12
                                                    Tego, to ja nie wiem, Bajko :)
                                    • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:09
                                      Dobrze niech będzie piwo, a co dobrego jeszcze do zjedzenia? masz na coś
                                      wyjątkową ochotę?
                                      • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:16
                                        do piwa może zgrilowane ziemniaczki, czosnek, jakiś sosik majonezowy,
                                        karkóweczka z zalewy i takie tam:))) A w jakich smakach gustujesz?
                                        • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:22
                                          Musimy utrzymać się w smakach... na jakie pozwoli Bajka bo Inne chyba nie wchdzą
                                          w grę tym razem i tu - wątek! ;-)
                                          • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:23
                                            ale do piersi z kurczaka też mam super panierkę na grila:)))
                                            • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:26
                                              To w takim razie jest wszystko i możemy spokojnie pogadać
                                              • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:27
                                                Jeszcze tylko pozwolenie od innej bajki, bo chyba ma co do mojej osoby wątpliwości:(
                                                • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:33
                                                  Albo mojej?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:35
                                                    No nie wiem;) Jakieś kolce pokazała:(
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:39
                                                    Nie, nie kolce, tylko weszliśmy bez pytania na wątek i co - piwko i kurczak! ale
                                                    wydaje mi się ze Bajeczka jest bardzo OK!
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:42
                                                    Z tego co zauważyłam, to jest bardzo nagminne na tym forum. Kto inny zakłada,
                                                    kto inny potem go zawłaszcza. A najczęściej są to dialogi:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:46
                                                    A czy to żle, ten wirtualny salonowiec(!) ma jakieś bardzo określone zasady -
                                                    każdy może tylko z sensem
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:47
                                                    Nick zależy od nas i przecież nie musi niczego sugerować, może wyrażać to co
                                                    byśmy chcieli:)))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:49
                                                    Masz rację - ja lubię dobre samochody Vayron nie jest zły, bo to nie bugatti z
                                                    myszką jak myślała Bajeczka! a na samochodach jak domniemam się zna
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:51
                                                    Gustuję w małych samochodach, bo nie mam potrzeby zawłaszczania sobie dużych
                                                    przestrzeni:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:54
                                                    A ja lubię i mocne i szybkie i dobre i inne ale tak na codzień mam mniejszy ale
                                                    nie mały i innego koloru ale szybki i dobry
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:55
                                                    I o to chodzi:)) Chociaż samochód traktuję jako rzecz(!) przydatną:)))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:56
                                                    A ja bardzo potrzebną jak zmywarka do naczyń i komputer i bardzo bardzo bardzo
                                                    dużo bucików!
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:57
                                                    Jakie nerwy? Po dwóch piwach i sałatce z płatków kukurydzianych?!!
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:57
                                                    O tak buciki, torebeczki i spodnie!
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 00:59
                                                    Na torebeczki to teraz uważaj, bo nick sugeruje ze jesteś XY ale ta torebeczka?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:00
                                                    Nie, to tylko moja dwoistość natury, natomiast cała reszta jak najbardziej
                                                    kobieca:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:02
                                                    No to zdeklarowałyśmy się co do nicka
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:03
                                                    To znaczy?
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:05
                                                    ze jesteśmy w punkcie wyjścia i to jest bardzo tajemniecze - bajkowe?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:08
                                                    Niedopowiedzenia, niejednoznaczność - tajemniczość, budzi zainteresowanie:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:10
                                                    i chyba o to chodzi w tej sieci bo w rzeczywistości twarzą w twarz marzeń jest
                                                    znacznie mniej, czyż nie? Hej gdzie nasza Bajeczka? Ale Jej na wątku wisimy!
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:12
                                                    Net daje taką możliwość. Mnie to odpowiada, nie muszę od razu konfrontować
                                                    wyobraźni z rzeczywistością. Tak jest ciekawiej:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:16
                                                    Ciekawiej? raczej innaczej, my rządzimy, decydujemy o tym co chcielibyśmy
                                                    zobaczyć widzieć i to widzimy, a więc co widzisz?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:17
                                                    Zdecydowaną kobietę w czerwonym samochodzie:)) Chcesz, by Cię widziano, chcesz
                                                    decydować i mieć kontrolę:))
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:22
                                                    To może jest i miłe, jest, ale bardzo zobowiazuje ale ja to lubię! czy Bajeczka
                                                    już nie jest z nami?
                                                  • czarus1960 Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:24
                                                    Rozumiem, że też przestrzegasz "przedpotopowych zasad forum" i sugerujesz
                                                    zakonczenie:) Dobranoc
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:30
                                                    Nie, absolutnie nie ale jeśli już jest po... wypiciu piwka i kurczaku z panierką
                                                    grillową na piersi to... zrób mi przyjemność i załóż dla nas nowy wątek, jutro
                                                    będę nad morzem i nie wiem jak mój bluceconnect będzie działał ale odezwę sie
                                                    odezwę Dobranoc już.
                                                  • redbugatti Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 01:31
                                                    Tak sie robi na forum na koniec miłej rozmowy ;-)))) haha
                                                  • inna-bajka Re: Inna-bajka miala byc :) 03.06.07, 10:24
                                                    Ach, morze .......... byłam miesiąc temu, było cholernie zimno i prawie cały
                                                    czas padało, ale było super. Bo było morze ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka