bromden1 28.05.07, 00:09 od jakiegoś czasu najlepszy festiwal w kraju. a na nim w tym roku mój ulubiony islandzki zespół! Panowie i Panie oto: www.youtube.com/watch?v=5kly1jHqyNY [teledysk Wierzejskiemu na pohybel] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: Nadchodzi Opener 28.05.07, 00:22 a z Islandii lubię Finlandię,only i faken tylko z pepsi... no,to tak tyle na dziś;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Nadchodzi Opener 29.05.07, 08:02 okropna mieszanka, Finlandia z Pepsi :P Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Nadchodzi Opener 29.05.07, 09:46 to jest psucie finlandii i psucie pepsi moim zdaniem. a islandczycy strasznie się irytują, gdy ktoś ich kojarzy z finami. to trochę tak jakby powiedzieć, że z polski najlepsza jest stoliczna Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Nadchodzi Opener 29.05.07, 09:54 Z tym psuciem to się zgadzam jak najbardziej. Do czystej najodpowiedniejsza jest mineralna niegazowana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Nadchodzi Opener 29.05.07, 10:19 co? chyba że wielka pieniawa następnego dnia rano. to się zgodzę Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nadchodzi Opener 29.05.07, 10:29 Wódki w czystej postaci generalnie i bynajmniej nie pijam,piwko czasem i tylko w domu... a wodę ..no niech konie sobie piją;) lubię campari+orange ostatni raz się ożłopałam,z panami się załozyłam o to,że Ekwador dokopie naszym i potem miałam zapas na miesiąc:) wracam do pracy i mnie na razie nie ma:) - Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nadchodzi Opener 01.06.07, 23:19 nekroskop88 napisał: > okropna mieszanka, Finlandia z Pepsi :P > > gorsza mieszanka to piwo i specjalność z 1 akademika w wykonaniu Kędziora(słodkie jak diabli i wali w łeb aż miło)...o masakra, umierasz pół dnia...:-P Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nadchodzi Opener 01.06.07, 23:26 bad_habit napisała: > nekroskop88 napisał: > > > okropna mieszanka, Finlandia z Pepsi :P > > > > > gorsza mieszanka to piwo i specjalność z 1 akademika w wykonaniu > Kędziora(słodkie jak diabli i wali w łeb aż miło)...o masakra, umierasz pół > dnia...:-P witaj Badzia:) najgorsze ,co kiedyś piłam to teka z tonikiem+sól+cytryna, słodki jezu,umierałam dwa dni,nigdy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nadchodzi Opener 01.06.07, 23:35 > witaj Badzia:) > najgorsze ,co kiedyś piłam to teka z tonikiem+sól+cytryna, > słodki jezu,umierałam dwa dni,nigdy więcej... > > Witaj!! sluchaj, ja wiem jedno...nigdy wiecej tego mixa,nie wiem, co to było, nalewka na spirytusie czy co???Ale skutki...tragedia...do czego to podobne, żeby sie człowiek meczył przed kolejnych 16 godzin! Nigdy wiecej alkoholu!:-/ dobrze,że już jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś