Gość: grooszek IP: *.mech.pw.edu.pl 04.06.03, 13:43 Synapsa jedynego ciachnac na pol,a lbo jaks lobotomie w wersji kompakt. Pomozesz mi? zobaczymy, co w jej glowie siedzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:50 hehehe Misiu, ja wiem ze nawet jak ja mam te jedna synapse to sobie rady nie dajesz ale zeby od razu ciac? ps. kota mam, dla Twojej wiadomosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:52 saqqara napisała: > hehehe Misiu, ja wiem ze nawet jak ja mam te jedna synapse to sobie rady nie > dajesz ale zeby od razu ciac? > > ps. kota mam, dla Twojej wiadomosci:)) Jakiego kota???? :OOO Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:51 ok!! z chęcią!!!:)) a przy okazji usuniemy jej narośl na chomiku!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:52 tygrysek_ napisał: > ok!! z chęcią!!!:)) > a przy okazji usuniemy jej narośl na chomiku!!;-)) Doktorze, pozwolisz, ze chomikiem ja sie zajme,w ramach poszerzania wiedzy ogolnej z zoologicznej mapy czlowieka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:56 ok zajmij sie chomikiem! ja usune synapse i połać doopnąkraciastą!!:) PS> Szaki ma kota a Ala ma chuja!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: TYGRYS!! Trza Szaki zoperowac! 04.06.03, 13:59 potwory! i gdzie z tymi brudnymi paluchami co? a kota mam, na czyims punkcie, o!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś