sw.mina 04.06.03, 15:51 kurde. ale sie porobilo. nawet nie wiem co mam wam zapodac. zycie do dupy. ale jeszcze dycham. wiecej nawet nie chce mie sie pisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: *.kabel.telenet.be 04.06.03, 16:14 wpierw sie przedstw kto ty taki, swiety minie, bo obawiam sie ze jakos nikt nie zajarzy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mina Re: ja, ciotka mina, objawiam sie 04.06.03, 16:17 a kogo to jebie tak naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: *.ipt.aol.com 04.06.03, 17:22 Jebie to tak naprawdę nikogo,w sumie obcych tutaj i tak dostatek.Jeden nowy mniej czy więcej wiosny jeszcze nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mina Re: ja, ciotka mina, objawiam sie 04.06.03, 17:41 toz inkryminuje przeca, ze nikogo. no dobra, objawilam sie i znikam, jak na porzadna swieta przystalo. do zobaczenia na szybach okien, gdzie bede widniec jako slad po denaturowym pawiu, a ludnosc okoliczna bedzie sie do mnie modlic. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ja, ciotka mina, objawiam sie 04.06.03, 19:27 czas najwyzszy, bo my juz niedlugo innego ososbnika na swieto chcieli wyswiecic:))))) a tak w ogole to do kurwy nedzy by zagadala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo jakiego emila przyslala!!!! pocaluj siem w dupe, szmato jedna!!!! swietosci siem zachciewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: 212.106.152.* 04.06.03, 17:44 Olus kochanie- czyzbys to TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 20:30 dobrze, że żyjesz stara ruro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: *.arcor-ip.net 05.06.03, 00:21 Czorcie!Mina teraz w Ewropie a ty na wsi więc co się dziwisz że nie chce mieć Mina z tobą ani ze wszystkimi innymi do czynienia i tylko jak się jej nudzi okropnie,to zajrzy? Zajrzy z łaski,rzuci tekst i znika,toż ona to gorzej niż obca teraz. I niech mi Mina/chuja tam święta/nie pierdoli że nie ma czasu,bo w takie pierdolenie nikt oszołomowi nie uwierzy,nawet przy najlepszych chęciach. Zakisiła się w Luxie jak ogórek zielony,gadać nie chce to niech się nie dziwi jak się i ją oleje niezadługo.Słyszałaś jebana małpo luksemburska? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja, ciotka mina, objawiam sie 05.06.03, 07:33 cześ Mina! ....a w Chorzowie tak pięknie!!;-));P Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ja, ciotka mina, objawiam sie 05.06.03, 10:41 a wiesz leziak, ze luks to luks. dala znac, ze zyje i chwala jej za to:))) a poza tym szmata jezd i tyle! a w tym luksie to co tam takiego? luks? eee tam, gowno to w porownaniu z tauzenem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ja, ciotka mina, objawiam sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:03 Mina? A co to za jakas nowa swolocz ,bo jakos sobie nie moge przypomniec? no bo chyba to nie jest to ta sama wywloka co kiedys? tamta to chyba umarla albo co? Ps.Ty pipo grochowa,zeby chociaz 1x na miesiac nie zajrzec ...hanba!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś