yacey 02.06.07, 08:20 Zrobilem sobie prezent na dzien dziecka i od wczoraj mam Vstroma:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matej23 Re: Mam nowy motorek 02.06.07, 12:25 Co się dzieje? Jakaś masowa ucieczka od chopperów? :) A tak na prawdę to gratuluję i życzę przyczepności na drodze! PS. Ten Strom to literek? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Mam nowy motorek 02.06.07, 16:08 Nie no, świat się kończy ;) Bardzo fajny motorek. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Mam nowy motorek 02.06.07, 21:27 Dzień Dziecka był wczoraj (czyli dziś powinieneś go zwrócić)... ewentualnie przekazać Piotrowi obchodzącemu dziś urodziny ;D gratuluję zakupu Yacey, niech Ci dobrze służy :) P.S. A może mały hazardzik?? ... Jak szybko Jacek wróci do chromów?? ... Ja obstawiam max. 4 miechy :D Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Mam nowy motorek 02.06.07, 21:36 noooo!!!! a jednak "skryte marzonko" zwyciezylo :-)) i jak i jak i jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Mam nowy motorek 02.06.07, 23:11 Super, gratuluje, v storm to naprawdę fajna maszynka. PZDR Y. :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Dziekuję :)) 03.06.07, 09:15 www.fotosik.pl Matej - ten na fotce nie jest moj, ale wyglada dokladnie tak samo, DL 650 Cien - no coz, moze konca swiata nie bedzie, Tobie sie jakos udalo :) Goha - na wszelki wypadek Drag Star jeszcze stoi w garazu. Cruk - to jak seks z kochanka, ktora wie o co chodzi:) Yamasz - masz racje, jest fajny :) a kiedy Ty sie pochwalisz nowym? Odpowiedz Link Zgłoś
vidlak77 ZDRAJCA 03.06.07, 10:35 Ale zebyscie widzieli ile ta zdrada uczynila radosci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Mam nowy motorek 03.06.07, 21:35 yacey napisał: > Zrobilem sobie prezent na dzien dziecka i od wczoraj mam Vstroma:) Należałoby go opić!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Mam nowy motorek 03.06.07, 22:31 Wlasnie to robimy przynajmniej od kilku godzin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk zazdroszcze pozytywnie 05.06.07, 09:41 jak tylko skoncze rodzic te dzieci..... bosh... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Mam nowy motorek 05.06.07, 09:53 Zazdroszczę przeokrutnie :-))) To jeden z tych, które mi się straaaaaaaaaaaasznie podobają m:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Mam nowy motorek 06.06.07, 10:18 Suzi Vstromek :D Niezle :))) Hmmm, cos ostatnio duzo osob przechodzi z czopkow na bardziej turystyczno- sportowe sprzety, az mnie sie to udziela, i odkad przejechalam sie GSRem na Karawanie Suzuki, to zapomnialam o Intruzie i obmyslam plan jakby tu zdobyc kasiorke na GSRa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Mam nowy motorek 06.06.07, 11:13 josss napisała: Hmmm, cos ostatnio duzo osob przechodzi z czopkow na bardziej turystyczno- > sportowe sprzety prawda ... po czym w przeciągu kilku miechów pokornie wracają do tego co świeci sie chromami :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Mam nowy motorek 06.06.07, 21:47 Jeszcze raz serdeczne gratulacje i prosimy o prezentację;-D pozdróweczka,Aga Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Mam nowy motorek 06.06.07, 22:41 Nie w moim guście ale gratulacje nowej maszyny Odpowiedz Link Zgłoś