nutopia 03.06.07, 22:35 przestańcie gadac gdzieś na privie i pogadajcie ze mnom bom samotna:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 22:49 nutopia napisała: > majom mnie w rzyci > idę zapalić no wiesz,ja z tym bromdenem nie mam zupełnie kontaktu;) idę z tobą zapalić,tylko jak nas Morfi nakryje,to znowu du**ę mi będzie o te fajki zawracł,no wiem,MISTER zdrowia ostrzega;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:04 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > majom mnie w rzyci > > idę zapalić > > no wiesz,ja z tym bromdenem nie mam zupełnie kontaktu;) > > idę z tobą zapalić,tylko jak nas Morfi > nakryje,to znowu du**ę mi będzie o te fajki > zawracł,no wiem,MISTER zdrowia ostrzega;) > > palenie szkodzi trzeba zacząć wciągać :D Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:15 szczerze mówiąc to już przysypiam, ale się odezwę bez wątpienia, choć dziś to już pewnie nie. idę spać, bo mnie butelka skusi w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:22 bromden1 napisał: > szczerze mówiąc to już przysypiam, ale się odezwę bez wątpienia, choć dziś to > już pewnie nie. idę spać, bo mnie butelka skusi w końcu tak, idzcie wszyscy i zostawcie mnie tu samą:( Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:27 nutopia napisała: > bromden1 napisał: > > > szczerze mówiąc to już przysypiam, ale się odezwę bez wątpienia, choć dzi > ś to > > już pewnie nie. idę spać, bo mnie butelka skusi w końcu > > tak, idzcie wszyscy i zostawcie mnie tu samą:( sama w taką noc,a nigdy w życiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:29 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > bromden1 napisał: > > > > > szczerze mówiąc to już przysypiam, ale się odezwę bez wątpienia, ch > oć dzi > > ś to > > > już pewnie nie. idę spać, bo mnie butelka skusi w końcu > > > > tak, idzcie wszyscy i zostawcie mnie tu samą:( > > sama w taką noc,a nigdy w życiu;) > noc mija, ja niczyja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:36 tylko nie zacznij śpiewać jak pewna góralka na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:43 bromden1 napisał: > tylko nie zacznij śpiewać jak pewna góralka na weselu czy to będzie bajka numer cztery? bo ja nie wiem jak śpiewała góralka Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:45 śpiewała tak: "od półtorej roku nic nie miałam w kroku" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:47 bromden1 napisał: > śpiewała tak: > "od półtorej roku > nic nie miałam w kroku" ja chyba bromden nie chciałam tego wiedzieć...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:53 wiem, wahałem się, czy napisać, ale czasem tak kończą ciekawscy :) --------------- nie obraź się. ona naprawdę tak zaśpiewała, co nawet wśród górali nawykłych do dziwnych przyspiewek spowodowało lekką konfuzję Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 03.06.07, 23:55 bromden1 napisał: > wiem, wahałem się, czy napisać, ale czasem tak kończą ciekawscy :) > zapamiętam sobię tę cenną lekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: lullu, bromden 04.06.07, 00:31 ale co najdziwniejsze w tej przyśpiewce to to, że to była niezwykłej urody kobieta, więc była to naprawdę dziwna przyśpiewka [westchnięcie] pikna była oj pikna [dwa westchnięcia] a idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lullu, bromden 04.06.07, 00:34 bromden1 napisał: > ale co najdziwniejsze w tej przyśpiewce to to, że to była niezwykłej urody > kobieta, więc była to naprawdę dziwna przyśpiewka > [westchnięcie] > pikna była oj pikna > [dwa westchnięcia] > a idę spać dobranoc niech ci się góralka przyśni Odpowiedz Link Zgłoś