catalina1 08.06.07, 10:21 Za godzinę wychodzę z domu i lecę na zakupy :) Do zobaczenia we wtorek :) Tylko czemu mam wrażenie, że o czymś zapomniałam???..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Londek czeka :) 08.06.07, 10:29 catalina1 napisała: > Za godzinę wychodzę z domu i lecę na zakupy :) Do zobaczenia we wtorek :) > Tylko czemu mam wrażenie, że o czymś zapomniałam???..... Nie zapomnij portfela. :P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Londek czeka :) 08.06.07, 10:54 konradbryw napisał: > catalina1 napisała: > > > Za godzinę wychodzę z domu i lecę na zakupy :) Do zobaczenia we wtorek :) > > Tylko czemu mam wrażenie, że o czymś zapomniałam???..... > > Nie zapomnij portfela. :P Portfel, paszport, telefon i aparat są ;) i tylko pół walizki - reszta miejsca czeka na drogę powrotną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Londek czeka :) 08.06.07, 14:24 catalina1 napisała: > Portfel, paszport, telefon i aparat są ;) i tylko pół walizki - reszta miejsca > czeka na drogę powrotną ;) > Oczywiście chodzi o czekoladę i pomarańcze? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Londek czeka :) 08.06.07, 21:16 > Tylko czemu mam wrażenie, że o czymś zapomniałam???..... - Panie doktorze, żona wyjechała na parę dni, no i widzę, że dziecko jakoś tak zmarniało... Bawię się z nim, wychodzę na spacery, kąpię, tulę do snu, a ono nadal takie blade i słania się na nogach... - A co mu pan daje do jedzenia? - Oż kurwa! No wiedziałem, że o czymś zapomniałem!.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Londek czeka :) 08.06.07, 21:19 > Za godzinę wychodzę z domu i lecę na zakupy :) Jak Stasia Gierkowa, kurde :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Londek czeka :) 12.06.07, 08:45 the_dzidka napisała: > > Za godzinę wychodzę z domu i lecę na zakupy :) > > Jak Stasia Gierkowa, kurde :-P > Nie wiem co Ona kupowała - ale ja kupiłam duuużo.... Znaczy się wróćiłam już :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Londek czeka :) 13.06.07, 08:05 ubrana od stóp do głów - znaczy od butów, przez całą garderobę po piżamkę :) brkauje tylko czapki ;) Młody podobnie :) i do tego zrealizowane zamówienia dodatkowe typu jakieś cuda Kamisiowe :) Odpowiedz Link Zgłoś