nekroskop88 08.06.07, 11:52 Rumunia chce otworzyć w Białymstoku swój konsulat honorowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: wot ciekawostka 08.06.07, 11:53 nekroskop88 napisał: > Rumunia chce otworzyć w Białymstoku swój konsulat honorowy:-) > > Rumunia, Rumunia.... nie słyszałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wot ciekawostka 08.06.07, 11:54 Chcą promować swój kraj w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wot ciekawostka 08.06.07, 11:55 skoropis napisał: > Na xuj??? na xuj??:D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: wot ciekawostka 08.06.07, 12:21 - Kiedy pies w Rumunii widział swoją kość? - Przy otwartym złamaniu. - Czemu w Rumunii wyginęły łabędzie? - Bo Rumuni szybciej dopływali do chleba. Siedzi pod kościołem rumunka i smaruje kromkę chleba gównem. Do kościoła idzie Niemiec: - Co tam Rumunko ?? - Oj bida, bida straszna bida... Ta siedzi i dalej smaruje kromkę chleba gównem. Rzucił jej trochę Euro-centów i poszedł do kościoła. Następnie wchodzi Rusek: - Jak tam u Ciebie Rumunko ?? - Oj bida, bida, straszna bida... Dalej uporczywie smaruję kromke chleba gównem. Rzucił jej trochę Rubli i poszedł do kościoła. Idzie Polak: - Co tam Rumunko... bida?? - Oj bida, bida, straszna bida.... - To po chuj tak grubo smarujesz ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi To ja się podepnę. 08.06.07, 12:23 Bardzo zacny filmik z zawodnikeim bardzo zacnej drużyny w roli głównej. :-) www.whoateallthepies.tv/2007/06/polands_entry_i.html Odpowiedz Link Zgłoś