wodnik74 10.06.03, 08:02 Przywiozłam w niedziele z mojego starego domu gramofon i 150 płyt :))) Chyba nie muszę mówić co sie teraz dzieje i jak szybko płyty latają w powietrzu :)))) Słuchane ostatni raz w 92. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: gramofon 10.06.03, 09:23 A jakich plyt sluchasz? Ja mam w domu tez jakies, dawno nie slcuhane, Wlay Jagiellonskie, Drupi, Afrik Simon i temu podobne.:)))) Masz taki prawdziwy gramofon z tuba? Odpowiedz Link Zgłoś
gph szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 09:36 się śmieją a to już z okazji zatripisapójścia? jakby co - jestem managerem striptisera marcelusa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 09:54 hihi > a to już z okazji zatripisapójścia? > A tripis to mezczyzna? A jesli tak to poznal sie z wodniczka przez forum? A jesli zamazpojscie to znaczy sie imprezka? Gratuluje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 10:00 sabba napisała: > hihi > > a to już z okazji zatripisapójścia? > > > A tripis to mezczyzna? A jesli tak to poznal sie z > wodniczka przez forum? A jesli zamazpojscie to znaczy sie > imprezka? Gratuluje:)))) nie wiem, czy tripis jest mężczyzną:) ale na pewno śni o japończyku, o imieniu yen.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 10:07 Ale klamiesz...na pewno wiesz ze tripis to nie kobieta....zreszta teraz to juz tez wiem....:)) A co tam u Ciebie szanowny obywatelu? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 10:12 sabba napisała: > Ale klamiesz...na pewno wiesz ze tripis to nie > kobieta....zreszta teraz to juz tez wiem....:)) > A co tam u Ciebie szanowny obywatelu? mineły dwa tygodnie burzy i naporu obywatelko robespierrowa teraz jeszcze jeden termin skacze po plecach, no, może dwa. dziś biorę chwilę oddechu, potem coś-tam usprawniam i jadę do Opeln.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 10:54 Czemu robespierrowa?:) Dzis temat nr jeden w Insytucie: ktoi byl glosowac, kto nie. co to znaczy ze Polska wejdzie do EU, co to znaczy dla Niemcow:))) Biedacy sie boja ze bedzioe potop Polski w De...gluptasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 11:17 ja się do Niemiec z potopem nie wybieram :) jak coś wyjadę do Szwecji albo do Rumunii - między Cyganami zamieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 11:29 ;))) Niemcom to by sie odwilz przydala...zwlaszcza niektorym jednostkom. Do roboty ciezkiej zapedzic za marne pieniadze, to wtedy zobacza jak im kreatywnosc podskoczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 11:42 sabba napisała: > ;))) Niemcom to by sie odwilz przydala...zwlaszcza > niektorym jednostkom. Do roboty ciezkiej zapedzic za > marne pieniadze, to wtedy zobacza jak im kreatywnosc > podskoczy:))) no proszę.. mamy V kolumnę - dywersantkę w Niemczech :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba sie smieja.... 10.06.03, 12:31 No coz co tu duzo mowic "nagle" okazalo sie ze narzekanie na wszytko (a przede wszytkim na obcokrajowcow) to nie tylko typowo polska cecha....(oczyiwscie bez uogolnien...) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: sie smieja.... 10.06.03, 12:35 sabba napisała: > No coz co tu duzo mowic "nagle" okazalo sie ze narzekanie > na wszytko (a przede wszytkim na obcokrajowcow) to nie > tylko typowo polska cecha....(oczyiwscie bez uogolnien...) oczywiście. uogólnieniom i stereotypom mówimy NIE! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: szaleją,,, szaleją.... 10.06.03, 21:29 co to za śmichy hichy :))) forum jeszcze wtedy nie było, a internet był ogólnie słabo zapoznany poza tym to by było straszne, już wystarczy, że z niektórymi osobami z forum teraz trzeba się spotykać i pić piwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją,,, szaleją.... 11.06.03, 08:39 Wodniczku, my sie nie smiejemy....ja tylko probuje dociec kto i co...wy to sie widujecie, pijecie, smiejecie, razem a ja potem tylko relacje slucham...to chce wiedziec co mnie omija:))) A jesli pojdziesz za....to Ci gratuluje bardzo przyjemne takie pojscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją,,, szaleją.... 11.06.03, 13:48 wodnik74 napisała: > co to za śmichy hichy :))) a takie. w końcu wesoło jest chyba zmieniać status... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: szaleją,,, szaleją.... 12.06.03, 19:58 czy to znaczy, że po zatripisopójściu tripis będzie wodniczaty???? Odpowiedz Link Zgłoś