Dodaj do ulubionych

Kobiecierze

17.06.07, 18:55
Po czym poznajecie facetów-kobieciarzy?? po wyglądzie, zachowaniu, tekstach??
jak jesteście z kimś w związku, to skąd wiecie że nie trafiłyscie właśnie na
takiego agenta>??
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: Kobiecierze 17.06.07, 19:47
      to widac po osobie ,a zwlaszcza po zachowaniu tekstach załosnych
      naszczescie ja od takich trzymam sie daleko
      • sunrise2006 Re: Kobiecierze 17.06.07, 20:01
        no dobra - ok. czyli mówisz o pierwszym wrażeniu. a niektórzy nie od razu
        pokazują swoje oblicze. Ale jak jesteś z facetem - no to wtedy jakie są oznaki
        alarmujące? na które powinno się zwrócić uwage?
        • skorpionica11 Re: Kobiecierze 18.06.07, 07:48
          o boze to zawsze po takich widac to sie czuje ;)
          Pisalam ze od takich trzymam sie z daleka ;P nawet jak gdzies poznalam u
          znajomych ,zreszta odrazu sie mowi kto jaki jest (wsród znajomych,ale to byly
          lata mlodziencze) ;))
          Oznaki hmm moze ze do kazdej sie kleji dziewczyny ;)
          ja wiem ze to sie czuje i juz tzw.kobieca intuicja
        • fantka Re: Kobiecierze 20.06.07, 09:25
          Witaj Sunrise2006 na forum.
          Zgadzam się z Tobą,
          że kobieciarze mają swoje wypracowane metody
          i jeśli umieją je stosować,
          to są trudni do "wykrycia"
          bo zakładają kobietom klapy na oczy ;(
          • sunrise2006 Re: Kobiecierze 20.06.07, 15:01
            no własnie. A wiec powymieniajmy się doświadczeniami na ten temat, cop by ich
            łatwiej demaskować.
    • ileana79 po kolezankach 21.06.07, 08:04
      ;)
      • czerwone.korale Re: po kolezankach 21.06.07, 08:07
        te koleżanki często motywują do walki;)

kobiety potrafią walczyć do upadłego o takiego samca ... zaznaczam, ze nie
        piszę o sobie, ja widząc taką sytuację dziękuję grzecznie za udział w grze. ale
        czasem pełnię rolę obserwatora:)
        • ileana79 bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im sie 21.06.07, 08:31
          ze maja wielkie ambicje
          szerzej - w watku o dobrych facetach :)
          tak czy siak kobieta ktora walczy o faceta nie wie jeszcze o co jej chodzi w zyciu
          • czerwone.korale Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 21.06.07, 08:57
            ileana79 napisała:

> ze maja wielkie ambicje
            > szerzej - w watku o dobrych facetach :)
            > tak czy siak kobieta ktora walczy o faceta nie wie jeszcze o co jej chodzi w
            zyciu

a wygrana jest tylko pozorna ....

a co powiesz o mężczyźnie w takiej sytuacji, czyli gdy walczy z innym o
            kobietę?
            • ileana79 Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 21.06.07, 10:58
              ja w ogole uwazam "walke" o kogos za cos pomylonego
              jesli jest sie niedojrzalym to lepiej nie wchodzic w zwiazki, jesli jest sie
              dojrzalym to moim zdaniem nie mozna walczyc o kogos, dorosli ludzie ktorzy chca
              byc ze soba wiedza ze chca i ze to nie jest jednoznaczne z "i zyli dlugo i
              szczesliwie" tylko z "teraz dopiero zaczyna sie prawdziwe zycia, prawdziwe problemy.
              Trzeba rozmawiac.
              Mowic jak sie widzi pewne rzeczy, jak sie odbiera okreslone zachowania, jesli
              druga strona odbiera to inaczej ale ma dazenia sprzeczne z naszymi, to...
              swiat nie jest maly, jest ogromny i bardzo duzo na nim ludzi
              nie popadac w zludzenia!!
              "ona jest w moim typie", "zawsze marzylam o takim facecie"
              zycie wszysto weryfikuje
              ja jestem teraz z czlowiekiem ktory pod pewnymi wzgledami jest zupelnie z innego
              swiata niz ja
              i pokochalam go bo tak wyszlo, trafilo mnie
              po prostu
              pamietajcie, ze takimi jakimi jestesmy buduje nas kazdy dzien naszego zycia
              kiedy poznajemy kogos w wieku lat 30 - ten czlowiek zyl dzien dzien przez te 30
              lat swoim zyciem w swoim srodowisku, ja swoje doswiadczenia - miedzy tym
              dwojgiem jest przepasc, dlatego ucza sie siebie i postepowania ze soba kazdego dnia
              dlatego to, ze jest sie ze soba trzy miesiace czy 7 lat nie robi w ogolnym
              planie roznicy, bo nie sposob wyrownac tej roznicy ktora sie wytworzyla miedzy
              nami zanim sie spotkalismy
              dlugo by mozna na ten temat - zeby sie nie rozwlekac
              uwazam, ze facet ktory zakochal sie w kobiecie zajetej , jesli ma podstawy do
              tego, zeby ona chocby mogla poczuc cos do niego (bo dlugo sie znaja) powinien
              jej to zasygnalizowac, a potem zostawivc ja w spokoju
              trzeba byc uczciwym
              ona musi byc uczciwa wobec swojego faceta - jesli miedzy nimi nie wyjdzie, to
              niech nie wyjdzie ale nie z czyjegos powodu, bo jest ryzyko, ze buduje sie zamki
              na lodzie - jesli ona wie o tym ze ten drugi chce z nia byc i cos do niego
              czuje, znajdzie go jak bedzie wolna
              jesli jej nie zalezy na tamtym facecie (niekoniecznie wie o tym teraz wszyscy
              jakas droga dochodzimy do tego o co nam w zyciu chodzi, jedni predzej inni
              wolniej) to tamto i tak sie kosnczy predzej czy pozniej, ale trzeba byc
              odpowiedzialnym za swoje wybory, jesli w gre wchodzi zycie i uczucia drugiego
              czlowieka
              takie jest moje zdanie

• fantka Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 22.06.07, 12:19
                żeby coś tu napisać
                muszę to jeszcze raz przeczytać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka