sunrise2006 17.06.07, 18:55 Po czym poznajecie facetów-kobieciarzy?? po wyglądzie, zachowaniu, tekstach?? jak jesteście z kimś w związku, to skąd wiecie że nie trafiłyscie właśnie na takiego agenta>?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Kobiecierze 17.06.07, 19:47 to widac po osobie ,a zwlaszcza po zachowaniu tekstach załosnych naszczescie ja od takich trzymam sie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise2006 Re: Kobiecierze 17.06.07, 20:01 no dobra - ok. czyli mówisz o pierwszym wrażeniu. a niektórzy nie od razu pokazują swoje oblicze. Ale jak jesteś z facetem - no to wtedy jakie są oznaki alarmujące? na które powinno się zwrócić uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Kobiecierze 18.06.07, 07:48 o boze to zawsze po takich widac to sie czuje ;) Pisalam ze od takich trzymam sie z daleka ;P nawet jak gdzies poznalam u znajomych ,zreszta odrazu sie mowi kto jaki jest (wsród znajomych,ale to byly lata mlodziencze) ;)) Oznaki hmm moze ze do kazdej sie kleji dziewczyny ;) ja wiem ze to sie czuje i juz tzw.kobieca intuicja Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kobiecierze 20.06.07, 09:25 Witaj Sunrise2006 na forum. Zgadzam się z Tobą, że kobieciarze mają swoje wypracowane metody i jeśli umieją je stosować, to są trudni do "wykrycia" bo zakładają kobietom klapy na oczy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise2006 Re: Kobiecierze 20.06.07, 15:01 no własnie. A wiec powymieniajmy się doświadczeniami na ten temat, cop by ich łatwiej demaskować. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone.korale Re: po kolezankach 21.06.07, 08:07 te koleżanki często motywują do walki;) kobiety potrafią walczyć do upadłego o takiego samca ... zaznaczam, ze nie piszę o sobie, ja widząc taką sytuację dziękuję grzecznie za udział w grze. ale czasem pełnię rolę obserwatora:) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana79 bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im sie 21.06.07, 08:31 ze maja wielkie ambicje szerzej - w watku o dobrych facetach :) tak czy siak kobieta ktora walczy o faceta nie wie jeszcze o co jej chodzi w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone.korale Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 21.06.07, 08:57 ileana79 napisała: > ze maja wielkie ambicje > szerzej - w watku o dobrych facetach :) > tak czy siak kobieta ktora walczy o faceta nie wie jeszcze o co jej chodzi w zyciu a wygrana jest tylko pozorna .... a co powiesz o mężczyźnie w takiej sytuacji, czyli gdy walczy z innym o kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
ileana79 Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 21.06.07, 10:58 ja w ogole uwazam "walke" o kogos za cos pomylonego jesli jest sie niedojrzalym to lepiej nie wchodzic w zwiazki, jesli jest sie dojrzalym to moim zdaniem nie mozna walczyc o kogos, dorosli ludzie ktorzy chca byc ze soba wiedza ze chca i ze to nie jest jednoznaczne z "i zyli dlugo i szczesliwie" tylko z "teraz dopiero zaczyna sie prawdziwe zycia, prawdziwe problemy. Trzeba rozmawiac. Mowic jak sie widzi pewne rzeczy, jak sie odbiera okreslone zachowania, jesli druga strona odbiera to inaczej ale ma dazenia sprzeczne z naszymi, to... swiat nie jest maly, jest ogromny i bardzo duzo na nim ludzi nie popadac w zludzenia!! "ona jest w moim typie", "zawsze marzylam o takim facecie" zycie wszysto weryfikuje ja jestem teraz z czlowiekiem ktory pod pewnymi wzgledami jest zupelnie z innego swiata niz ja i pokochalam go bo tak wyszlo, trafilo mnie po prostu pamietajcie, ze takimi jakimi jestesmy buduje nas kazdy dzien naszego zycia kiedy poznajemy kogos w wieku lat 30 - ten czlowiek zyl dzien dzien przez te 30 lat swoim zyciem w swoim srodowisku, ja swoje doswiadczenia - miedzy tym dwojgiem jest przepasc, dlatego ucza sie siebie i postepowania ze soba kazdego dnia dlatego to, ze jest sie ze soba trzy miesiace czy 7 lat nie robi w ogolnym planie roznicy, bo nie sposob wyrownac tej roznicy ktora sie wytworzyla miedzy nami zanim sie spotkalismy dlugo by mozna na ten temat - zeby sie nie rozwlekac uwazam, ze facet ktory zakochal sie w kobiecie zajetej , jesli ma podstawy do tego, zeby ona chocby mogla poczuc cos do niego (bo dlugo sie znaja) powinien jej to zasygnalizowac, a potem zostawivc ja w spokoju trzeba byc uczciwym ona musi byc uczciwa wobec swojego faceta - jesli miedzy nimi nie wyjdzie, to niech nie wyjdzie ale nie z czyjegos powodu, bo jest ryzyko, ze buduje sie zamki na lodzie - jesli ona wie o tym ze ten drugi chce z nia byc i cos do niego czuje, znajdzie go jak bedzie wolna jesli jej nie zalezy na tamtym facecie (niekoniecznie wie o tym teraz wszyscy jakas droga dochodzimy do tego o co nam w zyciu chodzi, jedni predzej inni wolniej) to tamto i tak sie kosnczy predzej czy pozniej, ale trzeba byc odpowiedzialnym za swoje wybory, jesli w gre wchodzi zycie i uczucia drugiego czlowieka takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: bo sa glupie, nie szanuja sie albo wydaje im 22.06.07, 12:19 żeby coś tu napisać muszę to jeszcze raz przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś