edzioszka Re: jeden uśmiech 11.06.03, 09:23 zabiorę go w kieszeń na dzionek pogodny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: jeden uśmiech 11.06.03, 09:44 100 i 1 FM uśmiechów + espresso cappucino - kto da więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
realny.wirtualny Re: jeden uśmiech 11.06.03, 11:13 107.5, dalej to już poza skalą Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: jeden uśmiech 11.06.03, 11:31 a może uberraschung??? próba przekupstwa??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: jeden uśmiech 29.08.03, 17:19 e no! Wr czasem zmieniał nicki, ale nie tak często jak obecnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: jeden uśmiech 29.08.03, 19:51 tylko już dziś tak się do mnie nie uśmiecha jak dawniej...;( Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 09:57 INNY OD TEGOŻ CO GO Z SOBĄ NOSZĘ...śmiechu mi trzeba aż do zadyszki, śmiechu przede wszystkiem, niechaj się nim zatrzęsą ściany, każdy poczuje jak pijany...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 10:34 Jest tu :-)))) Szeroki ze uszy sie klada horyzontalnie. Witam G'womanke. Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 10:50 hyhy...witaj Brezluś, ten rozstaw uszysków to musisz imponujący mieć - niezapomniawszy o rozpiętości małżowiny i wprawności słyszalnościowej trąbki tudzież ślimaczków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 11:02 Znaczy, tylko jak sie usmiecham szeroko do polimorficzenj gospodyni OSDS, Proteuszki I. Nawet chmury nizu skandynawskiego conieco pekly. Jakie tematy potracamy na dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 11:16 jestem dziś całkowicie beztematyczna, choć liryczna i śliczna - pomijając włos co rzednie i wydłużone siekacze przednie...hyhy...a co do gospodyni - takaż sama ona ze mię jako z Waćpana Włości tech Gospodin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 11:30 gitwoman napisała: > jestem dziś całkowicie beztematyczna, choć liryczna i śliczna - pomijając włos > co rzednie i wydłużone siekacze przednie...hyhy...a co do gospodyni - takaż > sama ona ze mię jako z Waćpana Włości tech Gospodin ;) E, tam. Albo e-tam. Ze to forum demokratycznie zarzadzane, nie znaczy pietna tworczyni po nim nie znac. To jak z firmami. Taka IKEA, np. Liryczna ale beztematyczna? Cos w duchu poezji antylingiwstcznej? Z samych westchniec i dzwiekow gorzej artykulowanych? He he, ten jesienny Gon (Tanich) Sentymentow com go wspomnial jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 11:46 takoż na Pomyślenie turnalenie się mi wdarło i puścić nie chocziet: Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgą mądrą napiszesz, będziesz zawsze mieć w głowie te samą pustkę i ciszę. Słowo to zimny powiew, nagłego wiatru z przestworzy, może orzeźwi cię ale donikąd dojść nie pomoże...Zaufaj tylko warg splotom, bełkotom niezrozumiałym, gestom w próżni zawisłym, niedoskonałym... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 11:58 Ja mysle ze w dzisiejszej Polsce wzywac do zaufania belkotom niezrozumialym jest dzialaniem zbednym, ze to trzezwo zauwaze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 12:15 brezly napisał: > Ja mysle ze w dzisiejszej Polsce wzywac do zaufania > belkotom niezrozumialym jest dzialaniem zbednym, ze to > trzezwo zauwaze :-) jest to degustacja z rjumki żizniennoj mydrosti - uczenie się na "oszybkach wo wrjemja razrabotki prabljema" od kosmicznych po jednostkowe...ech! gdyby tak głupota skrzydła miała - co rusz otwierano by nowe Aerokluby Ministerialne, Samorządowe, a może i narodnyj by powstał - Poselski ;) a dla dziatwy - Mikroszkółki Latania, bo czem skorupka nasiąknie za młodu...;) PS. oczywista nie piję w tem momencie do Aniołka <apropos uskrzydlenia> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 12:28 Aha, jak mowia Aniolki, z ufaniem piosenkom jest sprawa wogole ryzykowna. Byl kiedys chiciorek z refrenem 'Nie licze godzin ni lat'. Dobrze. Niedawno zas jakis konkurs na Mlody Talent w TV wygral jakis gosc, co spiewa 'Odmierzam czas'. No, moze to z powodu ze system ekonomiczny sie zmienil. Jak w kazdym razie majac na ustach 'powstancie, ktorych dreczy glod' udaje sie na cosrodowe zeberka z grilla. Pozdrawianki. Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 12:35 yhy...nado ekonomit wrjemja i wdrożyć się w okienka biznesplanu evento zalanczować póki czas...żjełajem prijatnowo apietita & pozdrówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 13:37 Juzem ci z powrotem a jusci. Gotow dalej popychac bzdurki y obserwacje. Jak tam produkcja pasztetow kocich z serc przebiega? Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 13:54 brezly napisał: > Juzem ci z powrotem a jusci. Gotow dalej popychac bzdurki > y obserwacje. Jak tam produkcja pasztetow kocich z serc > przebiega? hyhy...jakąż to Masarnię Wielkomiejską po lustrację obrałeś...na ruszt wrzucasz jakoweś pasztety? ;) PS. contra bando - pod pazuchą od niedzielki jeno salceson i serdelki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 14:24 do akcji wkracza meżnem, dziarskiem krokiem starszy sztabowy Zygfryd de Lowe, dzielnyż z niego Tajny Bojownik Legii Makgajwera, pierś gryziona przez robaka płucnej gruźlicy, zęby przeżarte szkorbutem, opuchnięte oczy - w tym jedno terminatorno-szklanoczerwone, poziom krwi -1 <czytaj: minus jeden>...osobnik ów jest jedynym cyklopym Wysłannikiem Marsa na Planecie QX410 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 14:30 Nogi spuchniete i martwe, twarz woskowa niezywa? Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 14:32 tropiciel zeń wprawny coniemiara, ww. Bandę Przemytniczą pod monitoring sprytu swego i opiekuńczo-poroniony kolonat gotów przyjmować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 14:41 Banda przemyca stare tajemnice panstwowe, bo sa tansze i sprzedaje je dalej jako najnowsze. Wyjatkowy brak moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:04 Wodolot Zygfryda nosi dumne nazwanie "Isengrin" <to jakoby odzwierciedlenie natrętnych symptomów w jego schizo-rozbójniczych marzeniach sennych o Człowieku- Wilku oraz sjemjejnych fobii a-cezowych Becquerela>...Lowe odczuwa wręcz sadystyczną przyjemność powodując gigantyczne korki w korytarzach powietrznych, od lat pielęgnując z zabotą nerwicę natręctw...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:17 Aha, jakby powiedziala Aniela, i ma cztery pangermanizatory o mocy 24 kilowagnerow na centymetr kwadratowy, i dwie pickelhauby przeciwudarowe i ponizacz do Slowian i napedzany jest saumagami w puszce i zupa na sloninie. Kadlub zdobia dwa wykonane ze stali piora od tyrolskiego kapelusza. Ruszajac wydaje charkterystyczne stekniecia 'Uns uns uns'. Z przodu obudowy pomiedzy rogami wyrzezbiona jest Gruba Berta. Odpowiedz Link Zgłoś
gitwoman Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:23 rogi, a właściwie poroże którego całkowicie nieświadom się zdawał, przyprawiła mu pewna Ufolka o twarzy cudnie szorstkiej - niby tarka do Emmentalera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:32 A nene, ja mowic o roagach wodolotu. Siegfried nie miec zycie pciowe czyli geszlecht, bo byc zu sein Idealistyczny. Dopoki on niu dokopoac sie (no co?) pragermanskiego Drzewa Wladzy i Zrodla Mocy - on zyc w ascezie, najwyzej w szale bojowym cos pogwalci ale to ramach czynnosci sluzbowych, ma to w karcie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:37 a gwałt na umysłach guignolnalnych Guidów Katapulty z Planetoidy "Calsberg"? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:39 Gwalt na umyslach - inna sprawa. W przypadku pragermanskiego Idealizmu - czynnosc rutynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:49 dla Zygrfyda rutyną codzienności jest doglądanie Augialnych Stajni na młakach, gdzie jedynie Mojry grasują, z zapytaniem głuchym na spieczchnietych wargach: powróżyć? powróżyć?...nić żywota całkiem splątana na niemym kołowrotku, komu znowu na sto lat zaśniecie pisane?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 15:51 A nene, Zygfryd Srodziemnorskie Miazmaty rozjedza wodolotem jak zabe. On z debow ni z oliwki. Wogole to czesc, Edzioszak, nie zauwazylem jak weszlas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 16:24 hyhy...paka Brezluś ;) kontynuując, jedna z Mojr, Eklezja Stukawka - babka stryjeczna naszego bohatyrowicza, smaliła cholewki właścicielowi Burdello "Margerita", niejakiemu Polkarpowi Tarduf...nagły jego wylot w interesach jakoby zbiegł się w czasie ze zniknięciem kasztanów ze skweru Pigall..."culo!" burknęła strepitoso pod haczykowatym nosem, a to oznaczało bardzo brzydkie słowo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 16:29 Nasz bohater tem czasem zajety byl pragermanskim problemem Czworni, czyli jak samego siebie ustawic czworkami aby moc maszerowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: O UŚMIESZEK PROSZĘ 03.09.03, 16:32 owa poważna wielce tematyka zdejmowała sen z jego zgrzybiałych po ostanim pobycie w Kosmołaźni powiek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Porwanie przez ufitę 05.09.03, 09:30 hyhy...na samą myśl o zdarzeniu podobnym <aczkolwiek pod gilotynę prawdopodobności branym> następuje wejście mego humorku w fazkę głupawkowatą - aczkowiek nie omieszkam skorzystać z porad dr.Pająka ;) www.ruchoporu.org/index.jsp PS. mój Znajomy Bojownik to jest jednak pomysłowy - zwłaszcza podoba mi się nowiutki model kubeczka do degustacyjnego sączenia kiślu;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka :))) 26.09.03, 09:23 ten uśmieszek gołębiem pocztowym w kierunku Wirtualka ślę, niech no się dziś urealni ociupinkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolno_myslicielka Re: jeden uśmiech 13.10.03, 10:44 zważywszy na bodźce zwolnione znacznie poniedziałkowo, ślę w kierunku wszelakiego Mironowo Wolnomyślicielstwa krocie całe uśmiechów, garściami je w tłum <jako bileciki zapraszające k biesiedzie> wyrzucam, nadziejam się, iż jako bumerang do mię powrócą - hyhy...alem cwaniutka, nie ma co ;) PS. a oto wspomniane wcześniej uśmieszki, trenowałam od piątku, to jest np. uśmiech o numeracji 777 - wielce szczyry i zwiastunem wszelakiego pomyślnościa będący ;))) Odpowiedz Link Zgłoś