statement 16.07.07, 12:09 podpowiedzcie bo nie mam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojsukces1 Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 16.07.07, 23:33 A dlaczego samemu? A gdzie? Może Kraków, ja kocham to miasto:-) Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 16.07.07, 23:39 samemu bo ostatnio swoje przeszedłem a i w pracy ludzie trochę mnie wkurzają... muszę się trochę odizolować, a poza tym to teraz jestem sam... w domu nuda jak diabli więc pytanie gdzie się wybrać? a co można robić/zobaczyć w Krakowie (oprócz Wawelu bo to nuda niesłychana)? Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 17.07.07, 00:01 Kraków- to dla mnie miasto niespodzianka, nie chodzi o zabytki, tylko klimat, mnie tam bardzo ciągnie, ale rozumiem, że Ciebie nie. Na samotny weekend, z zabarwieniem egzystencjalny to może nad morze? To zależy czego szukasz i gdzie mieszkasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 17.07.07, 00:22 mieszkam w W-wie wiec wszedzie prawie tak samo daleko :) nie chce się rozczulać nad sobą tylko oderwać się od rzeczywistości... a Krakowa nie znam bo byłem tam tylko raz czy dwa ale przejazdem i niewiele zdążyłem zobaczyć... miasto na pewno ma swój klimat ale trudno jest poznawać klimat samotnie... nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 17.07.07, 00:30 Prawda! Myślę i mi wychodzi: Mazury, morze, góry, las, Bory Tucholskie, no widzisz, świat jest bogaty. "Jest wiele możliwości" Tylko dalej nie znajduję miejsca, gdzie jest dobrze być samemu. P.S. Jak się wkurzę, to wyciągnę mapę i znajdę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 17.07.07, 07:04 oki to czekam :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 góry 18.07.07, 11:55 poranna kawa na schodach schroniska przy schodzącej w doliny mgle, samotna wyprawa na jagody (nie trzeba się z nikim dzielić i w końcu można być egoistą:)), wejście na szczyt we własnym tempie bez popędzania lub oczekiwania na maruderów, śniadanie, obiad, kolacja w dowolnym miejscu, o dowolnej porze i w dowolnym wydaniu, zachód słońca z ciszą wkoło (bez gadania kobiety ale pięknie, uroczo, wspaniale, czyż to nie cudowny zachód?:)) i widoki... polecam gorąco, marząca o górach :) PS I można spotkać ciekawych ludzi albo ominąć ich i kontemplować ciszę... Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: góry 18.07.07, 20:30 dzięki za propozycję, góry są fajne ale nie w takie upały :) w góry to lubie pojechać ale w zimę albo na wiosnę... ja wolałbym coś innego nie wiem co ale już wiem że nie góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kosmos jest ostatnio modny 18.07.07, 20:45 ;) -- poprosze o kolejna dawke urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: kosmos jest ostatnio modny 18.07.07, 22:06 kiedyś jak już będę miał 20 MLN $ to na pewno... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: góry 18.07.07, 21:24 no toż ja nie mówię, że w takie upały!! oszalałeś? chociaż kąpiel w górskim potoku... to dopiero ochłodzenie... Mazury - zbyt zatłoczone, ale za to Bory Tucholskie.... jeziora, woda, chłód przyjemny :) powodzenia w poszukiwaniu bo jak widzę niezdecydowany mocno z Ciebie człowiek :) Albo miłego weekendu w domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: góry 18.07.07, 22:51 W końcu! Bo już zaczynałam się denerwować... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixmis Re: góry 18.07.07, 22:54 nie denerwuj się wsio jest ok, trochę już przywykłem do nowej sytuacji a i pracę zmieniam więc juz wkrótce będę miał nowe stresy :) no ale co Cię nie zabije to Cię wzmocni :) teraz jadę sam ale z czasem może kogoś ze sobą zabiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: góry 18.07.07, 22:57 widzę że ktoś się podszywa, to jest bardzo nieładne bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: góry 18.07.07, 23:00 jadę bo tam jest super fajnie, popatrzyłem w internecie - pogadałem ze znajomymi i wygląda na fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: góry 19.07.07, 12:51 miłego weekendu :) czekamy na wrażenie po powrocie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: góry 18.07.07, 23:52 Oj, nie ładnie tak mataczyć. Bo paluszkiem pogrożę, no! Odpowiedz Link Zgłoś
tofik_78 Re: góry 24.07.07, 14:32 tygryska_28 napisała: > poranna kawa na schodach schroniska przy schodzącej w doliny mgle, samotna > wyprawa na jagody (nie trzeba się z nikim dzielić i w końcu można być > egoistą:)), wejście na szczyt we własnym tempie bez popędzania lub oczekiwania > na maruderów, śniadanie, obiad, kolacja w dowolnym miejscu, o dowolnej porze i > w > dowolnym wydaniu, zachód słońca z ciszą wkoło (bez gadania kobiety ale pięknie, > uroczo, wspaniale, czyż to nie cudowny zachód?:)) > > i widoki... polecam gorąco, > marząca o górach :) > > PS > I można spotkać ciekawych ludzi albo ominąć ich i kontemplować ciszę... > Popieram, właśnie się wybieram w ten weekend w Tatry, samotnie. Bo też ostatnio swoje przeszłam :)) ale nie ma się co rozczulać nad soba. Pakuję plecak i śmigam w nasze piękne Tatry :). Odpowiedz Link Zgłoś
she34 Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 19.07.07, 11:40 statement napisał: > podpowiedzcie bo nie mam pomysłu ja jadę do spa..hotel Magellan...polecam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 19.07.07, 13:36 jeżeli to ten hotel magellan koło Piotrkowa Tryb. i nad zal. Sulejowskim to zazdroszczę bo hotel jest super i odnowa też :) szczególnie łaźnia parowa... byłem i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lfgirl Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 20.07.07, 12:36 Tez bym sobie wyjechala, szczegolnie po tym co sie dzieje ze mna od dwoch dni... Odpowiedz Link Zgłoś
pastik Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 02.08.07, 00:46 Hej coż Ci poradzić jak dla mnie to tylko w Tatry powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mijg Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 20.07.07, 12:46 Na ten weekend moja propozycja jest już spóźniona, ale na następne, czemu nie. Góry. Beskid Sądecki, dobry dojazd z Wwy do Krakowa lub Piwnicznej. Potem tylko lekkie podejście i jesteś na NIemcowej w Paśmie Radziejowej. Nawet sie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
statement Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 23.07.07, 18:08 w Hajnówce było całkiem miło i fajnie, widoki super i pozwiedzać też mozna... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: gdzie wyjechać samemu na weekend :) 24.07.07, 08:38 i już? jakieś zachwyty nad przyrodą, poemat samotnego w puszczy? iii tam, spodziewałam się czegoś więcej.. ale dobrze, że miło spędziłeś samotny weekend :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś