kingapaulina 20.07.07, 13:01 Zerowy, niestety. Co jest, powyjeżdżali wszyscy do miejscowości gdzie nie ma kafejek internetowych? Czy siem zwyczajnie nie kce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 13:04 To jest ten upał właśnie. Wszyscy zrobili sobie sjestę od pisania ;) A poza tym w tv powtórki, nawet nic porządnego w sporcie się nie dzieje (żadnej większej imprezy nie ma), to o czymż tu pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 13:12 wymęczenie upałem mogę zrozumieć:) ale przecież jest Pudelek, Kozaczek,Plotek:) można skomentować np. wygląd nogi Wiktorji Bekam albo podzielić się refleksją na temat 5minutowego odwyku byłego narzeczonego Kokainowej Kejt lub coś równie frapującego albo cokolwiek, np że duszno boże, ależ ja jestem zdesperowana Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 13:24 Co do nogi Bekamowej się wypowiem, mniem siem zdajem, że to pic na wodę, to nie jej kończyna, mogem siem jeszcze wypowiedzieć w kwestii upału -mnie się bardzo podoba taki skwar szkoda tylko, że mam tyle roboty i muszę przy kompie siedzieć:-( Pozdrawiam wszytskich czekajacych na urlop:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 13:42 ojej, jaki ruch, jak, nie przymierzając, w mojej mieścinie w środę albo sobotę:) co do koń(i)czyny-tez myślę, że to jest pic oraz fotomontaż, albo fotoszopomontaż a na urlop też czekam i też pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 14:18 Ja jestem cały czas odkąd żem wróciła z wakacyj, więc proszę mi nie insynuowac mej nieobecności:-) Noga Victorii to nie jej noga, jakiś beznadziejny fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Przemiał informacji na TbO 20.07.07, 14:23 U mnie sie od 3 dni Pudelek nie roztwiera i nieświatowam... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: podobnież 20.07.07, 15:51 Za ładna. Mimo wszystko zbyt ładna jak na jej nogi, które z pewnością są piękne, ależ niestetyż ... Chcecie ogórka kiszonego? :-D Odpowiedz Link Zgłoś