Dodaj do ulubionych

CZY JEST SZANSA???

01.06.06, 12:18
swoje pytanie kieruję do wszystkich, którzy mogą mi w jakikolwiek sposób pomóc. Otóż kąt odchylenia jednego oka w moim przypadku jest podobno mały (4 stopień, zez pionowy z wadą -1.5 w przypadku chorego oka )..zatem już drugi okulista zbagatelizował mój problem twierdząc, że zabiegu przeprowadzać nie warto!!!Problem w tym, że ja sama tego bardzo chcę..
Jak myślicie-czy jest jakaś szansa? czy macie podobne doświadczenia? a może macie kontakt do naprawdę dobrego i LUDZKIEGO lekarza, który postara się mi pomóc...
Obserwuj wątek
    • michaleek883 Re: CZY JEST SZANSA??? 01.06.06, 12:41
      A powiedz mi u kogo byłaś że odradzali Tobie zabiegu? Moze spróbuj u dr. Jochan
      w Bytomiu albo dr.Wójcik w Krakowie. Słyszałem, że one operują prawie wszystkie
      zezy. Sam mam wizytę u dr. Jochan poniewaz mi tak jak Tobie lekarze(którzy
      nigdy nie mieli skalpela w ręku) odradzają zabiegów tłumacząc się małym kątem
      zeza. A co to wogóle jest 4 stopień zeza?
      • agata.jagoda Re: CZY JEST SZANSA??? 01.06.06, 12:51
        dziękuję za odpowiedź...4 stopień-ma być normalnie zerowy stopień odchylenia..a jest czwarty (no też okulistą nie jestem :)) )
        o moich cudownych lekarzach raczej nie wypada mi napisać z nazwiska (lekarze warszawscy-starej daty-na żadnym forum nikt o nich nie wspomniał)
        sprobuję skontaktować się ze wspomnianymi przez Ciebie okulistami-jednak nie ukrywam-wolałabym kogoś pod ręką (Warszawa, ew. okolice)
        ale miło słyszeć, że nie jestem sama :)
        pozdrawiam.
        • agata.jagoda Re: CZY JEST SZANSA??? 07.06.06, 20:17
          miałeś rację. jestem po wizycie u dr Zamłyńskiej i mimo iż doszukała się tylko dwustopniowego odchylenia nie widzi żadnych przeciwskasań do zabiegu- a już na pewno mi go nie odradza. ..jednak ta wizyta to był dobry pomysł-na nowo przywrócił mi nadzieję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka