Dodaj do ulubionych

Czy Mario2 przeprosi?

IP: 10.0.4.* 07.12.01, 20:43
Chciałbym... mam nadzieję. To mogłoby dużo zmienić.
Obserwuj wątek
    • szpieg007 tak z ciekawości... 07.12.01, 20:46
      ...tak nawiasem mówiąc niby dlaczego miałby to zrobić????? Bo Ty tak chcesz???? Bo taki masz
      kaprys??? Bo nie będziesz mógł spać????
      Na ogół nie wcinam się w ten burdel, no ale tym razem nie mogę!

jasmine
      • Gość: wrew Re: tak z ciekawości... IP: 10.0.4.* 07.12.01, 22:57
        Jasmino! Tak, aby zaspokoić ciekawość... Mnie osobiście przeprosiny Mario do
        niczego nie są potrzebne - zwłaszcza, że śpię bardzo dobrze ;) Więcej powiem:
        jeżeli wspólnie z Mario doprowadzimy do stanu, który chciałem osiągnąć przez
        uzyskanie jego przeprosin, to i tak będę szczęśliwy :)))
    • yess Re: Czy Mario2 przeprosi? 07.12.01, 20:50
      niezly z ciebie prowokator. chyba sie tu marnujesz
    • j_bond Re: Czy Mario2 przeprosi? 07.12.01, 20:59
      A czy słyszałeś/łas
      By świnia, która najpierw nasrała,
      Potem grzecznie do rzeźni idąc śpiewała
      • karita Re: Czy Mario2 przeprosi? 07.12.01, 22:00
        cos dziwnie brzmisz znajomo
    • mario2 Re: Czy Mario2 przeprosi? 07.12.01, 21:08
      wiec widzisz- nie masz szans- lepiej odpowiedz na priva! Nie sadze, ze jestes
      glupi- moze po prostu miales trudne dziecinstwo?
      • laura! Re: Czy Mario2 przeprosi? 07.12.01, 21:13
        A może ustalmy sobie prawo do wzajemnego istnienia. To cholernie trudne, ale
        dzięki temu jest góra i dół, jest środek i wnetrze, jest poezja i proza, jest
        piękno i syf. I kazdy z was to w sobie ma, inaczej bylibyście niepoprawnie
        nudni. Pozdrawiam ;))))
        • szpieg007 laura is the best!!!!!!!!! 07.12.01, 21:21
          masz 100% racji!!!!
          • alaala Re: laura is the best!!!!!!!!! 07.12.01, 21:47
            szpieg007 napisał(a):

> masz 100% racji!!!!

mmmm...a wprowadzenie jej w życie?
            • laura! Re: laura is the best!!!!!!!!! 07.12.01, 21:55
              Ja zawsze mam racje. Raz mi sie zdawało, że nie mam racji...
              ... ale później okazało się że byłam w błędzie.

just joke :))))

Ale jak???? czasmi wystarczy trochę trochę uśmiechnietej życzliwości nawet
              wielkości łyżeczki do kawy
              • alaala Re: laura is the best!!!!!!!!! 07.12.01, 21:59
                "wszystki to jest splendor:
                móc i mieć prawo:
                do siebie uśmiechnąć się"

oczywiście ... przepisane ;)

• Gość: xpOVER alaala&laura is the best!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 22:05
                  O rany jakie towarzystwo!
                  Wypada się pokazać choć.
                  • alaala Re: alaala&laura is the best!!!!!!!!! 07.12.01, 22:07
                    Gość portalu: xpOVER napisał(a):

> O rany jakie towarzystwo!
                    > Wypada się pokazać choć.

Coś specjalnie dla Pana: ;))

"och sokole mój maltański
                    porzuć porzuć ty te szranki
                    chwyć się mnie jak szansy
                    rzuć no okiem na me flanki
                    rzuć no zębem na me bański
                    kaśnij że-se
                    tyś nie mucha tse-tse
                    kąśnij przecie
                    to jabłuszka pełne snu
                    to i jeszcze to i jeszcze to i jeszcze to i jeszcze o
                    toto czeka na cie"

• samanta1 mario ,wrew 07.12.01, 22:08
                  Wrew..Ty byc dobry czlowiek ale czasami przeginasz ze swoja swietoscia.bez
                  obrazy ale sam sie prosiles o wojne.Mnie tez kiedys tak podkurzyles ,ze
                  cisnienie mi podskoczylo.dalista se po razie i nie zadaj przeprosin.Gdybys mi
                  taki kubelek stworzyl tez jadem bym plula!
                  • alaala Re: mario ,wrew 07.12.01, 22:25

samanta1 napisał(a):

> Wrew..Ty byc dobry czlowiek ale czasami przeginasz ze swoja swietoscia.bez
                    > obrazy ale sam sie prosiles o wojne.Mnie tez kiedys tak podkurzyles ,ze
                    > cisnienie mi podskoczylo.dalista se po razie i nie zadaj przeprosin.Gdybys mi
                    > taki kubelek stworzyl tez jadem bym plula!

Przepraszam ,że sie wtrącam [bo juz za duzo mówie w tym temacie] ale jad powstal
                    wcześniej niż kubełek . Poza tym z kubełkiem to ciekawy pomysł - dla każdego(?) -
                    kwintesencja (?)
                    Zycze dystansu i uśmiechu .
                  • Gość: wrew Re: mario ,wrew - do Samanty IP: 10.0.4.* 07.12.01, 22:51
                    samanta1 napisał(a):

> Wrew..Ty byc dobry czlowiek ale czasami przeginasz ze swoja swietoscia.bez
                    > obrazy ale sam sie prosiles o wojne.Mnie tez kiedys tak podkurzyles ,ze
                    > cisnienie mi podskoczylo.dalista se po razie i nie zadaj przeprosin.Gdybys mi
                    > taki kubelek stworzyl tez jadem bym plula!

Samanto! Zostawmy na boku kwestię kto, o co i kiedy prosił. Spróbuj jednak
                    spojrzeć na kubełek w ten sposób, że był on moim tworem (zauważ też czas
                    przeszły!), ale zawartość już nie. Naprawdę trudno więc przypisać mi
                    napastliwość. Natomiast dzięki tej specyficznej konstrukcji ten wątek zaszokował.
                    Czy nie sądzisz, że ten szok był potrzebny? Nie atakując Mario, bez argumentów ad
                    personam zaszokowałem i... Proszę przeczytaj jego deklarację w wątku piwnym! Ja i
                    Mario różnimy się nadal, tak jak poprzednio, a mimo to występujemy niemalże jak
                    przyjaciele. Co się zmieniło i dlaczego?
            • Gość: wrew Re: laura is the best!!!!!!!!! - alaala i inni IP: 10.0.4.* 07.12.01, 22:35
              Jak wprowadzić w życie to o czym napisała Laura? Może właśnie tak, jak to w tym
              wątku i w wątku o piwie w Wa-wie 21 grudnia próbujemy zrobić ja i Mario?
              Przeczytajcie tamten wątek - nawet jeśli będzie to trudne dla Was... Jest tam
              ważna deklaracja...
              • alaala wrew ;) 08.12.01, 18:38
                Wśród racji wszelkich jest i "Racja fizyka , Kaśka butów nie ma."
                Widzę , że martwić sie nie musze.
                Z poważaniem.
                Ala
        • mario2 Re: Czy Mario2 Laura 08.12.01, 01:50
          Laura, czy ciebie cycki bola? Mnie chcesz parzyc z Werwem- wierz mi- on
          adwokatow nie potrzebuje- sam dal znyc na priva- i nie powiem, ze nie ma racji.
          Coz, jest tyl´ko pierdolniety jako i ty, ale to nie jego wina
          • Gość: wrew Re: Czy Mario2 Laura IP: 10.0.4.* 08.12.01, 18:08
            mario2 napisał(a):

> Laura, czy ciebie cycki bola? Mnie chcesz parzyc z Werwem- wierz mi- on
            > adwokatow nie potrzebuje- sam dal znyc na priva- i nie powiem, ze nie ma racji.
            >
            > Coz, jest tyl´ko pierdolniety jako i ty, ale to nie jego wina

Uważaj kolego. Moje próby dogadania się z Tobą nie oznaczają, że zgodzę się na
            to, na co do tej pory się nie zgadzałem. Tutaj przeholowałeś podwójnie, atakując
            bez żadnych podstaw aż dwie osoby. Ja trzymam się pewnych zasad i tylko temu
            zawdzięczasz, że nie zrobię użytku ze znanego Ci wątku.

wrew

PS. Akces na piwo zgłosiłem, Ty przyjąłeś, ja podziękowałem. Nie pamiętasz?
            Czekam na szczegóły typu miejsce, potwierdzenie daty i godziny, itp.
          • laura! Re: Poetry for Mario2 08.12.01, 19:27
            mario2 napisał(a):

> Laura, czy ciebie cycki bola? Mnie chcesz parzyc z Werwem- wierz mi- on
            > adwokatow nie potrzebuje- sam dal znyc na priva- i nie powiem, ze nie ma racji.
            >
            > Coz, jest tyl´ko pierdolniety jako i ty, ale to nie jego wina

Jeśli ktoś ma odwagę powiedziec to co myśli i ma co powiedzieć (!) to nie
            potrzebuje adwokatów.
            A ponieważ lubie poezję na zarzut "pierdolnięta" odpowiem Ci poetycko....

wierzysz, że jesteś normalny hiiii...hiiiii...
            że tylko gościem jesteś tu hiiii....hiiiii.....
            tu wszyscy tak mówią hiiii....hiiii...

biel fartuchów tych panów
            w ciężkich ołowianych butach
            pomoże uwierzyć ci
            w normabyt i normasłowo
            w normahisterię i normaumysłowość
            w normalubienie i normawzięcie
            w normakochanie i normapoczęcie
            normawzwody i normaopady
            normaprzyczyny i normapowody
            normadawanie i normabranie
            normawkładanie i wyjmowanie
            norma wy...od...przy...za....na....do...

ciiiiiiii........szzzzzzzzza
            już spokój
            już trudno
            musisz jeszcze
            uwierzyć
            w znormalizowane
            gówno

• Gość: wrew Tymczasem przepraszam ja IP: 10.0.4.* 07.12.01, 22:22
      Za to, że mnie tu nie było. Mam problemy z komputerem. Mam nadzieję, że
      przejściowe...

Niedobrze stałoby się, gdyby ten wątek stał się polem kolejnej potyczki. Takie
      jest moje zdanie...

Mario! Nie miałem też dostępu do poczty, więc nie mogłem "pójść na priva", a
      chciałem!!! Teraz widzę, że dobrze się stało... Dzięki przerwie lepiej rozumiem
      ton Twojego ostatniego maila.

Z przeprosinami - wrew
      • samanta1 Re: Tymczasem przepraszam ja 07.12.01, 22:53
        Ja tam tez przepraszam Cie wrew bo kiedys Ci nawrzucalam!Sorki:))
        • Gość: wrew Re: Tymczasem przepraszam ja IP: 10.0.4.* 07.12.01, 23:04
          samanta1 napisał(a):

> Ja tam tez przepraszam Cie wrew bo kiedys Ci nawrzucalam!Sorki:))

Samanto! Ktoś, kiedyś (nie Ty?) napisał mi, żebym reagował tu spontaniczniej. Dla
          mnie rzeczywiście to trudne. Teraz też z oporem, ale się przyznam: wzruszyłaś
          mnie tym... Dziękuję.
          • samanta1 Re: Tymczasem przepraszam ja 07.12.01, 23:11
            Otrzec lezke wzruszenia?;))))))))))))))))))))))
            • mario2 Re: Tymczasem przepraszam ja 07.12.01, 23:35
              Werw-,
              lubie uzywac kurwy, cxhuje itp. dalej na piiv!
              • mario2 Re: Tymczasem przepraszam ja 08.12.01, 00:12
                Werw,
                kurde musze przyznac, ze Twoj mail wyrzadzil mi dziure w "narzadach" Ufam, ze
                reszta bedzie, jak w ma<ilu obiecane, znajdzie final przy piwire w Wa-wie- a
                moze nie chcessz?
                • Gość: wrew Re: Tymczasem przepraszam ja IP: 10.0.4.* 08.12.01, 00:40
                  mario2 napisał(a):

> Werw,
                  > kurde musze przyznac, ze Twoj mail wyrzadzil mi dziure w "narzadach" Ufam, ze
                  > reszta bedzie, jak w ma<ilu obiecane, znajdzie final przy piwire w Wa-wie- a
                  >
                  > moze nie chcessz?

Ufam też, że finał będzie dobry, nie tylko piwo ;) Chcę, oczywiście chcę tego!
                  Dobranoc!
                  • samanta1 Dalista se buzi na zgode?:))) 08.12.01, 01:27
                    Chyba tak!Ciesze sie baaardzo!:)))))))))) Wrewa lubie a mario oczywiscie
                    koooocham!(mimo ze ma fisia!:)))))
                    • mario2 Re: Dalista se buzi na zgode?:))) 08.12.01, 01:55
                      nie pierdol!!!!!!
                      • samanta1 Re: Dalista se buzi na zgode?:))) 08.12.01, 01:59
                        Ciebie nie!Chcialbys! Moze buzi najpierw co?
                        • mario2 Re: Dalista se buzi na zgode?:))) 08.12.01, 02:08
                          owszem!!
                          • samanta1 Re: Dalista se buzi na zgode?:))) 08.12.01, 02:12
                            owszem pi.. ,czy owszem buzi?
                            • mina.mina gwoli mechanizmow 08.12.01, 07:06
                              chcialam tylko zapodac, ze ja sie np. z leziem tez na poczatku ostro
                              napierdalalam, a teraz to my taaacy kumple! zreszta jak sobie ogladam moje
                              zycie w realu, to najtrwalsze przyjaznie zawiazuje poczawszy od wylewania pomyj
                              na czyjs leb i przyjecia kilku podobnyh zlewek na leb wlasny. no, chyba ze w
                              gre wchodzi natychmiastowe porozumienie dusz, jak np. z czortem, choc i tak sie
                              od szmat wyzywamy.
                              wypijcie tez za moje watle zdrowie psychiczne!
                              • mario2 Re: gwoli mechanizmow 08.12.01, 09:07
                                Mina, kurwa na to licze :o)))
                                • mina.mina Re: gwoli mechanizmow 08.12.01, 09:35
                                  synus, ty do konca zycia dziekuj bozi, zes sie w mamusie wrodzil!
                              • Gość: wrew Re: gwoli mechanizmow - Mina IP: 10.0.4.* 08.12.01, 18:14
                                Ja osobiście wolę natychmiastowe porozumienie dusz. A o wypiciu za Ciebie nie
                                zapomnę na pewno! Pozdrawiam :)
                                • mina.mina Re: gwoli mechanizmow - Mina 08.12.01, 18:22
                                  buzka wrew. wiesz, ja cie nawet lubie - a wiesz za co? zgadnij:)
                                  • Gość: wrew Re: gwoli mechanizmow - Mina IP: 10.0.4.* 08.12.01, 18:34
                                    Dzięki! Odpisuję Ci na stojąco, bo idę na imprezkę... krótką. Pozgaduję i dam
                                    odpowiedź po powrocie :)))
                                    • mina.mina Re: gwoli mechanizmow - Mina 08.12.01, 18:42
                                      dobra, ino uwazaj na metanol!!! masz prawo do trzech podejsc w zgadywance.
                                      • wrew Re: gwoli mechanizmow - Mina 08.12.01, 23:37
                                        mina.mina napisał(a):

> dobra, ino uwazaj na metanol!!! masz prawo do trzech podejsc w zgadywance.

Jak mam uważać na metanol, to tylko 2 podejścia!!! Po trzecim - gdyby było
                                        nieudane - zbytnio narażałbym się...
                                  • wrew Re: gwoli mechanizmow - Mina 08.12.01, 23:33
                                    mina.mina napisał(a):

> buzka wrew. wiesz, ja cie nawet lubie - a wiesz za co? zgadnij:)

Odpowiedź najprossza: za to, że jestem...
                                    • Gość: samanta1 Re: gwoli mechanizmow - Mina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:44
                                      Uuuuuuuu...chyba pudlo!:)))))
                                      • mario2 Re: gwoli mechanizmow - Mina 08.12.01, 23:58
                                        a ja i tak wszysatko pierdole- czekam na Werwa na piwie ww Wa-wie- tam sobie
                                        pogadamy- Wera- daj propozycje miejsca
                                        • wrew Do Mario 09.12.01, 00:07
                                          mario2 napisał(a):

> (...) czekam na Werwa na piwie ww Wa-wie- tam sobie
                                          > pogadamy- Wera- daj propozycje miejsca

Myślałem, że to Woland miał załatwić, ale OK. W której części W-wy byłoby
                                          najwygodniej dla Ciebie?
                                      • wrew Do Samanty 09.12.01, 00:04
                                        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Uuuuuuuu...chyba pudlo!:)))))

Dlaczego? Każda inna odpowiedź zawiera się w tej ogólnej...
                                        • mario2 Re: Do Samanty 09.12.01, 00:08
                                          nie pierdlo, tylko sie na ochlaj szykuj
                                          • Gość: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:20
                                            Przeciez pisalam ze nie da rady..O rany,nie rzucaj tym kufelkiem we mnie!:)
                                          • wrew wrew do Samanty 09.12.01, 00:22
                                            mario2 napisał(a):

> nie pierdlo, tylko sie na ochlaj szykuj

Samanto! Przyjeżdżasz do Warszawy???
                                        • Gość: samanta1 Re: Do Wrewa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:23
                                          A tymczasem leze pod grusza....:)))A moze to jest wlasciwa odpowiedz???:)
                                          • wrew Re: Do Wrewa 09.12.01, 00:28
                                            ... na dowolnie wybranym boku. Tylko się nie zazięb ;) A odpowiedź?
                                            Zobaczymy... Zawsze mam jeszcze 1, a nawet 2 podejścia :)))
                                            • Gość: samanta1 Re: Do Wrewa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:36
                                              w zlym momencie przetsales spiewac..dalej!:)))))))
                                              • wrew Re: Do Wrewa 09.12.01, 00:41
                                                Skleroza :( Pomóż!!!!!
                                                • mario2 Re: Do Wrewa 09.12.01, 11:54
                                                  a tymczasem leze pod grusza na dowolnie wybranej kobiecie i mam to co na
                                                  swiecie najswietsze- swiety spokoj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka