Dodaj do ulubionych

Cukiereczku czy Ty .....

09.12.01, 19:47
jeszcze mnie kochasz? Bo chodza plotki ze juz nie?Wytlumacz mi sie prosze moj
drogi!W koncu jestes moim pierwszym narzeczonym!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 19:49
      samanta1 napisał(a):

> jeszcze mnie kochasz? Bo chodza plotki ze juz nie?Wytlumacz mi sie prosze moj
      > drogi!W koncu jestes moim pierwszym narzeczonym!

Cierp Ciało, jak nie chciało ..:))

A On tan sam ????????:))))

• crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 19:52
      Pewnie że kocham, w koncu pierwszenstwo zobowiązuje;)
      • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 19:58
        Czyli to tylko glupie plotki! Widocznie to tak z zazdrosci .Bardzo sie
        ciesze ,ze nic sie nie zmienilo.Bylabym niepocieszona gdybys tak nagle przestal
        darzyc mnie uczuciami
      • j_bond Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 19:58
        crimen napisał(a):

> Pewnie że kocham, w koncu pierwszenstwo zobowiązuje;)

No dobra, ustępuję (z bólem serca) ..:))

pozdrowienia (tylko nie zapisuj się do Ligii

• crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:02
          Kto rozsiewa takie plotki?Chyba nie Bond?Do Ligi nie należę, jestem tylko
          sympatykiem:)))Pozdrawiam Bonda.
        • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:02
          A widzisz mlotku!(bondzie) ze moi narzeczeni mnie kochaja! Glupio Ci teraz co?
          Oczywiscie ze zapisze sie do Ligi Tobie na zlosc!!!!!!!!!!
          • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:07
            Samanty się nie rzuca, zbyt wiele wysiłku kosztuje jej zdobycie;)
            • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:09
              Cukiereczku ..jak zwykle jestes slodki.Chyba Cie w koncu..zjem!:)
              • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:13
                Już dzisiaj?Jeszcze nie jestem gotowy;)))
                • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:15
                  a jak chcesz sie przygotowywac do tego ..obrzadku?
                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:18
                    Nie wiem, ale myślałem że mam jeszcze trochę czasu, Modlicho;)))
                    • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:22
                      jak nie chcesz..to nie!;)
                      • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:26
                        Zaraz, nie chcesz;)Jak szaleć to szaleć:)))
                        • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:28
                          Jestes pewien ze chcesz sie stac moim pozywieniem??????????
                          • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:32
                            A mam inne wyjście? ;)
                            • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:34
                              Wystarczy jedno slowo ..i nie tkne Cie!:)
                              • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:41
                                Tego się nie doczekasz ;)))
                                • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:42
                                  Cukiereczku,bron sie! Nie pozwol zebym Cie pozarla!!!!!!!:))))))
                                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:46
                                    Luuuubię być konsumowany;)))
                                    • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:49
                                      Ja luuuubie jesc!!!!:)))))))
                                      • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:51
                                        No to się dobraliśmy;)))
                                        • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:53
                                          + nabial......:(
                                          • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 20:57
                                            Tak dobrze żarło i zdechło;)
                                            • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:13
                                              a co mialo zrobic w takiej sytuacji???:))))))))
                                              • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:26
                                                Jak to co?Poczekać;)
                                                • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:37
                                                  Poczekac??????????? Ile ?Rok??????Mleko..nie woda!!!!!:))))))))
                                                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:40
                                                    Ależ Ty niecierpliwa jesteś ,Kochanie;)
                                                  • samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:42
                                                    baaaaaaardzo!!:))))
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:47
                                                    crimen napisał(a):

> Ależ Ty niecierpliwa jesteś ,Kochanie;)

nie niecierpliwa,nie chce byc gorsza od kolezanek!
                                                    krowia natura

• samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:51
                                                    Juz Ci lepiej ?Ulzyles sobie?To opusc to miejsce trzyjajeczny!
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:55
                                                    samanta1 napisał(a):

> Juz Ci lepiej ?Ulzyles sobie?To opusc to miejsce trzyjajeczny!

zrobie jak zechce!
                                                    na lace kazdy widzi jak sie nalezy pasc
                                                    krowy nie mysla,tylko zuja trawe

• samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:57
                                                    Wiec pozwol zebym sie pasla na swojej lace w takim towarzystwie jakie mi
                                                    odpowiada,oki?
                                                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:52
                                                    A ty tu nulu w jakiej sprawie?Samanta jest nietykalna jakbyś nie wiedział.Chyba
                                                    że lubisz być kopany po jajach?
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 21:56
                                                    crimen napisał(a):

> A ty tu nulu w jakiej sprawie?Samanta jest nietykalna jakbyś nie wiedział.Chyba
                                                    >
                                                    > że lubisz być kopany po jajach?

ty glupi jestes
                                                    kopnij sie sam w jaja
                                                    kto jest nietykalny w tej dzungli?
                                                    Tarzan jestes?

• crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:07
                                                    Kim jestem to nie twój zasrany interes.Byłem tu gdy ty jeszcze na gówno papu
                                                    mówiłeś.Spadaj śmieciu.
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:12
                                                    crimen napisał(a):

> Kim jestem to nie twój zasrany interes.Byłem tu gdy ty jeszcze na gówno papu
                                                    > mówiłeś.Spadaj śmieciu.

spokojnie obronco nietykalnych podstarzalych krowek
                                                    ona i tak da ci mleka mlokosie!

• samanta1 Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:14
                                                    Juz sie nie moge doczekac tego.................
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:20
                                                    samanta1 napisał(a):

> Juz sie nie moge doczekac tego.................

wierze,ale on takiego mleka nie pija
                                                    nie doczekasz sie
                                                    lubi lizac na odleglosc
                                                    z bliska powie jedynie,o kurwa,o kurwa!

• samanta1 o+0+0 09.12.01, 22:27
                                                    wejdz na czat towarzyski..pogadamy oki?Chyba ze sie mnie boisz?
                                                  • o+o-o Re: o+0+0 09.12.01, 22:30
                                                    samanta1 napisał(a):

> wejdz na czat towarzyski..pogadamy oki?Chyba ze sie mnie boisz?

odpowiem szczerze.
                                                    nie ja jeden,ale to ty robilas swoj image

• samanta1 Re: o+0+0 09.12.01, 22:32
                                                    wiec.....tchorzysz?Boisz sie rozmowy? Wiec po co to? Noz w plecy?na to Cie stac?
                                                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:19
                                                    O to niech Cie głowa nie boli.Samanta to za wysoka klasa dla Ciebie.Ty
                                                    faktycznie szukaj ulgi na pastwisku palancie.
                                                  • o+o-o Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:25
                                                    crimen napisał(a):

> O to niech Cie głowa nie boli.Samanta to za wysoka klasa dla Ciebie.Ty
                                                    > faktycznie szukaj ulgi na pastwisku palancie.

przesadzasz kolego,rozumiem mlodziencza wyobraznie
                                                    idealy,ni jak nie maja sie do rzeczywistosci
                                                    spotka cie nastepny zawod oby nie zyciowy
                                                  • crimen Re: Cukiereczku czy Ty ..... 09.12.01, 22:32
                                                    Ja coś o tym wiem, ale ty mitomanie mówisz o czymś co znasz z książek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka