figa.faga 13.07.13, 19:37 forum.gazeta.pl/forum/w,50394,145694835,145694835,Wszystkim_zainteresowanym_odpowiadam_ze.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa.faga Re: żenada 13.07.13, 19:40 na to aby być Tadeuszem lub Czarkiem jesteś po prostu za głupia... Nie da się udać kogoś inteligentnego gdy jest się ćmokiem : Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: żenada 16.07.13, 20:53 kristopherh napisał: > Prawda --------------- Która? Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: żenada 17.07.13, 14:53 Oczywiście ta prawda Małej,hahaha ,nie wiedziałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: Prawda Małej i jej dziesiatek klonów 10.08.13, 15:47 Jeżeli nie wiesz ze zespół może korzystać z każdego Compa w opisie to nie pisz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.faga Re: żenada 18.07.13, 08:58 "Prawda Małej" to, o ile dobrze rozumiem, wg Ciebie - nieprawda. A zatem uważasz, że jesteś równie inteligentna jak Tadeusz? ... zostanę jednak przy swoim zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: żenada 20.07.13, 15:39 Popatrzmy na forum analogowe i ile tam osób pisuje...odpowiedz jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
dunant Re: żenada 20.07.13, 00:10 Dorota Szumilas poetycką ścieżką... poniedziałek, 8 kwietnia 2013 Przekupa stoi lub biega tęga jak beczka sapie i syczy jak miech krzyknie i sapnie sapnie i wrzaśnie postąpi krok jeden lub ich pięć potem znów sapnie to znowu krzyknie i dziesięć kroków zrobi w try-miga chce rządzić i rządzić wyrzucać z pokoju i niemal to robi gotowa do skoku niczym dziki zwierz! syknie i warknie warknie i burknie krzyknie, zasyczy niczym wąż zawyje jak wilków wataha cała chce bitwę wygrać rzucając swój miecz słów, których zasób wspomaga rękoma... jednak w mniemaniu swoim czuje się tak mądra jak sowa, jak Papież czy Profesor i Teść powinna być na jarmarku przecież, tam by dopiero mogła prym wieść a gdzie jest? a stoi u 'drzwi twoich panie' i plecie, i plecie - sześć po sześć, i po sześć nie wejdzie, bo się boi z oddali woli co i rusz sapnąć to warknąć ostro zębami mocniej zgrzytnąć iskrami rzucając oj! uważaj! bo się spali pokój, który tak chcesz mieć! i kto to taki? na pewno wiecie! przekupa jedna wystarczająca spokojnie za ich sześć! Autor: Dorota Szumilas Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: żenada 16.07.13, 20:57 figa.faga napisała: > na to aby być Tadeuszem lub Czarkiem jesteś po prostu za głupia... > Nie da się udać kogoś inteligentnego gdy jest się ćmokiem : -------------------------- Ojej, nawet nie pomyślałem, że aż tak inteligentny jestem... ciekawe gdzie mam tę inteligencję? Wiem, przypomniałem sobie gdzie ją schowałem! W górnej, przedniej, lewej kieszeni tej zielonej kurtki zimowej! Teraz za ciepło, to niech tam siedzi w szafie, gdy przyjdzie zima, będzie jak znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_55 Re: żenada 16.07.13, 22:27 Tymfas wart. Wspomniana Pani tak odpowiedzieć by nie potrafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: żenada 17.07.13, 13:26 ... to już nawet zażartować nie można, aby ktoś nie wyciągnął z tego wniosków? Czuję się skrępowany, gdyż tak faktycznie ja tylko dobrze umiem pozorować. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta_ewa Re: żenada 18.07.13, 06:49 Założycielka tego wątku ma po prostu racje. Odpowiedz Link Zgłoś
seremine Re: żenada 18.07.13, 16:53 A najczęściej hasla o prawdzie obnoszą klamcy... Odpowiedz Link Zgłoś
jutta_t Re: żenada 18.07.13, 22:47 Cwok zostanie cwokiem , a inteligent inteligentnem i formulki jakie poumieszcza pod wpisami tego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.faga do Małej 20.07.13, 17:27 Doceniam, że mnie tak popierasz, ale nie przysyłaj więcej do tego wątku swoich "kuzynów" i "sąsiadów" aby wyglądało, że tłumy tu są. Mogę uzasadnić jeśli sobie zażyczysz. Ja nie muszę tworzyć klonów popierających siebie, jak Ty czy Renia.... sama umiem odpyskować gdy trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
seremine Re: do Małej 20.07.13, 18:45 Jakie klony. Osoby pracujące w tej samej firmie stad te podobne IP..czym siem..i patrz na Net z przymrużeniem oka,..i unikaj cmokow,..szkoda życia... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie bądź głupia Mała 20.07.13, 18:53 seremine napisała: > ...i unikaj cmokow,..szkoda życia... -------------------- Chromol takie "dobre rady". Seremine pewnie tak przez zazdrość, bo nikt Jej nie przesyła cmoków! No to ja właśnie dla Małej teraz takiego prześlę, niech Seremine zzielenieje z zazdrości! Ten cmok dla Małej, niech nikt nie rusza! Odpowiedz Link Zgłoś
figa.faga Re: do Małej 20.07.13, 19:00 seremine napisała: > Jakie klony. Osoby pracujące w tej samej firmie stad te podobne IP..czym siem.. > i patrz na Net z przymrużeniem oka,..i unikaj cmokow,..szkoda życia... W Ameryce osobowości wielorakiej nie wyleczą? no patrz, a tam takie cuda na kiju ps. spierdalaj Mała, - to ostatnie co do Ciebie powiedziałam.. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
seremine Re: do Małej 20.07.13, 19:19 Jesteś warta tej coś krytykowała. Załoga zwijamy sie...nie warto było. Przekazać Małej. Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: do Małej 20.07.13, 20:03 No to nowego świra mamy, smutne, a myśleliśmy, ze to ktoś normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.faga Do Tadeusza. 20.07.13, 17:34 Dziękuję za gościnę na forum, na Bez granic zamknięto mi drzwi. Napisałam wyżej o Twojej inteligencji. Doceniam ją ,Twoją błyskotliwość i wyobraźnię... co nie znaczy, że uważam Cie za mądrego, uczciwego czy dobrego człowieka. Jeszcze na BOT próbowałam z Tobą rozmawiać - nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Do Tadeusza. 20.07.13, 21:51 Coś Ty? Nie udało się? No bo pewnie nie zorientowałem się, że jesteś kobietą? Nie uważasz mnie za mądrego? Hyyyyyh, koniec świata... ... widzisz? To przez Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
figa.faga Re: Do Tadeusza. 21.07.13, 08:17 Wiedziałeś, że jestem kobietą. Wiedziałeś. Uwodziłeś mnie jak każdą inną... a mnie to strasznie wnerwia. Nawet na odchodnym Ci powiedziałam "jeżeli jeszcze kiedyś się spotkamy traktuj mnie jak lesbijkę". Ale, ale ...pamiętam jak dopadłeś takiego gościa, oszusta matrymonialnego, naciągał babki na kasę. Dopadłeś go ekstra. Masz za to u mnie wielki plus. A co do tej mądrości..... hmmmmmmmm. coś chyba nie tak to napisałam. Ktoś kto nie jest mądry jest głupi przecież. A Ty głupi to na pewno nie jesteś. Najlepiej będzie gdy wstrzymam się od ocen :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Skoro tak mówisz, 23.07.13, 09:36 to pewnie tak było? Nie pamiętam, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś