enancjo 27.06.03, 14:29 .. czyli miłych bzyków wsiem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone Mam sukienke w laczke... 27.06.03, 16:15 ... wiec chyba sie liczy! :) enancjo napisał: > .. czyli miłych bzyków wsiem .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 hej, Giacondko..................... 27.06.03, 16:19 Ty w kazdym kierunku, ladnie ewoluujesz, acha i uprzedzamy, ze z baseniku, zadzownimy, zeby znowu awantury, o mruczenie, nie bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej, cwaj kitki 27.06.03, 18:48 tylko nie rozrabiac na tym basenie :) a co do ewolucji to chyba wiecej mam z dobrego wina niz z ludzkosci ;) kitek1 napisał: > Ty w kazdym kierunku, > ladnie ewoluujesz, > acha i uprzedzamy, > ze z baseniku, > zadzownimy, > zeby znowu awantury, > o mruczenie, > nie bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jestes moja, dolce vita................... 27.06.03, 21:04 a kwiecien tamtego roku, byl wyjatkowo sloneczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 12:31 kwiecien plecien zawsze jest fajny bo w koncu sa moje urodziny :) Jaki byl tegoroczny nie pamietam jednak... Jakis tam pewnie byl. kitek1 napisał: > a kwiecien tamtego roku, > byl wyjatkowo sloneczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 12:36 chyba niezly. Czy GSM nie dziala? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 12:44 Dziala. Bawcie sie dobrze! papa. mario2 napisał: > chyba niezly. Czy GSM nie dziala? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 12:57 Nie bucz. Meskie lzy doprowadzaja mnie do furii. mario2 napisał: > buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 12:59 A co ja moge za to, ze jest mi w tym przypadku bardzo smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 13:01 Nie rob nic. mario2 napisał: > A co ja moge za to, ze jest mi w tym przypadku bardzo smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kwiecien kwiecien i po kwietniu 29.06.03, 13:03 ale ja CHCE cos robic.... :) Moze dasz sie przekonac? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone czerwiec i slonce za oknem 29.06.03, 13:06 sorry ale naprawde nie mam czasu; tego lata zostaje mi tylko dokupienie kilku sukienek w laczke... mario2 napisał: > ale ja CHCE cos robic.... :) > Moze dasz sie przekonac? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czerwiec i slonce za oknem 29.06.03, 13:31 Moze napisac ci zwolnienie/usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone lipiec... lipiec na pewno bedzie piekny.... 29.06.03, 13:35 najlepiej ze skierowaniem do sanatorium na Seszelach! mario2 napisał: > Moze napisac ci zwolnienie/usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: tak to z nimi jest M2, 29.06.03, 13:36 najpierw niedostępne, a potem biadolą, że nie mają z kim jechać na wymarzony urlop :) mario2 napisał: > Moze napisac ci zwolnienie/usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak to z nimi jest M2, 29.06.03, 13:41 eh- ale ja do niej za slaby. Proponowalem tylko francuska Riviere :( Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: i jeszcze na dokładkę 29.06.03, 14:06 marudzą - to juz lepiej faktycznie jechać w różne strony: ona do rodziców, a my.., hulaj dusza !!!:) mario2 napisał: > eh- ale ja do niej za slaby. Proponowalem tylko francuska Riviere :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: i jeszcze na dokładkę 29.06.03, 16:59 Ty bys tylko hulal, a na powazne rozmowy o motocyklach nie chcesz sie umowic :( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: tak to z nimi jest M2, 29.06.03, 13:43 fakt, zeby uzerac sie z kims na wymarzonym urlopie powinnysmy byc dostepne jak publiczne parki! zgrywusik napisał: > najpierw niedostępne, a potem biadolą, że nie mają z kim jechać na wymarzony > urlop :) > > mario2 napisał: > > > Moze napisac ci zwolnienie/usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak to z nimi jest M2, 29.06.03, 13:45 publiczne parki? Sminko- ja nie lubie tego z parkami robic. Preferuje model 1x1 Odpowiedz Link Zgłoś