lullu1 09.08.07, 20:03 Załóżmy taki kopytkowy squat, gdzie każdy robi ,to co lubi:) gdzie można pić,palić,grzeszyć, pracować lub nie,śpiewać,tańczyć, palić ognisko do rana i snuć polaków rozmowy:) ktoś chętny?? Nekro zbieraj zapisy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Propozycja:) 09.08.07, 20:29 lullu1 napisała: > gdzie każdy robi ,to co lubi:) a jak ktoś lubi wyrywać paznokcie kolegom przy stole? to też może? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Propozycja:) 09.08.07, 20:39 ach ,mam tam w squacie demokrację w wersji demo;) jeżeli koledzy przy stole wcześniej cię nie nie zutylizują,to z ich paznokciami możesz zrobić co zechcesz,natirlisz... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 09.08.07, 20:55 ja tylko tak teoretycznie pytam, w imieniu kolegi;) a co z faszystami i katolami? oni też się mieszczą w wersji demo? czy trzeba wykupić pełen pakiet? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:07 makbrajd napisał: > ja tylko tak teoretycznie pytam, w imieniu kolegi;) > a co z faszystami i katolami? oni też się mieszczą w wersji demo? czy trzeba > wykupić pełen pakiet? Pełen pakiet obejmuje odwagę,gratis jest luz-blues, kolegom,wyglądającym zza twojego węgła,mówimy stanowcze nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:09 > kolegom,wyglądającym zza twojego węgła,mówimy stanowcze nie;) no Romek bierz Andrzeja i idźcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:09 lullu1 napisała: > makbrajd napisał: > > > ja tylko tak teoretycznie pytam, w imieniu kolegi;) > > a co z faszystami i katolami? oni też się mieszczą w wersji demo? > czy trzeba > > wykupić pełen pakiet? > > Pełen pakiet obejmuje odwagę,gratis jest luz-blues, > kolegom,wyglądającym zza twojego węgła,mówimy stanowcze nie;) > > a więc dostaną po Prince Polo i będą zadowoleni zajmując się sobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:20 makbrajd napisał: a więc dostaną po Prince Polo i będą zadowoleni zajmując się sobą;) Nie,dostaną wpie...dol,i przyjmą to z wdzięcznością, zajmując się tym ,do czego zostali powołani... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 09.08.07, 20:57 Zgadzam się z większością Twoich postulatów,życzeń,ale nie jestem sadystą,nie będę komuś wyrywał paznokci,też nie dam sobie swoich wyrwać ,tak pomyśleć,chciałbym Ciebie łagodnie podrapać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:10 Możesz mnie rico,pogłaskać po moim ego,może być?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Propozycja:) 09.08.07, 21:16 Ok. Ja słucham właśnie Wojnę Postu z Karnawałem Kaczmarskiego i spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 09.08.07, 23:06 skoropis napisał: > Rico, co Cię tu sprowadziło? A jak myślisz,co? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Propozycja:) 09.08.07, 23:13 Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 09.08.07, 23:44 skoropis napisał: > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 09.08.07, 23:50 rico-chorzow napisał: > skoropis napisał: > > > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. > > Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? z pewnością nie dłużej niż ty konstruowałeś swego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 00:52 makbrajd napisał: > z pewnością nie dłużej niż ty konstruowałeś swego nicka Z pewnością schowam Ciebie szybciej w zakrętce butelki,nie narażajc butelkę na szkody,którymi - z pewnością - Ty w Twej konstrukcji jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 00:59 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > > z pewnością nie dłużej niż ty konstruowałeś swego nicka > > > Z pewnością schowam Ciebie szybciej w zakrętce butelki,nie narażajc butelkę na > szkody,którymi - z pewnością - Ty w Twej konstrukcji jesteś. no to pokaż rico jakiś hardy! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:01 makbrajd napisał: > rico-chorzow napisał: > > > makbrajd napisał: > > > > > > > z pewnością nie dłużej niż ty konstruowałeś swego nicka > > > > > > Z pewnością schowam Ciebie szybciej w zakrętce butelki,nie narażajc butel > kę na > > szkody,którymi - z pewnością - Ty w Twej konstrukcji jesteś. > > > no to pokaż rico jakiś hardy! uważaj na spodnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:03 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > > > > z pewnością nie dłużej niż ty konstruowałeś swego nicka > > > > > > > > > Z pewnością schowam Ciebie szybciej w zakrętce butelki,nie narażajc > butel > > kę na > > > szkody,którymi - z pewnością - Ty w Twej konstrukcji jesteś. > > > > > > no to pokaż rico jakiś hardy! > > uważaj na spodnie. ale na które? na sztruksy czy na dżinsy mam uważać? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:07 makbrajd napisał: > ale na które? na sztruksy czy na dżinsy mam uważać? Widzę,nie masz podspodenek i srasz bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:09 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > ale na które? na sztruksy czy na dżinsy mam uważać? > > Widzę,nie masz podspodenek i srasz bezpośrednio. > > podspodenek powiadasz... nie wiem jak tam u ciebie było w domu...jakoś pośrednio? przez palce czy przez sitko? kurde..rico..aleś ty fascynujacy gość!! powiesz coś jeszcze w tym i innym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:16 może zaczniesz od tego jak to robisz pośrednio? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:25 makbrajd napisał: > może zaczniesz od tego jak to robisz pośrednio? A jak Tobie przyszło do (chyba masz?) głowy,że ja chcę coś zaczynać,pośrednio? Zapytaj kobiety,czy są połowicznie w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=67251980&a=67267122 bezpośrednio to źle... więc mniemam, ze pośrednio to dobrze, więc rico robi dobrze, pośrednio...więc zapewne nam wyjaśni, poinstruuje...prawda rico? nie zawiedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:45 makbrajd napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=67251980&a=67267122 > bezpośrednio to źle... > więc mniemam, ze pośrednio to dobrze, więc rico robi dobrze, pośrednio...więc > zapewne nam wyjaśni, poinstruuje...prawda rico? > nie zawiedziesz? Możesz mi wierzyć,nie zawodzę i to nigdy....przyjacielom. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:51 no ale mnie zawiodłeś, ubodłeś głęboko nie dając nadziei na lepszą przyszłość, nie dając wiary, że wyjaśnisz istotę tego co pośrednie...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:59 makbrajd napisał: > no ale mnie zawiodłeś, ubodłeś głęboko nie dając nadziei na lepszą przyszłość, > nie dając wiary, że wyjaśnisz istotę tego co pośrednie...ehhh Jesteś kobietą,to takie pośrednie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Propozycja:) 09.08.07, 23:53 rico-chorzow napisał: > skoropis napisał: > > > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. > > Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? no to pa rico, szkoda, ze musisz już iść Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 00:56 nutopia napisała: > rico-chorzow napisał: > > > skoropis napisał: > > > > > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. > > > > Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? > > > no to pa rico, szkoda, ze musisz już iść Mam Cię też wkręcić w butelkową zakrętkę? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Propozycja:) 10.08.07, 01:07 rico-chorzow napisał: > nutopia napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > skoropis napisał: > > > > > > > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. > > > > > > Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? > > > > > > no to pa rico, szkoda, ze musisz już iść > > Mam Cię też wkręcić w butelkową zakrętkę? (on tylko tak gada..a gdy co do czego, to nawet butelki nie potrafi utrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Propozycja:) 10.08.07, 10:09 rico-chorzow napisał: > nutopia napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > skoropis napisał: > > > > > > > Mie sie wydaje, że na pewno nie górny ślonsk. > > > > > > Pewnie,bardzo długo myślałeś nad tą odpowiedzią? > > > > > > no to pa rico, szkoda, ze musisz już iść > > Mam Cię też wkręcić w butelkową zakrętkę? > > to jakaś metafora? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Propozycja:) 10.08.07, 11:28 nutopia napisała: > to jakaś metafora? Też,ale ja jestem durniem,nie zauważyłem,że nik skoropis zmienił się na nutopia,może czytam za dużo for,nie wiem jak się tymi emotioikonami robi pokłon,tu go robię, Rico Odpowiedz Link Zgłoś