aneka20 02.09.07, 11:04 Melduje się Aneka 20 i Paweł dotaliśmy do domu bez problemów na trasie ;-)dzięki bardzo za super imprezę .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuphar Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 13:58 tu odmeldowuje się nuphar-aga oraz lbs5-wojtek pozdrowka dotarliśmy też bez problemowo i w fantastycznych humorach było naprawde super do następnego spotkanka pa buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 14:36 DZIĘĘĘĘKUUUUJEEEEMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 16:39 Melduje, ze o godz. 16.18 calo i bez zadnych niespodzianek dotarlam do domu, a Koszalin polecial z Krosniewic na Poznan. Grupo slaska pod wezwaniem dzielnej Gohy66 - wielki szacunek za wspaniala imprezke :))) Jestescie wielkie!!!! :) Dziekuje za wszystkie atrakcje, te zapowiedziane i rowniez nieplanowane (jak chociazby kolektywne wyglebienie :D - mimo coraz bardziej bolacej reki i nogi, musze przyznac, ze nigdy nie myslalam, ze tyle motocykli rozlozy sie na asfalce. Podobno padalismy na muchy, ale na szczescie strat w ludziach nie odnotowano. Kolejne, pouczajace i cenne doswiadcznie :D)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vidlak77 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 16:53 Jestesmy juz w domach - Yacey, Tomek i ja. Dziekujemy Wam za impreze i do zobaczenia. Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 17:20 My również dotarliśmy spokojnie do domu, my znaczy ja i Cień1100 Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 17:24 I ja takoż już w domu, Vulkanizacja w garażu. Dzięki Baby!! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 17:38 Goha + domowe MC oraz Ola z Mikim w domowym zaciszu :) P.S. do Wawy dotarł Indirektus :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 17:50 Hanah,Ziomek i Ducati melduja sie jestesmy cali i zdrowi pies troszke wystraszony ale jest ok jak narazie w domu spokoj moja tchorzofretka jest cała i niema zamiaru spasc w hierarchi domowej na ostatnie miejsce :> Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 18:01 my też cało i zdrowo w domu przy herbacie! cała ekipa warszawska nasza niewielka - jean_nie/asia, monique76 + artur, ewa, arwen/marta i my - hlm/marzena i hassan - szesliwie dojechalismy! droga super, sucho i prawie zupelnie pusto. po drodze mielismy niespodziewana przygode - w poszukiwaniu miejsca na herbate zajechalismy do zajazdu, w ktorym odbywalo sie wesele... i zostalismy zaproszeni i sowicie ugoszczeni przez Pare Mloda!!! :D wraz z zyczeniami slownymi zostawilismy slad po Babozlocie - podpisana przez nas kartke babozlotowa :) serdeczne dzieki za super impreze! za swietna organizacje w kwestiach przyziemnych i bogate atrakcje! a gleby nasze jeszcze dlugo pozostana w pamieci jako przestroga, cenne doswiadczenie... szczesliwie, ze skonczylo sie na siniakach i niewielkich stratach w sprzecie. Goha i wszyscy wspoluczestnicy - DZIEKUJEMY :))) do nastepnego spotkania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 19:01 Dotarliśmy cało i bezproblemów. Dzięki i pozdrówki dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 19:01 Czesc Wroclawia - czyli Carrymoon, A_Virago, Niuniula, Massiwa i Hogata dotralysmy szczesliwie do domu. Cale, usmiechniete i baaardzo zadowolone. Ja osobiscie i mysle ze dziewczyny sie doloacza chcialabym bardzo serdecznie podziekowac Gosi i wszystki organizatorom za super impreze, swietna organizacje i zaangazowanie Mechaniko za niesamowite opanowanie i spokoj przy naszych wywrotkach. Za sprawna akcje stawiania nas i naszych maszyn do pionu. Wszystkim bez wyjatku za niesamowita zabawe, solidarnosc i za wzajemna pomoc na drodze Grupie wroclawskiej za to ze jak dla mnei bylysmy bardzo zgrane na trasie, rewelacyjna wspolna (nasza pierwsza) jazde i za humory ktore dopisywaly nam przez caly czas. Dzieki dziewczyny i chopaki to bylo duze przezycie i doswiadczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 19:26 Kurcze, znowu coś źle nacinsęłam :):):) i post poleciał nie tam, gdzie trzeba :) Grupa dusznicka (czyli ja) już w domu. Do Wrocławia dojechałyśmy z kulawym Rumakiem bez moto ok. 16.30. Kiedy wracałm do Dusznik jakąś godzinę później, na Powstańców Śląskich zauważyłam wracające dziewczyny. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za wsólnie spędzony czas i zabawę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 19:39 "Koszalin" czyli Dorotii i Artur dotarli na nocleg do Poznania (to stolica podziemnej pomarańczy jeśli dobrze pamiętam ;)) .... dalsza trasa jutro " ssss rańca":) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniulaa Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 19:41 ALE TO BYŁA JAZDA!!!!!!!!!!! DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ORGANIZATOROM. GOSIU JESTEŚ MISTRZYNIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 20:11 aż się zarejestrowałem po kilkumiesięcznej anonimowej obserwacji forum :) brawo dla organizatorów za udaną imprezę i dla uczestników za super klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak68 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 20:29 Poobijana ale w jednym kawałku i już w domku:)))!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC I EXTRA ZLOT !!!!!! Pozdrawiam serdecznie Dorota :). Odpowiedz Link Zgłoś
barabara.69 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 02.09.07, 20:51 ...ciężko jest lekko żyć ;]] zmęczeni zlotowymi szaleństwami ale szczęśliwi meldują się barabara i Mareczek Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 03.09.07, 07:13 Wróciłam i wreszcie dopadłam kompa ;-) Dziękuję Wszystkim obecnym za super atmosfere i organizatorkom za super organizację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 03.09.07, 08:35 Do Augustowa dojechałam o 20.30. Zatrzymałam się jeszcze w Wawie na "pożegnanie;)". Dziękuję Vidlakowi i spółce za trasę i miłe towarzystwo, a Cieniom za kumulacje dobrej energii w naszym domku. Dozobaczonka następnym razem!!! Ps. Na liczniku miałam 1124km!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: Powroty odmeldowujemy się !!! 04.09.07, 11:33 W końcu odespałam szalony week i się odmeldowuję osobiście, bo do tej pory zrobiły to za mnie Goha i Joss - dzięki:)))*** 18.30 wjechaliśmy do Poznania, gdzie nocowaliśmy u mojego brata, w poniedziałek rano pojechaliśmy do domu. 250 km w deszczu, w ciągu 4 godzin dojechaliśmy do Koszalina, gdzie po pół godzinie wyszło słońce:D. Na liczniku 1420 km, ale było warto: ))) PS: Jestem ciekawa która z Was określiła mojego Artura desperatem? No, przyznać mi się tu proszę: ) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re:LISTA ZAMKNIĘTA :) 04.09.07, 11:37 POWROTY - bez strat w ludziach i sprzęcie (jak przyjemnie to napisać) :D Odpowiedz Link Zgłoś