kitek1 08.07.03, 20:40 ze zadnego, wyplosza, tu dzisiaj, nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone nio ja z tej innej imprezy sie zglaszam 08.07.03, 20:43 jak tam cwaj kitki? nudzicie sie, co? kitek1 napisał: > ze zadnego, > wyplosza, > tu dzisiaj, > nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: z Toba................... 08.07.03, 20:48 wierze Ci kitku bo ja sama ze soba tez sie nigdy nie nudze :) kitek1 napisał: > nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie, cos takiego ciekawego w nas jest......... 08.07.03, 20:49 ze sie, z soba, nie nudzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone czy to schorzenie ma... 08.07.03, 20:53 ... jakas fachowa nazwe?? :)) kitek1 napisał: > ze sie, > z soba, > nie nudzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja to sobie, po swojemu nazywam................... 08.07.03, 20:56 i Ci kiedys powiem, jak mi sie uda, bezpsrednio do uszka Twego, mowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone specjalnie dla Ciebie jak Kornel Makuszynski... 08.07.03, 20:58 ... zrobie sobie odlew i posle umyslnym :))) kitek1 napisał: > i Ci kiedys powiem, > jak mi sie uda, > bezpsrednio do uszka Twego, > mowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mi nie, o popiersie chodzi..................... 08.07.03, 21:00 ale o ucho, do gadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Kornel tez nie odlewal sobie popiersia... 08.07.03, 21:06 ... tylko inne fragmenty; zreszta historia to osadzi :) kitek1 napisał: > ale o ucho, > do gadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 To ja wam ,,, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:15 moge poprzeszkadzać na ochotnika. Cieszycie się? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone kwa kwa kwa.... 08.07.03, 21:19 tak tak tak :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > moge poprzeszkadzać na ochotnika. > Cieszycie się? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: kwa kwa kwa.... 08.07.03, 21:21 Bo już myślałam, że nie :) Ale wiesz, kitek teraz taki podejrzliwy się zrobił...że jak się nie zalogujesz, to gęby do Ciebie nie otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone tak tak droga pani... 08.07.03, 21:24 Ja tez sie boje jak telewizor do mnie mowi! Co innego oczywiscie, jak sie przedstawi ;))) maryjo2 napisała: > Bo już myślałam, że nie :) Ale wiesz, kitek teraz taki podejrzliwy się > zrobił...że jak się nie zalogujesz, to gęby do Ciebie nie otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: tak tak droga pani... 08.07.03, 21:27 Daj spokój, aż tak? Ja się boję tylko głosów dochodzących nie wiadomo skąd ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone niektorzy powiadaja... 08.07.03, 21:29 ... ze to glosy z wnetrza, ale jak tu wierzyc, jak te dzisiejsze mury takie zbrojone? maryjo2 napisała: > Daj spokój, aż tak? Ja się boję tylko głosów dochodzących nie wiadomo skąd ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: niektorzy powiadaja... 08.07.03, 21:32 Zbrojone, ale jak przychodzi do obrony, to żadnego prętu z nich nie wyrwiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone dlatego tez rozsadni ludzie... 08.07.03, 21:34 wokol chalupy stawiaja drewniany plot, z ktorego potem wyrywaja sztachety i przechodza na komunikowanie niewerbalne ;) maryjo2 napisała: > Zbrojone, ale jak przychodzi do obrony, to żadnego prętu z nich nie wyrwiesz : ( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: dlatego tez rozsadni ludzie... 08.07.03, 21:37 Z tego wynika, że rozsądni są bogaci. A co maja robić bidy matysowe? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone podkopy najlepiej... 08.07.03, 21:45 ... tylko trzeba uwazac po drugiej stronie muru co by w leb sztacheta nie dostac. maryjo2 napisała: > Z tego wynika, że rozsądni są bogaci. A co maja robić bidy matysowe? Odpowiedz Link Zgłoś