enancjo 13.12.01, 22:52 .. i ja chyba dzisiaj tez !!! .. hmm moze o mroz .. kto wie !!! .. pozdrawiam wsiech ... bo mnie dawno tutaj nie bylo \V/!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Rudolf ma czerwony nos.... 14.12.01, 00:04 witaj, karmicielu. za te sledzie - dusze diablu oddam (a moze juz oddalam) czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Rudolf ma czerwony nos.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:07 Czolem Bombajski misku!:)))))) jak tam sprawy za lasem,he??;) Tyyy...w sobote mam zajecia na uczelni,moze by tak jaka kawke uskutecznic co??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Rudolf ma czerwony nos.... 14.12.01, 00:11 zamiast zajec? - zlapal sie za glowe :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Rudolf ma czerwony nos.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:20 dupa..czytalas ze jaja faciwi utne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Rudolf ma czerwony nos.... IP: *.addcom.de 14.12.01, 00:54 Cześć nosom czerwonym,abstynentom na pohybel Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Rudolf ma czerwony nos.... do Samancia 14.12.01, 09:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > Czolem Bombajski misku!:)))))) jak tam sprawy za lasem,he??;) Tyyy...w sobote > mam zajecia na uczelni,moze by tak jaka kawke uskutecznic co??:))) .. cioooo .. mroz pupe przymrozil .. a mowilem wtedy w sklepie ze brac te barchany jak leca a nie wybrzydzac ...ze w rozowe sloniki to jakos nie tak wygladaja !!! .. kawka jasne .. jestem caly ranek .. i musze wyjsc o 1100 i wracam kolo 1400 .. ale sobota jest super .. podaj jakis czas. .. Misiek bedzie rano .. bo pozniej odstawiam do Babci, ale wraca okolo 1600. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Rudolf ma czerwony nos.... 14.12.01, 08:53 czort napisał(a): > witaj, karmicielu. > za te sledzie - dusze diablu oddam (a moze juz oddalam) > czort .. za sledzie dusze oddalas !!!! hmmm niedoswiadczony ten czort czy moze to dopiero pierwsze wcielenie czorta .. .. u mnie sledzie .. no powiedzmy ze za darmoche .. ale widze ze cena rosnie .. wiec moze dostosuje sie do wymagan rynku !!!! Enancjo - Karmiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:09 Nr.tel.[pszly z dymem i Windowsem,zapomnialam przepisac to notesu!:((( Przyslij swoj Tel.albo zadzwon wieczorem ! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Rudolf ma czerwony nos.... 14.12.01, 15:12 enancjo, impuls to byl, dusza za sledzie!!! zadnej stawki nie ma, dusza sprzedana! czort-sledz czasami krowa Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Rudolf ma czerwony nos.... 14.12.01, 17:37 czort napisał(a): > enancjo, impuls to byl, dusza za sledzie!!! > zadnej stawki nie ma, dusza sprzedana! > czort-sledz > czasami krowa rozumiem czort jest bezcenny i moze byc wszystkim np .. czorcio zgrabny sledz w niezlymi oskrzelami, jak kusic to kusic .. ale krowa ????.. dobrze ze tylko czasami !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś