mario2 15.12.01, 19:38 Wlasnie wyslalem teraz do Was maila. Prosze przeczytajcie i zastosujcie sie!!! Na pewno Ci, ktorych za przyjaciol uawzam, zorientuja sie i pobiegna zaraz na poczte- reszte tradycyjnie mam w dupie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:39 Jezu!Przeca poczta juz zawarta!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:41 a co ? wieczorne kazanie radiomaryjo ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 WIRUSY ZABOBONNE 15.12.01, 19:43 juz jednego Samancie wyslal i jej komp pada, Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: WIRUSY ZABOBONNE 15.12.01, 19:44 kitek1 napisał(a): > juz jednego Samancie wyslal i jej komp pada, a on nie wirus ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:44 a ja nic nie dostalam wiec nie naleze do grona.......... buuuuuuuuuuu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:44 a dziekuje ci mario za reszte oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48 ja tez jestem reszta.... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:49 nic sie nie martw zaraz dojdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only 15.12.01, 19:51 ja to przynajmnie jestem pewien, ze jestem w dupie radiamaryja2, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: only 15.12.01, 19:53 mnie tez............ :((( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: only 15.12.01, 19:55 wielka musi byc ta dupa w radiumaryja2, skoro on i jego wiekszosc ludzi nielubi, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kitek 15.12.01, 20:04 same ciekawe ludzie, a niektore juz do gardla radiumaryja2 podchodza, zaraz jego geba zaczna przemawiac, Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48 Dzieki Mario, tylko komu to odeslac jesli listy przyjaciol nam sie pokrywaja? Przeciez nie temu dupkowi z listy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48 ci dwaj panowie mogo odemnie w..... dostac!!!! Only- kurde - masz- 100% poszukaj!!!! Yess- sorki - zapomnialem! - zaraz naprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:50 nieprawda, bo nie mam buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:55 Nie na onlyania- na ten inny- .... zreszta teraz juz tez na only.... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:56 na company tyz nic nie przyszlo... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:56 marys, kurwa, sprawdzilam - nie wpisales na liste ani ony, ani żpomci, ani yesski! kurwa alzheimer cie wydupcyl czy co??? popraw sie! ps. jo byda na mur! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:02 Crimen, yess, pomeranka, Onlyania-dostaniecie to ode mnie- nie zdziwcie sie tylko, temat to Mail Mario2 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:01 no wiec crimen, yess i inni- powtorka wykonana- only- do Ciebie ze 3 razy- tylko czytac! Aha powiadomcie swoich przyjaciol- tylko nie Pana i tego ciula Kitka- dzis sa nasze zareczyny- wiec tolerujemy tylko przyjaciol! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:03 a ja w trakcie rozwodu............ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:07 to nie ma co plakac. to sie trzeba cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:10 yess- jak zwykle masz racje- z tego sie trzeba cieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:15 a na poczte i tak nic nie przyszlo, i tylko jedna osoba o mnie pamieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:16 bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike..... a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:18 onlyania napisał(a): > bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike..... > a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow Ania- kurde- poslalam Ci maila mario! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:20 malo ze ze mnie przy-ja-ciulike zrobiliscie to jeszcze jak balona chcecie napompowac........... buuuuuuuuuuuuuu nic nie ma, a poczta w obie strony dziala bo sprawdzalam.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:21 only ja tez ci poslalam, na oba adresy, i pomerance tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciulik_m Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ IP: *.pool.mediaWays.net 15.12.01, 20:23 Ania- zaraz na poczte i to juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:25 bylam...... jedna sie zlitowala, ale jak panstwo sie zareczajacy nie zapraszaja osobiscie, to przez osoby trzecie nie czuje sie zaproszona...... buuuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:20 onlyania napisał(a): > bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike..... > a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:25 pan-z-listy napisał(a): > to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ? Szanowny Panie-z-czegos-tam! Z przyjemnoscia sie z Panem pokloce. Ale najpierw prosze zajrzec na watek "Zaraz sie wsciekne" i przeczytac pierwszy post.Bo jak nie to ZARAZ SIE WSCIKNE! Z wyrazami Maryjo2 Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:32 Gdybys byla kobita, to bym powiedzial, ze cie lubie .. a wlasnie kim jestes ?????????????????????????? maryjo2 napisał(a): > pan-z-listy napisał(a): > > > to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ? > > Szanowny Panie-z-czegos-tam! > Z przyjemnoscia sie z Panem pokloce. Ale najpierw prosze zajrzec na > watek "Zaraz sie wsciekne" i przeczytac pierwszy post.Bo jak nie to ZARAZ SIE > WSCIKNE! > Z wyrazami > Maryjo2 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:50 nie takim chujem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 20:31 Kochana Onlyaniu! Bardzo Cie przepraszam- sprawdzilam, nie moglo dojsc, bo Twoim w adresie blad zrobilam. Wyslalam teraz ponownie- mam nadzieje ze dojdzie bez szwanku.A gdyby znow nie-to sie sama pukne w hmmm...glowe, ale wczesniej serdecznie Cie zapraszam wiesz gdzie.I dziekuje za Twoje maile- doszly wszystkie trzy. A teraz pyska daj! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 20:33 to niech ci twoj kawaler reszte dosle, bo balam sie ze jak takie bezecenstwa zobaczysz to mnie przeswiecisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 21:54 Hihi, to mnie nie znasz jeszcze :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:37 A teraz to chuj w dupee dmuchal. Tym co byli- dziekuje- reszta moze mnie ,Lady ; maryje i Minke- w...glebokim powazaniu miec!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:43 Mario- to nie tak. Samanta chciala byc- i miala klopoty. Onlyania na pewno tez by przyszla, gdyby mogla. Wiec nie mow tak. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:46 fajna tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:49 Tradycja jest- ze niektorzy sie "menelą" gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:54 Tradycja- to sa doswiadczenia pokolen- Karina- to- materac torazniejszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:55 a ja to bym sie jeszcze zmenelila zdziebko... ino na piwo mie biere, a piwa na gumnie niet:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:01 Tos pizda niy gospodyni- po co mom k`cia przyjezdzac? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:03 no kurwa, wszystko jest ino piwa ni mo! a poza tym lod trunkow to chopy som, niy? a mojemu si niy kcialo jechac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:07 mimo wszystko - cie cycki dziso bolom! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:08 te bo cie z kliniki wypierdole za szarlatanstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 23:12 dzieki z nabozne Twoje zyczenia...Nie wpuszczalo mnie i tylko dlatego nie bylam.Do marykji dwa razy pisalam ..i kurwa tez nie wiem gdzie to jest! To moze pojde lepiej spac.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mario 15.12.01, 23:21 dolaczam sie do zyczen dla mario2 kurde-bele tyz spac ide bo nie zdzierze tego mario2 czy nawet mario8 czy jakiegokolwiek o ile sie mariem wabi............ ble ble ble ide zygac............... Odpowiedz Link Zgłoś