Dodaj do ulubionych

*************Przyjaciolki, Przyjaciele************

15.12.01, 19:38
Wlasnie wyslalem teraz do Was maila. Prosze przeczytajcie i zastosujcie sie!!!
Na pewno Ci, ktorych za przyjaciol uawzam, zorientuja sie i pobiegna zaraz na
poczte- reszte tradycyjnie mam w dupie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:39
      Jezu!Przeca poczta juz zawarta!!!!!!:)
    • pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:41
      a co ? wieczorne kazanie radiomaryjo ?
    • kitek1 WIRUSY ZABOBONNE 15.12.01, 19:43
      juz jednego Samancie wyslal i jej komp pada,
      • pan-z-listy Re: WIRUSY ZABOBONNE 15.12.01, 19:44
        kitek1 napisał(a):

> juz jednego Samancie wyslal i jej komp pada,

a on nie wirus ?:)
    • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:44
      a ja nic nie dostalam wiec nie naleze do grona..........
      buuuuuuuuuuu
      :((((
    • yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:44
      a dziekuje ci mario za reszte oczywiscie
      • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48
        ja tez jestem reszta....
        • yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:49
          nic sie nie martw zaraz dojdzie :)
        • kitek1 only 15.12.01, 19:51
          ja to przynajmnie jestem pewien, ze jestem w dupie radiamaryja2,
          • onlyania Re: only 15.12.01, 19:53
            mnie tez............
            :(((
            buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
            • kitek1 Re: only 15.12.01, 19:55
              wielka musi byc ta dupa w radiumaryja2, skoro on i jego wiekszosc ludzi nielubi,
          • yess Re: kitek 15.12.01, 19:54
            i jak ci tam? wygodnie?
            • kitek1 Re: kitek 15.12.01, 19:56
              tlok jak zaraza, radiomaryja2 nikogo nie lubi,
              • yess Re: kitek 15.12.01, 20:01
                no to przynajmniej masz z kim pogadac
                • kitek1 Re: kitek 15.12.01, 20:04
                  same ciekawe ludzie, a niektore juz do gardla radiumaryja2 podchodza, zaraz
                  jego geba zaczna przemawiac,
    • crimen Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48
      Dzieki Mario, tylko komu to odeslac jesli listy przyjaciol nam sie pokrywaja?
      Przeciez nie temu dupkowi z listy? ;)
    • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:48
      ci dwaj panowie mogo odemnie w..... dostac!!!!
      Only- kurde - masz- 100% poszukaj!!!!
      Yess- sorki - zapomnialem! - zaraz naprawie!
      • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:50
        nieprawda, bo nie mam
        buuuuuuuuuuuu
        • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:55
          Nie na onlyania- na ten inny- .... zreszta teraz juz tez na only.... :o)))
          • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:56
            na company tyz nic nie przyszlo...
            buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
            :(((((((((((((
        • mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 19:56
          marys, kurwa, sprawdzilam - nie wpisales na liste ani ony, ani żpomci, ani
          yesski! kurwa alzheimer cie wydupcyl czy co??? popraw sie!
          ps. jo byda na mur!
          • maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:02
            Crimen, yess, pomeranka, Onlyania-dostaniecie to ode mnie- nie zdziwcie sie
            tylko, temat to Mail Mario2
    • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:01
      no wiec crimen, yess i inni- powtorka wykonana- only- do Ciebie ze 3 razy-
      tylko czytac!
      Aha powiadomcie swoich przyjaciol- tylko nie Pana i tego ciula Kitka- dzis sa
      nasze zareczyny- wiec tolerujemy tylko przyjaciol!
      • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:03
        a ja w trakcie rozwodu............
        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        :((((((((((((((
        • yess Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:07
          to nie ma co plakac. to sie trzeba cieszyc
          • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:10
            yess- jak zwykle masz racje- z tego sie trzeba cieszyc!
            • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:15
              a na poczte i tak nic nie przyszlo, i tylko jedna osoba o mnie pamieta....
              • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:16
                bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike.....
                a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow
                • maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:18
                  onlyania napisał(a):

> bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike.....
                  > a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow

Ania- kurde- poslalam Ci maila mario!
                  • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:20
                    malo ze ze mnie przy-ja-ciulike zrobiliscie to jeszcze jak balona chcecie
                    napompowac...........
                    buuuuuuuuuuuuuu
                    nic nie ma, a poczta w obie strony dziala bo sprawdzalam....
                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                  • mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:21
                    only ja tez ci poslalam, na oba adresy, i pomerance tez!
                  • Gość: ciulik_m Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ IP: *.pool.mediaWays.net 15.12.01, 20:23
                    Ania- zaraz na poczte i to juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • onlyania Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:25
                      bylam......
                      jedna sie zlitowala, ale jak panstwo sie zareczajacy nie zapraszaja osobiscie,
                      to przez osoby trzecie nie czuje sie zaproszona......
                      buuuuuuuuuuuuuuuuuu
                      :((((((((((((((
                • pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:20
                  onlyania napisał(a):

> bo mario ma mnie za przy-ja-ciulike.....
                  > a wszystkich panow za przy-ja-ciulikow

to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ?
                  • maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:25
                    pan-z-listy napisał(a):

> to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ?

Szanowny Panie-z-czegos-tam!
                    Z przyjemnoscia sie z Panem pokloce. Ale najpierw prosze zajrzec na
                    watek "Zaraz sie wsciekne" i przeczytac pierwszy post.Bo jak nie to ZARAZ SIE
                    WSCIKNE!
                    Z wyrazami
                    Maryjo2
                    • pan-z-listy Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 20:32
                      Gdybys byla kobita, to bym powiedzial, ze cie lubie ..
                      a wlasnie kim jestes ??????????????????????????

maryjo2 napisał(a):

> pan-z-listy napisał(a):
                      >
                      > > to trza spierdzielac, jak toto radiom.. lubi facetow - ZBOCZEK ?
                      >
                      > Szanowny Panie-z-czegos-tam!
                      > Z przyjemnoscia sie z Panem pokloce. Ale najpierw prosze zajrzec na
                      > watek "Zaraz sie wsciekne" i przeczytac pierwszy post.Bo jak nie to ZARAZ SIE
                      > WSCIKNE!
                      > Z wyrazami
                      > Maryjo2

• mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:50
                      nie takim chujem jak ty
    • maryjo2 Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 20:31
      Kochana Onlyaniu!
      Bardzo Cie przepraszam- sprawdzilam, nie moglo dojsc, bo Twoim w adresie
      blad zrobilam. Wyslalam teraz ponownie- mam nadzieje ze dojdzie bez szwanku.A
      gdyby znow nie-to sie sama pukne w hmmm...glowe, ale wczesniej serdecznie Cie
      zapraszam wiesz gdzie.I dziekuje za Twoje maile- doszly wszystkie trzy. A teraz
      pyska daj!
      • onlyania Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 20:33
        to niech ci twoj kawaler reszte dosle, bo balam sie ze jak takie bezecenstwa
        zobaczysz to mnie przeswiecisz......
        • maryjo2 Re: Przyjaciolki, Przyjaciele- do Onlyani 15.12.01, 21:54
          Hihi, to mnie nie znasz jeszcze :o))
    • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:37
      A teraz to chuj w dupee dmuchal. Tym co byli- dziekuje- reszta moze
      mnie ,Lady ; maryje i Minke- w...glebokim powazaniu miec!!!!!!
      • maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:43
        Mario- to nie tak. Samanta chciala byc- i miala klopoty. Onlyania na pewno tez
        by przyszla, gdyby mogla. Wiec nie mow tak.
    • karina_17 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:46
      fajna tradycja
      • maryjo2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:49
        Tradycja jest- ze niektorzy sie "menelą" gdzie popadnie.
        • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:54
          Tradycja- to sa doswiadczenia pokolen- Karina- to- materac torazniejszosci!
        • mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 22:55
          a ja to bym sie jeszcze zmenelila zdziebko... ino na piwo mie biere, a piwa na
          gumnie niet:(((((((
          • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:01
            Tos pizda niy gospodyni- po co mom k`cia przyjezdzac?
            • mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:03
              no kurwa, wszystko jest ino piwa ni mo! a poza tym lod trunkow to chopy som,
              niy? a mojemu si niy kcialo jechac:(((
              • mario2 Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:07
                mimo wszystko - cie cycki dziso bolom!
                • mina.mina Re: *************Przyjaciolki, Przyjaciele************ 15.12.01, 23:08
                  te bo cie z kliniki wypierdole za szarlatanstwo!
                  • Gość: samanta Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 23:12
                    dzieki z nabozne Twoje zyczenia...Nie wpuszczalo mnie i tylko dlatego nie bylam.Do marykji dwa razy pisalam ..i
                    kurwa tez nie wiem gdzie to jest! To moze pojde lepiej spac.Dobranoc
                    • onlyania Re: Mario 15.12.01, 23:21
                      dolaczam sie do zyczen dla mario2
                      kurde-bele
                      tyz spac ide bo nie zdzierze tego mario2 czy nawet mario8 czy jakiegokolwiek o
                      ile sie mariem wabi............
                      ble ble ble
                      ide zygac...............
                      • mario2 Re: Mario 16.12.01, 00:19
                        dodaje smietanki... :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka