Gość: facet IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 16.05.01, 11:55 szukam poważnie inteligentnej kochanki !!!!! STUDENT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woland Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: *.scm.de 16.05.01, 12:39 Gość portalu: facet napisał(a): > szukam poważnie inteligentnej kochanki !!!!! > STUDENT. Wczoraj wracałem z Wrocławia i widziałem takie kochanki "na studenckš kieszeń" przy drodze. Były jak najbardziej inteligentne i oczytane. Poważnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 11:07 Woland,niewiem ale zamiast mózgu masz chyba sieczkę,pisząc kochanka mam na myśli kobietę nie dziwkę którą rżnie pół Dolnego Śląska, więc się pałuj i sam sobie skożystaj z usług profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardynka Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: *.sggw.waw.pl 17.05.01, 11:31 Gość portalu: facet napisał(a): > Woland,niewiem ale zamiast mózgu masz chyba sieczkę,pisząc kochanka mam na > myśli kobietę nie dziwkę którą rżnie pół Dolnego Śląska, więc się pałuj i sam > sobie skożystaj z usług profesji. Bo nie masz kasy, zeby im zaplacic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:29 O miją kasę to ty się nie martw, zasypał bym cię nią. Ale za sex nie płacę, taką mam zasadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:49 Sardynka napisz coś , może chcesz zawrzeć ze mną znajomość tylko się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marien Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 195.205.73.* 17.05.01, 13:04 A co studiujesz bogaty studencie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.05.01, 10:21 czemu zaraz bogaty? studiuję Inżynierię Zarządzania Produkcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marien Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 195.205.73.* 18.05.01, 10:40 A ja bylam na GN. I co tam slychac na naszej AE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.19.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.05.01, 10:45 Piszesz skrótami, co znaczy GN? U mnie OK! Nauka musi być, a później piwo i imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marien Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 195.205.73.* 17.05.01, 13:06 A jeszcze jedno, pomyliłeś swój nick, na tej stronie miałeś być facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.05.01, 10:22 Zgadza się, pomyliłem klawisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meir18 Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: *.wspa.lublin.pl 17.05.01, 14:41 Gość portalu: facet napisał(a): > szukam poważnie inteligentnej kochanki !!!!! > STUDENT. Zawsze szukacie inteligentnej tylko potem ta inteligencja was męczy(przepraszam za uogólnienie).Nie ograniczaj się tylko do Dolnego Sląska.Podziwiam twoje zaufanie wobec ludzi bo musisz je mieć skoro wierzysz temu co ludzie sami o sobie powiedzą(z doświadczenia wiem że zawsze przeginają w pozytywną lub negatywną stronę)bo jeszcze nie ma konkretnego tematu żeby móc udowodnić jakim się jest.Wówczas ty korzystając z konfortowej pozycji jaką sobie zapewniłeś zakładając ten wątek) mógłbyś oceniać.Ciekawi mnie co znaczy POWAŻNIE inteligentna?.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.19.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.05.01, 10:41 poważnie - szukam. A poza tym to uważam, że kto podaje się za takiego kim nie jest, to tylko marzy by być innym, lepszym, lub gorszym zależy od człowieka. A to, że wprowadza w błąd innych, to ryzyko tych którzy porozumiewają się przez internet. Odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meir18 Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: *.wspa.lublin.pl 18.05.01, 10:57 Gość portalu: facet napisał(a): > poważnie - szukam. > A poza tym to uważam, że kto podaje się za takiego kim nie jest, to tylko marzy > > by być innym, lepszym, lub gorszym zależy od człowieka. > A to, że wprowadza w błąd innych, to ryzyko tych którzy porozumiewają się przez > > internet. > Odpisz Nam zazwyczaj zależy na tym żeby kogoś poznać takiego jakim jest tylko problem polega na tym że potencjalny "poznawany"sam do końca nie wie kim jest.Dlatego nie możemy się zdać na to w jaki sposób sam się (przepraszam za określenie ) reklamuje.W naszej właściwej ocenie człowieka przeszkadzają nam pozory ,kłamstwo nasze nastawienie do ludzi a przez internet łatwiej się niektorym z tego" korzysta".Zawsze żałowałam że nikt nie uczy nas sztuki poznawania ludzi i samego siebie.Coś mi się zdaje że za bardzo odeszłam od tematu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.19.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.05.01, 11:10 Miła koleżanko, bardzo podoba mi się to co piszesz, więc proponuję Ci korespondencję za pomocą Mail-a, aby nikt nie zaglądał w nasze teksty, co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meir18 Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 212.182.118.* 18.05.01, 11:48 Gość portalu: facet napisał(a): > Miła koleżanko, bardzo podoba mi się to co piszesz, więc proponuję Ci > korespondencję za pomocą Mail-a, aby nikt nie zaglądał w nasze teksty, co o tym > > myślisz? Chętnie tylko niestety dziś już nie mam czasu pojawię się tu we wtorek jeśli chcesz to napisz odpowiem jak tylko będę mogła woland14@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: szukam kochanki z Dolnego Śląska IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 21.05.01, 14:31 OK! Woland, sprawdź swoją pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś