i.nes 12.10.07, 17:38 aspiryna nie pomogło wino nie pomogło teraz próbuję zwiększonej dawki - może zadziała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Re: mam migrenę... :/ 12.10.07, 22:05 Ok 18.00 ciśnienie miało najmniejszą wartość. Od tego czasu rośnie. Jest nadzieja, że jak urośnie, to Ci pomoże. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: mam migrenę... :/ 12.10.07, 22:59 i.nes napisała: > aspiryna nie pomogło > wino nie pomogło > > teraz próbuję zwiększonej dawki - może zadziała... ----------------------- "Zomig" ale nie wiem czy w Polsce sprzedaja te tabletki. po trzech latach probowania wszystkich lekarstw na migrene znalazlam to, drogie,jakies 30€ 6 tabletek,ale u nas zwracaja koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam migrenę... :/ 14.10.07, 08:49 O takich tabletkach nie słyszałem. Mi pomaga to: aptekadomowa.com/product_info.php?products_id=2150 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:41 i.nes napisała: > aspiryna nie pomogło > wino nie pomogło > > teraz próbuję zwiększonej dawki - może zadziała... > Migrenę to ma jaśnie pani, a ciebie to ... ;) (no właśnie to) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:43 makbrajd napisał: > Migrenę to ma jaśnie pani, a ciebie to ... ;) (no właśnie to) już nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:45 po 3 butelce wina przeszło jak ręką odjął :) (pozdrowienia dla Uli) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:48 i.nes napisała: > po 3 butelce wina przeszło jak ręką odjął :) > > (pozdrowienia dla Uli) > (tę metodę znamy - trzecia w trakcie) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:52 i.nes napisała: > fajnie Wam... > Nutopii nie smakuje sałatka mam nerwobóle z tego powodu czy po prostu brzuch mnie napierdala? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:57 i.nes napisała: > nie wiem > może zasłużyłeś > tak, to wina sałatki, a nie trzeciej butelki wina Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: mam migrenę... :/ 13.10.07, 23:59 nie jadłam nie piłam ja tylko właśnie jakiś badziewny film skończyłam oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: mam migrenę... :/ 14.10.07, 00:10 skoro nikt nie proponuje flaszki, że o sałatce nie wspomnę... ;p to ja idę spać! branoc :) Odpowiedz Link Zgłoś