makbrajd 19.10.07, 22:57 (nekro załóż podkoszulek i nalej krupniku) gość może przyjdzie! z bydgosczy!!! no! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:18 Yyyyyyyyyyyyy.......... Proponuję szybciej nalewać, wolniej zakładać) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:20 Toć Nekro to chudziiiina! Lepiej niech wszystko robi szybko... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:23 Znaczy pijemy karnego? czy tam strzelamy? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:27 to wy się strzelajcie dziewczyny, powalczcie w kisielu, obetnijcie włosy nekrowi czy co tam innego, a ja się przyszykuję Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:28 Nekrowi już kiedyś coś chciałam odciąć a nie, sorry! przyszyłam mu coś! ale nie spodobało mu się :( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:30 i.nes napisała: > Nekrowi już kiedyś coś chciałam odciąć > a nie, sorry! > przyszyłam mu coś! > ale nie spodobało mu się :( do teraz marudzi, że mu przeszkadza to ucho na biodrze, za dużo słyszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:31 jakie ucho?? ja mu guziki przyszyłam! wrabiasz mnie w coś wredoto! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:32 i.nes napisała: > jakie ucho?? > ja mu guziki przyszyłam! > > wrabiasz mnie w coś > wredoto! > to co? tak samo mu wyrosło? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:33 a co? to takie trudne? jakiś gościu sam sobie wyhodował Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:36 i.nes napisała: > a co? to takie trudne? > jakiś gościu sam sobie wyhodował > ja tam nie wiem ale fanygejm się nie odzywa przy tym krupniku myślę, ze jak zje to sobie pójdzie i nie wróci (znow przez ciebie ines...ile razy można cię prosić byś przy gościach tego nie robbiła: (( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:37 przepraszam :(((( ale to silniejsze ode mnie! pójdę na terapię! Obiecuję... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:39 i.nes napisała: > przepraszam :(((( > > ale to silniejsze ode mnie! > pójdę na terapię! > Obiecuję... > nie wiem, nie wiem postawię tę sprawę na kolegium w poniedziałek tzreba coś z tym w końcu zrobić potrzebujesz jednak pomocy z zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:40 gdzie moja walizka? czy sanctuary jeszcze obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:44 i.nes napisała: > gdzie moja walizka? > czy sanctuary jeszcze obowiązuje? > walizka jest w depozycie karty kredytowe zajął bank wianki puszczone palce pomalowane kolejarz radośnie zamachał lizakiem odjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:45 i co teraz? samość na tym peronie mam zostać? i czekać? na to co powie kolegium?? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:47 dokładnie jest tak jak mówisz posłaniec przyniesie ci decyzję w zalakowanej kopercie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:48 ale tu zimno! flaszkę jakąś mi zostaw... co? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:49 i.nes napisała: > ale tu zimno! > flaszkę jakąś mi zostaw... co? > nawet dwie ci zostawię, obie z kożuszkiem zacnym Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:50 zsiadłe mleko mnie nie pocieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:53 i.nes napisała: > zsiadłe mleko mnie nie pocieszy! > wiec zostawię ci akordeon jak ci bedzie zimno to sobie pośpiewasz i potańczysz w rytm tego co zagrasz Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:55 śpiewam tylko przy goleniu tańczę tylko z gwiazdami Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:56 i.nes napisała: > śpiewam tylko przy goleniu > tańczę tylko z gwiazdami > no to możesz jednoceśnie grać, śpiewać, tańczycz i się golić ;) (natomiast my jaklo kolegium wystawimy jakieś gwiazdy na peronie coby promieniały i inspirowały cię) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:57 no nie wiem, nie wiem... to podchodzi pod teatr uliczny - jakieś wynagrodzenie się należy Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:00 i.nes napisała: > no nie wiem, nie wiem... to podchodzi pod teatr uliczny - jakieś wynagrodzenie > się należy wystaw puszkę zdaj się na wolny rynek Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:01 a skąd mam wiedzieć, że ten wolny rynek działa prawidłowo? (i nie mydl mi tu oczu Noblem) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:04 i.nes napisała: > a skąd mam wiedzieć, że ten wolny rynek działa prawidłowo? > (i nie mydl mi tu oczu Noblem) nobel występuję ostatnio tylko w wersji w płynie, więc cięzko nim namydlać odpowiednio Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:05 uuuu, to dla mojej skóry nie będzie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:23 się ciesz, że go nałożył...kiedyś nie zdążył gdy chłopaki z ABW wpadli o 6 rano pobudkę robiąc, no i potem ciągali go po prokuratorach za bepośredni atak na porusponych estetycnie funkcjonariuszy Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:27 makbrajd napisał: > za bepośredni atak na porusponych estetycnie piłeś czy nie masz spell checkera? ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:29 ja piję?? tak?? ja qurfa piję!!! otóż nie! nie piję już trzeci dzień i jestem z tego dumny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:32 phi ale wcale to nieprawda, że noszę białą koszlę na guziki oraz podkolnaówki w kratkę Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:32 moje źródła mówią co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:34 twoje źródla źle biją (zły dotyk, zły dotyk, zły miś, zły miś, mój toporek, mój toporek) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:35 one nie biją, ino ciurkają :) a toporek trzeba umyć Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:37 i.nes napisała: > one nie biją, ino ciurkają :) > a toporek trzeba umyć > do kitu z ciurkającym źródlem albo tryska bijąc albo bierzesz nowszy model Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:38 hmmmmmm kurczę, ciekawy pomysł muszę go przemyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:44 i.nes napisała: > hmmmmmm > kurczę, ciekawy pomysł > muszę go przemyśleć > nie, no naprawdę nie musisz mi dziękować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:46 Qrcze, nie połapię się :D A tu mata ciszę przedwyborczą: fotoforum.gazeta.pl/3,0,919810,2,1.html Jakość siódma klasa, ale robiłam naprędce i hihrając ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:47 dziwne... nigdy nie widziałam gazety z uszami :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:50 i.nes napisała: > dziwne... > nigdy nie widziałam gazety z uszami :) > jak ty mało wiesz o świecie ines...jak ty mało wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:51 :DDD Ale, że ściany mają uszy, uwierzyłabyś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:54 funny_game napisała: > :DDD > Ale, że ściany mają uszy, uwierzyłabyś? ;) no jasssne! rozejrzyj się po Kopytku... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:55 i.nes napisała: > funny_game napisała: > > > :DDD > > Ale, że ściany mają uszy, uwierzyłabyś? ;) > > no jasssne! > rozejrzyj się po Kopytku... ;))) > patrz zwlaszcza pod kopytkiem..to właśnie TAM Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:56 aaaale duże! ten Nekro ma jednak pomyślunek... tak sprytnie zakamuflował, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:57 i.nes napisała: > aaaale duże! > ten Nekro ma jednak pomyślunek... tak sprytnie zakamuflował, nie? > do teraz nie moze tego znaleźć, wiec psst Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:58 tajesss! przykryj może tą kurpiowską wycinanką Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:01 i.nes napisała: > tajesss! > > przykryj może tą kurpiowską wycinanką > teraz tam morfi śpi, więc jest skutecznie przesłonięte Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:03 chyba wszyscy już śpiom... i świeczka nam spłynęła na blat czas chyba zawinąć się w kulkę pod barem Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:02 Rozejrzę się :) Komunikat dla admina: Chociaż jestem bardziej ekshibicjonistką, niż voyerystką, to będę się po KK rozglądać chwilowo z wypiekami na polikach. I odśwież, odśwież... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:48 pod gazetą to kot czy twoje kapcie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:52 Moje cycki :DDD Poważnie: kot Bombadil, do usług (moich!!!) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a teraz trochę kultury poproszę 19.10.07, 23:53 funny_game napisała: > Moje cycki :DDD > Poważnie: kot Bombadil, do usług (moich!!!) ;) Bombadil w locie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz trochę kultury poproszę 20.10.07, 00:08 Nie, w Ryanair ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd a teraz wyruszam już z pewnością 20.10.07, 00:03 koń się niepokoi, coś od zawietrznej idzie (czyżby Ursynów płonął?) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a teraz wyruszam już z pewnością 20.10.07, 00:03 jassssna cholerrrra! to moje grzanki... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a teraz wyruszam już z pewnością 20.10.07, 00:09 Jesssu, zjadłabym konia z grzankami! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Znam dwóch poetów z Bydgoszczy 20.10.07, 10:49 Lutowski i Częstochowski. To zresztą ciekawe, że osoba o nazwisku Częstochowski mieszka w Bydgoszczy. ------------- Bardzo kulturalni. Pod warunkiem, że się nie napiją za mocno Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Znam dwóch poetów z Bydgoszczy 20.10.07, 20:03 A to nie znam, ale wiem, że u Lipińskiej był Turecki, to też ciekawe. Z poetów to znam tylko tych bardziej znanych, ale z żadnym nie piłam, a mogłabym w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś