eela 23.07.03, 11:20 Tu Was znalazłam. :-) Wyprowadzka z poprzednich Różności? Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 11:23 eela napisała: > Tu Was znalazłam. :-) Wyprowadzka z poprzednich Różności? Wyprowadzka...? Bynajmniej nie z własnej woli :-( Zamnęli nas :-( > zdrowienia dla > wszystkich. I zwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 11:24 eela napisała: > Tu Was znalazłam. :-) Wyprowadzka z poprzednich Różności? Pozdrowienia dla > wszystkich. Eksmisja bez uprzedzenia ze skutkiem natychmiastowym :-( Mam nadzieje, że będziemy Cię tu często widywać? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 12:58 No bedę zagladać :-). Nie reklamowałaś się u nas. A dawno tamto forum zamknęli? I dlaczego? I gdzie jest reszta ludzi? Tak zasypuje pytaniami, ale jestem zaskoczona. Komu tamto przeszkadzało? :-( Co się dzieje z Naną? Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 13:11 Od razu zasypujesz... raptem pięć naliczyłem ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 13:21 eela napisała: > No bedę zagladać :-). Nie reklamowałaś się u nas. A dawno tamto forum zamknęli? A z tydzień będzie. > > I dlaczego? I gdzie jest reszta ludzi? Są wszyscy, którzy ostatnio pisywali, od Twoich czasów chyba dwie sztuki ubyły i ze dwie doszły ;-)) > komu tamto przeszkadzało? :-( No włąsnie - komu?? my też nie wiemy. > Co się dzieje z Naną? Bywa - już tu była zresztą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cześć Różnościom! :-) 23.07.03, 11:51 eela napisała: > Tu Was znalazłam. :-) teraz łatwiej nas znaleźć ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Cześć Różnościom! :-) 24.07.03, 10:04 > teraz łatwiej nas znaleźć ;-)) Trzeba tylko wiedziec, gdzie szukac ;-) J Odpowiedz Link Zgłoś