kakarakamuchen 24.10.07, 08:46 z opowieści ojca. za komuny, gdyby ktoś w szkole powiedział o Polsce "ten kraj", "w tym kraju", "tego kraju" w kontekście Ojczyzny, dostałby od betonowego nawet belfra w łeb. POzdrawiam wszystkich i życzę miłej zaby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: ...ten kraj... 24.10.07, 08:50 Cześć Kaka. Karakanku, co tu gadać? Łapy opadają definitywnie. Trzymka:))) Ps. Popełniłaś następny błąd życiowy - nie trenowałaś z pełnym poświęceniem kickboxingu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ...ten kraj... 24.10.07, 08:58 ani nie kradłam, nie donosiłam na ściągającego kolegę i, co najgorsze, czułam się członkiem Koscioła! teraz jestem nikim :( grzechu, ja stąd spadam. nie mam czasu na net, bo czekam na cud. muszę powidzieć, że dziś nastapiło cudowne rozmnożenie pieniędzy w moim portfelu. podejrzewałam, że to zasługa "byłego konkubina", który wrcił z urlopu. Teraz wiem, że słowa Donka stają się ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 A więc Karakanku, triumfalnie pod 24.10.07, 09:04 niebiosa, aż się zatrzęsie w posadach - Hosanna! Hosanna!!! Ireland już pod nasze strzechy nadejszło. Trzymka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Dziadek. Nie zdążyłem Ci odpowiedzieć 24.10.07, 08:59 na moim wątku, bo go juz szlag trafił. Skorzystam z gościny Karakanka. Najwyżej mnie ochrzani. Dziadek. Powiem Ci krótko. Zulu Gula, baba z ringu i cała reszta egzotyki wisi mi kalafiorem. Tak jak w tym wypadku teoria Państwa i Prawa [niechaj się wezmą za te lektury przywódcy]. Ale. Listy wyborcze ustalają liderzy partyjni. I wstawiając jako 'lokomotywy' wyborcze cyrkowców, króliki z kapelusza, dają świadectwo, jak wysoko cenią poziom umysłowy obywateli i w jak głębokim mają ich 'poważaniu'. To jest Dziadek żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Dziadek. Nie zdążyłem Ci odpowiedzieć 24.10.07, 09:13 grzech_o_1 napisał: > na moim wątku, bo go juz szlag trafił. Skorzystam z gościny > Karakanka. Najwyżej mnie ochrzani. zywie nadzieje , ze obu nam sie upiecze:)) > > Dziadek. Powiem Ci krótko. > Zulu Gula, baba z ringu i cała reszta egzotyki wisi mi kalafiorem. Mnie tez!! > Tak jak w tym wypadku teoria Państwa i Prawa [niechaj się wezmą za > te lektury przywódcy]. No ja musialem sie tego uczyc, kiedy znudzilo mi sie byc budowlancem . > > Ale. Listy wyborcze ustalają liderzy partyjni. to nie ulega watpliwosci!! I wstawiając > jako 'lokomotywy' wyborcze cyrkowców, króliki z kapelusza, dokladnie tak! Masz 100%racji. Chca "napompowac" szabel ktore i tak maja pozniej gowno do powiedzenia. Takimi glabami latwiej sterowac!!! dają > świadectwo, jak wysoko cenią poziom umysłowy obywateli Poziom umyslowy obywatele okreslaja sami. :)) i w jak > głębokim mają ich 'poważaniu'. ty gardzisz politykami Oni gardza Toba. To oczywista oczywistosc!! Nie wiem dlaczego Cie to dziwi , zawsze tak bylo. > To jest Dziadek żałosne. e tam ! To tylko polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
az.az Re: ...ten kraj... 24.10.07, 09:53 ten kraj jest PIEKNY karakamuchen!!:):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: ...ten kraj... 24.10.07, 10:17 Tylko z ludźmi zdarza się coś nie tak. Pozdro.:) Odpowiedz Link Zgłoś