aard 23.07.03, 14:51 Co dzień ze sto postów przybywa. Jestem pod wrażeniem. Brawo Różniści Rożnościowicze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 14:54 aard napisał: > Co dzień ze sto postów przybywa. Jestem pod wrażeniem. Brawo Różniści > Rożnościowicze! Widzisz, my własnie tacy jesteśmy :-) A zobacz, jak nas malutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:04 the_dzidka napisała: > Widzisz, my własnie tacy jesteśmy :-) ...idziemy w ilość, a nie w jakość :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:11 bain_de_sang napisał: > ...idziemy w ilość, a nie w jakość :-) Mów za siebie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:20 the_kami napisała: > Mów za siebie :-P No, Kamisiu, patrząc z zawodowego punktu widzenia... :-PP marcin szukający guza Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:53 bain_de_sang napisał: > No, Kamisiu, patrząc z zawodowego punktu widzenia... :-PP To co, to co? :-PPP > marcin szukający guza A ja jestem spokojna, bo... bo policzyłam koszulki! :-D Wprawdzie liczba obecna nie zgadza się z zakładaną, ale grunt, że policzyłam :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:56 > A ja jestem spokojna, bo... bo policzyłam koszulki! :-D > Wprawdzie liczba obecna nie zgadza się z zakładaną, ale grunt, że policzyłam :- ROOOOTFL!!!!!!!! Wprawdzie budżet nie zgadza się z zakladanym o jakies 50 miliardów, ale grunt, że prezydent podpisał :-P Kamodeuszu, oczywiście w ferworze walki zapomniałam skserować tamten rysunek. Poprawię się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:59 the_dzidka napisała: > ROOOOTFL!!!!!!!! > Wprawdzie budżet nie zgadza się z zakladanym o jakies 50 miliardów, ale grunt, > że prezydent podpisał :-P Śmiej się :-DDD Jakbyś popracowała tyle co ja w mojej firmie, to też by Ci się zmieniło podejście do życia :-DDD > Kamodeuszu, oczywiście w ferworze walki zapomniałam skserować tamten rysunek. > Poprawię się jutro. Szczekam do jutra zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 16:01 > Jakbyś popracowała tyle co ja w mojej firmie, to też by Ci się zmieniło > podejście do życia :-DDD Jasne, bo ja jestem taka zawodowa dziewica!! Ja kombinowałam juz wtedy, jak Ty jeszcze na wrotkach pod szafę... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 16:18 the_dzidka napisała: > Jasne, bo ja jestem taka zawodowa dziewica!! Ja kombinowałam juz wtedy, jak Ty > jeszcze na wrotkach pod szafę... :-P A czy ja powiedziałam, że ja kombinuję, a? Ja pracuję w państwowej firmie. Tu się nie kombinuje :-PPPP Mnie się po prostu stosunek do życia zmienił ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 10:18 > A czy ja powiedziałam, że ja kombinuję, a? Nie, ale taki był kontekst. > Ja pracuję w państwowej firmie. Tu się nie kombinuje :-PPPP ROOOTFL!!!!!! ROOOOOOTFL!! W państwowej firmie sie nie kombinuje, ROOOOTFL!! (bez obrazy Cepinio, nie twierdzę przez to, że akurat Ty kombinujesz, ale naprawdę szczerze sie uśmiałam :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 10:46 the_dzidka napisała: > ROOOTFL!!!!!! ROOOOOOTFL!! W państwowej firmie sie nie kombinuje, ROOOOTFL!! > (bez obrazy Cepinio, nie twierdzę przez to, że akurat Ty kombinujesz, ale > naprawdę szczerze sie uśmiałam :-D) Przecież wiesz, w jakim biurze pracuję! :-DDD Taka jest moja wersja i jej będę się kurczowo trzymała :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 13:35 the_dzidka napisała: > > Ja pracuję w państwowej firmie. Tu się nie kombinuje :-PPPP > > ROOOTFL!!!!!! ROOOOOOTFL!! W państwowej firmie sie nie kombinuje, ROOOOTFL!! Pewnie, że się nie kombinuje. O! :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 16:15 the_kami napisała: > To co, to co? :-PPP nic, nic > A ja jestem spokojna, bo... bo policzyłam koszulki! :-D > Wprawdzie liczba obecna nie zgadza się z zakładaną... Pan Hilary zgubił okulary :-PP marcin Odpowiedz Link Zgłoś
aard zakładana liczba koszulek... 24.07.03, 15:16 the_kami napisała: > A ja jestem spokojna, bo... bo policzyłam koszulki! :-D > Wprawdzie liczba obecna nie zgadza się z zakładaną, ale grunt, że policzyłam Zakłądana liczba koszulek czy liczba zakładanych koszulek? Przy obecnej pogodzie, to chyba to pierwsze jednak, co? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka aaardzie!! 24.07.03, 15:28 > Zakłądana liczba koszulek czy liczba zakładanych koszulek? Przy obecnej > pogodzie, to chyba to pierwsze jednak, co? Nie uwierzysz, ale skojarzyło mi się dokładnie tak samo. Znak z nieba!!!!! Dzierżbór znaki drogowe! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzidko :-)) 25.07.03, 09:29 the_dzidka napisała: > Nie uwierzysz, ale skojarzyło mi się dokładnie tak samo. Znak z nieba!!!!! Ależ dlaczego miałbym nie uwierzyć, skoro mi to pochlebia? :-) A skoro Twoje skojarzenia oscylują wokół (Bagsika) jak moje, to może zjarzysz (www.zajrzyj.tu) na wątek neosurrealistyczny? Link w sygnaturce. > Dzierżbór znaki drogowe! Dzierżbór wspólnota myśli i słów w bajmie!! -- Surfuj_po_falach_skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka aaaależ aaardzie 25.07.03, 12:22 Ja tam juz zaglądałam po wielokroć. Ale żeby sie odezwać, muszę mieć odpowiedni nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nastrój się zatem odpowiednio 25.07.03, 15:49 aard napisał: > Podaję <a> > > Come er ton! Jak tylko przestanę brzęczeć dysonansem... :-) Dzierżbór brzęk. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 15:15 > ...idziemy w ilość, a nie w jakość :-) Mów za siebie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 23:41 bain_de_sang napisał: > the_dzidka napisała: > > > Widzisz, my własnie tacy jesteśmy :-) > > ...idziemy w ilość, a nie w jakość :-) > A przynajmniej tak bedziemy twierdzic do upadlego :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 23.07.03, 23:46 the-saint napisał: > A przynajmniej tak bedziemy twierdzic do upadlego :-) To twierdźcie :-P My będziemy twierdzić zgoła inaczej :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 02:35 the_kami napisała: > the-saint napisał: > > > A przynajmniej tak bedziemy twierdzic do upadlego :-) > > To twierdźcie :-P > My będziemy twierdzić zgoła inaczej :-DD > Zgola to bedziecie tak twierdzic jak my Was rozbierzemy :-DD A. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 08:29 > Zgola to bedziecie tak twierdzic jak my Was rozbierzemy :-DD WY - NAS?! A skąd ta liczba mnoga? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 10:15 the_dzidka napisała: WY - NAS?! A skąd ta liczba mnoga? A malo tu kobiet i facetow do rozbierania?? J Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 10:37 Jest tak gorąco że jak nie zaczniecie mnie rozbierać (to do żeńskiej części forum i patrz zdjęcie na różnościach) to zaczne sam zdejmować z siebie ciuszki. :o) Agorz Prawie Ugotowany tomjakub napisał: > the_dzidka napisała: > > WY - NAS?! A skąd ta liczba mnoga? > > A malo tu kobiet i facetow do rozbierania?? > > J Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 10:48 agorz napisała: > Jest tak gorąco że jak nie zaczniecie mnie rozbierać (to do żeńskiej części > forum i patrz zdjęcie na różnościach) to zaczne sam zdejmować z siebie > ciuszki. :o) Zdejmuj!! Zdejmuj!! Ja tylko jestem ciekawa miny tej pani, co siedzi z Tobą w jednym pokoju w biurze :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 12:37 the_dzidka napisała: > Zdejmuj!! Zdejmuj!! Ja tylko jestem ciekawa miny tej pani, co siedzi z Tobą w > jednym pokoju w biurze :-DDDDDDDDD Ja jestem ciekawy czy ona też się rozbierze i jak wygląda bez... Jak zaspokoje ciekawość to Ci opisze wrażenia ;o) Agorz zdejmójący podkoszulek Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 24.07.03, 12:42 > Ja jestem ciekawy czy ona też się rozbierze i jak wygląda bez... Bez ma malutkie poczwórne listki i jest koloru lila lub biały :-DD Dowcip a propos: - Czy lubi pani bez? - Lubię, ale trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: To jest najszybciej rozwijające się forum pry 25.07.03, 00:36 Tempo mają zabójcze! Nie było mne 24h a już nie mogę nadrobić zaległości! Dobrze, że tu nie zjada forum po 500 postach! Odpowiedz Link Zgłoś