the_dzidka 24.07.03, 10:51 Rozszyfrowałam Twojego nicka. Boję się. Powiesz wreszcie, skąd Ci się to wzięło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: Marcingetoryksie... 24.07.03, 11:15 the_dzidka napisała: > Rozszyfrowałam Twojego nicka. Dawaj. Jestem ciekaw, czy poprawnie. Znając Twoją inteligencję, pewnie tak, ale sprawdzić nigdy nie zaszkodzi ;-) marcin P.S. No ładny komplemencik pierdzielnąłem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Marcingetoryksie... 24.07.03, 11:22 > Dawaj. Jestem ciekaw, czy poprawnie. Znając Twoją inteligencję, pewnie tak, ale "Krwawa łaźnia". Dosłownie - kąpiel w krwi. Ja sie boję psychopatów. > P.S. No ładny komplemencik pierdzielnąłem, prawda? Jak gołąb na parapet! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: a_Dzidko_the 24.07.03, 11:45 the_dzidka napisała: > "Krwawa łaźnia". Dosłownie - kąpiel w krwi. Ja sie boję psychopatów. Niech to będzie przestrogą dla tych, co Forum nasze zamknęli. I tych, co się z tego cieszą. > Jak gołąb na parapet! Kormoran, kormoran ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: a_Dzidko_the 24.07.03, 11:47 > Niech to będzie przestrogą dla tych, co Forum nasze zamknęli. I tych, co się z > tego cieszą. Oj marcinku, Ty mi jakoś całkiem jednoznaczne tendencje wykazujesz... Może powinieneś mieć ksywkę "RAID"? > Kormoran, kormoran ;-) KOliber, koliber :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: a_Dzidko_the_queen_of_a_roznosci_the_bis 24.07.03, 12:02 the_dzidka napisała: > Oj marcinku, Ty mi jakoś całkiem jednoznaczne tendencje wykazujesz... > Może powinieneś mieć ksywkę "RAID"? Warte rozpatrzenia. Sprawdzisz dla mnie czy aby wolna? > KOliber, koliber :-PP :-PPPP marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka De la dzidka la reine de la różności de bis 24.07.03, 12:06 > Warte rozpatrzenia. Sprawdzisz dla mnie czy aby wolna? Niestety zajęta. :-( Ale jest wolna ksywka Baygon :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: De la dzidka la reine de la różności de bis 24.07.03, 12:15 the_dzidka napisała: > Niestety zajęta. :-( A więc jest więcej pogromców robali. To dobra wiadomość, bo jak mówi stare ludowe porzekadło "Gdzie ludzi kupa, tam nawet Herkules dupa". marcin Odpowiedz Link Zgłoś