hiperrealizm 28.10.07, 06:57 grałeś już w Wiedźmina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Stefan 28.10.07, 09:26 A skąd podejrzenie, że zamierzam w ogóle grać? ;) Na razie czekam na "Sid Meier's Alpha Centauri", które kupiłem na Allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm wiem że grasz w gierki 28.10.07, 10:51 stąd moje pytanie. PS Rozumie że RPG w kimacie fantazy ciebie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: wiem że grasz w gierki 28.10.07, 10:59 Oczywiście, że RPG i fantasy mnie interesuje :) A Ty grałeś w tego "Wiedźmina"? Dobre to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm mam Wiedźmina 28.10.07, 12:20 Od piątku. Za dużo nie grałem bo czasu nie mam. Pierwsze wrażenia są mieszane. wstęp jest zbyt długi. Człowiek zaczyna się nudzić ale jest to pomyslane jako nauka mechaniki gry. Potem jest lepiej. ================== Generalnie gra jest dziwna. Ma klimat pięcioksiągu. Naprawdę mozna uznać ją za kontynuację sagi. Ale... hmmmm.... tę produkcję trudno nazwać grą. Raczej mamy doczynienia z jaką hybrydą gry komputerowej i filmu interakcyjnego. Grafika taka sobie, żadnych rewelacji ale nie ma się też czego czepiać. Animacja postaci w trakcie rozmów bardzo dobra. Muzyka bardzo mi odpowiada. Najlepsze są dialogi. Do tej pory niczego takiego nie było! Jakby żywcem z książek o wiedźminie przeniesione! Jesli czytałeś to wiesz o czym mówię! :) Sądzę że w Polsce gra nabierze charakteru kultowego. Po za Polską docenią ją wyłącznie fanatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: mam Wiedźmina 28.10.07, 14:21 A ile kosztuje i jakie ma wymagania sprzętowe? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ja w empiku zapłaciłem 28.10.07, 19:24 niecałe 90 zł. A wymagania sprawdź na stronach producenta ale są nie małe. Odpowiedz Link Zgłoś