makbrajd 28.10.07, 21:57 Bydzi nie zdradzę...ale jakby co to mógłbym tam mieszkać fajni, uśmiechnięci ludzie, tak spokojnie, czysto - jak to na Wschodzie:) (no i lublinianki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 29.10.07, 10:16 wiadoma rzecz - wschód, nie to co poznanie, wrocławie tfu (pozdrawiam Lullu), jedynie Bydgoszcz się broni, ale reszta... :P Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 07:51 Nekro boi się Lullu - tralalala;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:44 nekroskop88 napisał: wrocławie tfu (pozdrawiam Lullu), Nekro..ty wiesz?;) będziesz ten dół kopał swoją dziecinną łopatką, i wiadereczkiem ziemię na bok sypał:DD Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 31.10.07, 07:42 haha, Lullu niech Nekro kopie łyżeczką deserową;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 07:51 Maku i tak w Białymstoku są najładniejze kobiety na świecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 08:41 caryca111 napisała: > Maku i tak w Białymstoku są najładniejze kobiety na świecie;) no Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:45 stan zakochania to najlepszy stan pos sloncem...mhmm...:)) powodzenia..Makbrajd`zie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:45 *pod sloncem...oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:50 bettina75 napisała: > stan zakochania to najlepszy stan pos sloncem...mhmm...:)) > powodzenia..Makbrajd`zie:) jak mi dwa lata temu powiedział znajomy gej (tak, tak - ja skrajny, faszysta, homofob itd. - *niewłasciwe skreślić, własciwe dodać - też mam takich kolegów) - "ale kwitnąco wyglądasz, zakochany jesteś?" ;) (i miał rację) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:53 geje podobno maja wyjatkowo dobre wyczucie.....nie znam zadnego ...ale moze nawet nie wiem, ze ktos z moich znajomych nim jest?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 17:40 bettina75 napisała: > geje podobno maja wyjatkowo dobre wyczucie.....nie znam zadnego ...ale moze > nawet nie wiem, ze ktos z moich znajomych nim jest?:)) mozesz uściślić pojecie "wyczucie"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:11 Cos w rodzaju kobiecej intuicji:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:13 Ta powyzej to ja....zapomnialam sie odlogowac, bo zajrzalam do skrzynki..sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:17 bettina75 napisała: > Ta powyzej to ja....zapomnialam sie odlogowac, bo zajrzalam do skrzynki..sorry: > ) spoks a co do intuicji gejowskiej..to mity z kolorwych pisemek - nie dawaj wiary plotkom i płotkom Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:20 okay, uwierze Tobie....jestes prawdziwym mezczyzna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:28 bettina75 napisała: > okay, uwierze Tobie....jestes prawdziwym mezczyzna?:) mężczyźni....ehhh...nigdy ich nie zrozumiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:32 ja tez nie......to jestesmy chyba po tej samej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:32 bettina75 napisała: > ja tez nie......to jestesmy chyba po tej samej stronie:) też czekasz na czerwonym? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:39 nie....nie czekam.....juz przeszlam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:58 bettina75 napisała: > nie....nie czekam.....juz przeszlam..:) fakt..sygnalizacja popsuta nie zostawiłaś czegoś po tamtej stronie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 19:43 Ciebie!....ojej:(.....skocz szybko tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 20:09 bettina75 napisała: > Ciebie!....ojej:(.....skocz szybko tutaj:) ejjj...póki co to wbrew pozorom jako ten ktoś (ten obcy) występuję tu i tam ;) a wydawało mi się, że welon zgubiłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:50 przeciez ten welon trzyma w reku Twoja Pani...z Lublina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:52 bettina75 napisała: > przeciez ten welon trzyma w reku Twoja Pani...z Lublina:)) Ona z Białegostoku jeśli już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:56 Tzn. Ty sie zakochales w miescie LUBLIN?...aha...sorry za pomylke:) W takim razie, pozdrow ode mnie Twoja Panie......z Bialegostoku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:04 bettina75 napisała: > Tzn. Ty sie zakochales w miescie LUBLIN?...aha...sorry za pomylke:) > W takim razie, pozdrow ode mnie Twoja Panie......z Bialegostoku :))) przekażę przy najbliższej okazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:06 Hmmm...moze lepiej jednak nie przekazuj?...jeszcze bedzie Cie o cos niecnego podejrzewac?.... daj jej lepiej slodkiego buziaka w policzko:))...nie pokapuje sie..O! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:09 bettina75 napisała: > Hmmm...moze lepiej jednak nie przekazuj?...jeszcze bedzie Cie o cos niecnego > podejrzewac?.... > daj jej lepiej slodkiego buziaka w policzko:))...nie pokapuje sie..O! juz za późno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:14 juz?...ale Ty jestes szybki!!!! uff....i jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:15 bettina75 napisała: > juz?...ale Ty jestes szybki!!!! uff....i jak?:) dostałem w ryj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:18 ojojoj...bolalo?...czy smakowalo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:19 bettina75 napisała: > ojojoj...bolalo?...czy smakowalo?:) ciepł, wieczorna krew...mmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:21 aha...sama slodycz:).....a zabki sie ostaly? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:23 bettina75 napisała: > aha...sama slodycz:).....a zabki sie ostaly? grunt, ze język jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:25 a to fakt...bedziesz mogl dalej smakowac JEJ zalety:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:28 bettina75 napisała: > a to fakt...bedziesz mogl dalej smakowac JEJ zalety:)))) spagetti? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:30 ......tez smaczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:32 bettina75 napisała: > ......tez smaczne:))) nie zaprzeczę, wiec potwierdzę a jaka jajecznica? mmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:34 tez mialam dzisiaj porannie.....i sie nie chwale:P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:36 bettina75 napisała: > tez mialam dzisiaj porannie.....i sie nie chwale:P > :))) porannie to kran kapie okrutnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:38 Pozycz od swojej Pani ponczoszke.....zaloz na kran...bedzie sobie ciszej kapalo...:)) a poza tym, co z Ciebie za gospodarz...uszczelki nie da rady wymienic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:40 bettina75 napisała: > Pozycz od swojej Pani ponczoszke.....zaloz na kran...bedzie sobie ciszej > kapalo...:)) > a poza tym, co z Ciebie za gospodarz...uszczelki nie da rady wymienic?:) wymieniłem..dlatego kapie teraz;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:42 hmmm....tooooooo zaloz lepiej te stara ponownie...przestanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:44 bettina75 napisała: > hmmm....tooooooo zaloz lepiej te stara ponownie...przestanie:) ta stara uszczelka służy za kwietnik....może jednak tę pończoszkę wykorzystam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:46 hmmm...po tej dzisiejszej wieczornej akcji.....watpie, zeby Ci dala ponczoszke:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:50 bettina75 napisała: > hmmm...po tej dzisiejszej wieczornej akcji.....watpie, zeby Ci dala ponczoszke: > ) > no cóż...użyję wiec własnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:51 jestes tego pewien.....ze przezyjesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:55 bettina75 napisała: > jestes tego pewien.....ze przezyjesz ? no miałem zdechnąć w zeszły piatek...ale nie wyszło, wiec jestem dobrej myśli;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:59 ...i tym optymistycznam akcentem......i spokojna o cisze w Twoim krolestwie....i Twoje zycie.....zycze Ci spokojnej nocy...:) Niech Ci sie przysnia piekne Lublinianki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl no no 30.10.07, 20:11 jupi to moglismy sie minac bo ja bylam rowniez we sobotę we Lublinie :-) .. oraz częściowo nawet w niedzielę.. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no no 30.10.07, 20:22 annabl napisała: > jupi > to moglismy sie minac bo ja bylam rowniez we sobotę we Lublinie :-) > > .. oraz częściowo nawet w niedzielę.. częsciowo byłem w sobotę i całą niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: no no 30.10.07, 20:29 to ja w sobote miedzy 17 a 18 przejezdzalam ulica obok, aby dostac sie do miejscowosci pod Lublinem, tam nastapila artystyczna przyjemnosc a potem powrot i wizyta w pabie U szewca, w ktorym byla niefajna kelnerka, musial ja ktos wczesniej niezle wkurzyc bo mapla z niej byla straszna.. ..ale to o 2 w nocy bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no no 30.10.07, 21:01 annabl napisała: > to ja w sobote miedzy 17 a 18 przejezdzalam ulica obok, aby dostac sie do > miejscowosci pod Lublinem, tam nastapila artystyczna przyjemnosc a potem powrot > i wizyta w pabie U szewca, w ktorym byla niefajna kelnerka, musial ja ktos > wczesniej niezle wkurzyc bo mapla z niej byla straszna.. > ..ale to o 2 w nocy bylo :) U Szewca:) irlandzki pub! nie siedziałem tam ale obejrzałem go - zacne miejsce natomiast byłem w Bufecie (spelunka w podziemiach) a z artystycznych przyjemności muzuem na zamku zwiedziłem (Matejko z bliska robi wrażenie) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:26 A piłeś Lubelskiego Fulla? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:27 stefan.bialystok napisał: > A piłeś Lubelskiego Fulla? zero fulla Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:42 To Lublin z fabryką F S C... Lublin,każdy to dobrze wie Lublin kochany Lublin To jedno z najpiękniejszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:46 Teraz ukochanym i zakochanym miastem jest Dublin;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:50 lullu1 napisała: > > Teraz ukochanym i zakochanym > miastem jest Dublin;) > > w kinie w Dublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:05 Taaak;) w maju,w tramwaju,w przyszłym roku, zaraz po zmroku.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:08 lullu1 napisała: > > > Taaak;) > w maju,w tramwaju,w przyszłym roku, > zaraz po zmroku.... natomiast niebo jest przy tym niebieskie! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:12 Niebieskie są wyłącznie migdały.... gdzie zresztą nie spojrzeć..wielki błękit;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:14 lullu1 napisała: > > Niebieskie są wyłącznie migdały.... > gdzie zresztą nie spojrzeć..wielki błękit;) zazdroszczę poniekąd...może od stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:21 Poniekąd od stycznia... a jaka będzie wtedy pora roku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:31 lullu1 napisała: > > > Poniekąd od stycznia... > a jaka będzie wtedy pora roku?;) zadajesz takie trudne pytania :( skad ja mam wiedzieć, hę? Odpowiedz Link Zgłoś