Dodaj do ulubionych

"zakochałem" się wczoraj w Lublinie

28.10.07, 21:57
Bydzi nie zdradzę...ale jakby co to mógłbym tam mieszkać
fajni, uśmiechnięci ludzie, tak spokojnie, czysto - jak to na Wschodzie:)

(no i lublinianki;)
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 29.10.07, 10:16
      wiadoma rzecz - wschód, nie to co poznanie, wrocławie tfu (pozdrawiam Lullu),
      jedynie Bydgoszcz się broni, ale reszta... :P
      • caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 07:51
        Nekro boi się Lullu - tralalala;)
      • lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:44
        nekroskop88 napisał:

wrocławie tfu (pozdrawiam Lullu),

Nekro..ty wiesz?;)
        będziesz ten dół kopał swoją dziecinną łopatką,
        i wiadereczkiem ziemię na bok sypał:DD

• caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 31.10.07, 07:42
          haha, Lullu niech Nekro kopie łyżeczką deserową;)))
    • caryca111 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 07:51
      Maku i tak w Białymstoku są najładniejze kobiety na świecie;)
      • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 08:41
        caryca111 napisała:

> Maku i tak w Białymstoku są najładniejze kobiety na świecie;)

no
    • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:45
      stan zakochania to najlepszy stan pos sloncem...mhmm...:))
      powodzenia..Makbrajd`zie:)
      • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:45
        *pod sloncem...oczywiscie:)
      • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:50
        bettina75 napisała:

> stan zakochania to najlepszy stan pos sloncem...mhmm...:))
        > powodzenia..Makbrajd`zie:)

jak mi dwa lata temu powiedział znajomy gej (tak, tak - ja skrajny,
        faszysta, homofob itd. - *niewłasciwe skreślić, własciwe dodać - też
        mam takich kolegów) - "ale kwitnąco wyglądasz, zakochany jesteś?" ;)
        (i miał rację)
        • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 11:53
          geje podobno maja wyjatkowo dobre wyczucie.....nie znam zadnego ...ale moze
          nawet nie wiem, ze ktos z moich znajomych nim jest?:))
          • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 17:40
            bettina75 napisała:

> geje podobno maja wyjatkowo dobre wyczucie.....nie znam
            zadnego ...ale moze
            > nawet nie wiem, ze ktos z moich znajomych nim jest?:))

mozesz uściślić pojecie "wyczucie"? ;)
            • tini_1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:11
              Cos w rodzaju kobiecej intuicji:)
              • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:13
                Ta powyzej to ja....zapomnialam sie odlogowac, bo zajrzalam do skrzynki..sorry:)
                • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:17
                  bettina75 napisała:

> Ta powyzej to ja....zapomnialam sie odlogowac, bo zajrzalam do
                  skrzynki..sorry:
                  > )

spoks
                  a co do intuicji gejowskiej..to mity z kolorwych pisemek - nie dawaj
                  wiary plotkom i płotkom
                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:20
                    okay, uwierze Tobie....jestes prawdziwym mezczyzna?:)
                    • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:28
                      bettina75 napisała:

> okay, uwierze Tobie....jestes prawdziwym mezczyzna?:)

mężczyźni....ehhh...nigdy ich nie zrozumiem;)
                      • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:32
                        ja tez nie......to jestesmy chyba po tej samej stronie:)
                        • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:32
                          bettina75 napisała:

> ja tez nie......to jestesmy chyba po tej samej stronie:)

też czekasz na czerwonym?
                          • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:39
                            nie....nie czekam.....juz przeszlam..:)
                            • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 18:58
                              bettina75 napisała:

> nie....nie czekam.....juz przeszlam..:)

fakt..sygnalizacja popsuta
                              nie zostawiłaś czegoś po tamtej stronie?:)
                              • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 19:43
                                Ciebie!....ojej:(.....skocz szybko tutaj:)
                                • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 20:09
                                  bettina75 napisała:

> Ciebie!....ojej:(.....skocz szybko tutaj:)

ejjj...póki co to wbrew pozorom jako ten ktoś (ten obcy) występuję
                                  tu i tam ;)

a wydawało mi się, że welon zgubiłaś ;)

• bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:50
                                    przeciez ten welon trzyma w reku Twoja Pani...z Lublina:))
                                    • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:52
                                      bettina75 napisała:

> przeciez ten welon trzyma w reku Twoja Pani...z Lublina:))

Ona z Białegostoku jeśli już ;)
                                      • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:56
                                        Tzn. Ty sie zakochales w miescie LUBLIN?...aha...sorry za pomylke:)
                                        W takim razie, pozdrow ode mnie Twoja Panie......z Bialegostoku :)))
                                        • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:04
                                          bettina75 napisała:

> Tzn. Ty sie zakochales w miescie LUBLIN?...aha...sorry za pomylke:)
                                          > W takim razie, pozdrow ode mnie Twoja Panie......z
                                          Bialegostoku :)))

przekażę przy najbliższej okazji ;)
                                          • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:06
                                            Hmmm...moze lepiej jednak nie przekazuj?...jeszcze bedzie Cie o cos niecnego
                                            podejrzewac?....
                                            daj jej lepiej slodkiego buziaka w policzko:))...nie pokapuje sie..O!
                                            • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:09
                                              bettina75 napisała:

> Hmmm...moze lepiej jednak nie przekazuj?...jeszcze bedzie Cie o
                                              cos niecnego
                                              > podejrzewac?....
                                              > daj jej lepiej slodkiego buziaka w policzko:))...nie pokapuje
                                              sie..O!

juz za późno ;)
                                              • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:14
                                                juz?...ale Ty jestes szybki!!!! uff....i jak?:)
                                                • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:15
                                                  bettina75 napisała:

> juz?...ale Ty jestes szybki!!!! uff....i jak?:)

dostałem w ryj ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:18
                                                    ojojoj...bolalo?...czy smakowalo?:)
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:19
                                                    bettina75 napisała:

> ojojoj...bolalo?...czy smakowalo?:)

ciepł, wieczorna krew...mmmm ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:21
                                                    aha...sama slodycz:).....a zabki sie ostaly?
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:23
                                                    bettina75 napisała:

> aha...sama slodycz:).....a zabki sie ostaly?

grunt, ze język jest ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:25
                                                    a to fakt...bedziesz mogl dalej smakowac JEJ zalety:))))
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:28
                                                    bettina75 napisała:

> a to fakt...bedziesz mogl dalej smakowac JEJ zalety:))))

spagetti? ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:30
                                                    ......tez smaczne:)))
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:32
                                                    bettina75 napisała:

> ......tez smaczne:)))

nie zaprzeczę, wiec potwierdzę
                                                    a jaka jajecznica? mmmmmmm
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:34
                                                    tez mialam dzisiaj porannie.....i sie nie chwale:P
                                                    :)))
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:36
                                                    bettina75 napisała:

> tez mialam dzisiaj porannie.....i sie nie chwale:P
                                                    > :)))

porannie to kran kapie okrutnie ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:38
                                                    Pozycz od swojej Pani ponczoszke.....zaloz na kran...bedzie sobie ciszej
                                                    kapalo...:))
                                                    a poza tym, co z Ciebie za gospodarz...uszczelki nie da rady wymienic?:)
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:40
                                                    bettina75 napisała:

> Pozycz od swojej Pani ponczoszke.....zaloz na kran...bedzie sobie
                                                    ciszej
                                                    > kapalo...:))
                                                    > a poza tym, co z Ciebie za gospodarz...uszczelki nie da rady
                                                    wymienic?:)

wymieniłem..dlatego kapie teraz;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:42
                                                    hmmm....tooooooo zaloz lepiej te stara ponownie...przestanie:)
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:44
                                                    bettina75 napisała:

> hmmm....tooooooo zaloz lepiej te stara ponownie...przestanie:)

ta stara uszczelka służy za kwietnik....może jednak tę pończoszkę
                                                    wykorzystam? :)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:46
                                                    hmmm...po tej dzisiejszej wieczornej akcji.....watpie, zeby Ci dala ponczoszke:)
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:50
                                                    bettina75 napisała:

> hmmm...po tej dzisiejszej wieczornej akcji.....watpie, zeby Ci
                                                    dala ponczoszke:
                                                    > )
                                                    >

no cóż...użyję wiec własnej ;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:51
                                                    jestes tego pewien.....ze przezyjesz ?
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:55
                                                    bettina75 napisała:

> jestes tego pewien.....ze przezyjesz ?

no miałem zdechnąć w zeszły piatek...ale nie wyszło, wiec jestem
                                                    dobrej myśli;)
                                                  • bettina75 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:59
                                                    ...i tym optymistycznam akcentem......i spokojna o cisze w Twoim krolestwie....i
                                                    Twoje zycie.....zycze Ci spokojnej nocy...:)

Niech Ci sie przysnia piekne Lublinianki:))
                                                  • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:03
                                                    dobranoc:)
    • annabl no no 30.10.07, 20:11
      jupi
      to moglismy sie minac bo ja bylam rowniez we sobotę we Lublinie :-)

.. oraz częściowo nawet w niedzielę..
      • makbrajd Re: no no 30.10.07, 20:22
        annabl napisała:

> jupi
        > to moglismy sie minac bo ja bylam rowniez we sobotę we Lublinie :-)
        >
        > .. oraz częściowo nawet w niedzielę..

częsciowo byłem w sobotę i całą niedzielę
        • annabl Re: no no 30.10.07, 20:29
          to ja w sobote miedzy 17 a 18 przejezdzalam ulica obok, aby dostac sie do
          miejscowosci pod Lublinem, tam nastapila artystyczna przyjemnosc a potem powrot
          i wizyta w pabie U szewca, w ktorym byla niefajna kelnerka, musial ja ktos
          wczesniej niezle wkurzyc bo mapla z niej byla straszna..
          ..ale to o 2 w nocy bylo :)
          • makbrajd Re: no no 30.10.07, 21:01
            annabl napisała:

> to ja w sobote miedzy 17 a 18 przejezdzalam ulica obok, aby dostac
            sie do
            > miejscowosci pod Lublinem, tam nastapila artystyczna przyjemnosc a
            potem powrot
            > i wizyta w pabie U szewca, w ktorym byla niefajna kelnerka, musial
            ja ktos
            > wczesniej niezle wkurzyc bo mapla z niej byla straszna..
            > ..ale to o 2 w nocy bylo :)

U Szewca:) irlandzki pub! nie siedziałem tam ale obejrzałem go -
            zacne miejsce

natomiast byłem w Bufecie (spelunka w podziemiach)

a z artystycznych przyjemności muzuem na zamku zwiedziłem
            (Matejko z bliska robi wrażenie)
    • stefan.bialystok Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:26
      A piłeś Lubelskiego Fulla?
      • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:27
        stefan.bialystok napisał:

> A piłeś Lubelskiego Fulla?

zero fulla
        • morfeusz_1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 21:42
          To Lublin z fabryką F S C...
          Lublin,każdy to dobrze wie
          Lublin kochany Lublin
          To jedno z najpiękniejszych miast.
          • lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:46

Teraz ukochanym i zakochanym
            miastem jest Dublin;)
            • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 22:50
              lullu1 napisała:

>
              > Teraz ukochanym i zakochanym
              > miastem jest Dublin;)
              >
              >

w kinie w Dublinie?
              • lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:05

Taaak;)
                w maju,w tramwaju,w przyszłym roku,
                zaraz po zmroku....
                • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:08
                  lullu1 napisała:

>
                  >
                  > Taaak;)
                  > w maju,w tramwaju,w przyszłym roku,
                  > zaraz po zmroku....

natomiast niebo jest przy tym niebieskie!
                  • lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:12

Niebieskie są wyłącznie migdały....
                    gdzie zresztą nie spojrzeć..wielki błękit;)
                    • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:14
                      lullu1 napisała:

>
                      > Niebieskie są wyłącznie migdały....
                      > gdzie zresztą nie spojrzeć..wielki błękit;)

zazdroszczę poniekąd...może od stycznia?
                      • lullu1 Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:21

Poniekąd od stycznia...
                        a jaka będzie wtedy pora roku?;)
                        • makbrajd Re: "zakochałem" się wczoraj w Lublinie 30.10.07, 23:31
                          lullu1 napisała:

>
                          >
                          > Poniekąd od stycznia...
                          > a jaka będzie wtedy pora roku?;)

zadajesz takie trudne pytania :( skad ja mam wiedzieć, hę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka