Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Diabeł?

03.11.07, 14:25
Czy kos widział błąkajacego sie Diabła?
Odkąd zaczęłam podążać za nim przepadł bez wieści!
To ci ..
Diabelnie ciężkie mam teraz życie .
Idzie może gdzieś ,ścieżką krzywą ,pełen myśli złych .
Pochowajcie krzyże ,może sie nie spłoszy.Liczę na solidarność Waszych serc.
Pozdrowienia weekendowe ,pokropione deszczem( zamiast wody święconej)
Obserwuj wątek
    • ssibi81 Re: Gdzie jest Diabeł? 03.11.07, 15:29
      Zaglądałaś do piekła?-:)
    • hansii Tkwi w szczegolach :) 03.11.07, 15:38
      Widzialem go tam ostatnio, gdy zajrzalem tam, szukajac jakiegos
      drobiazgu...
      I dlatego nigdy wiecej nie zakladam okularow i nie rozgladam sie
      za drobiazgami, gdyz nie lubie sie nacierac na te szpetote :)))
      • ssibi81 Re: Tkwi w szczegolach :) 03.11.07, 15:44
        I kusi do grzechu .Taka jego marna rola ,on stworzony jest do tego !

_______

"Czasem mnie diabeł kusi, by uwierzyć w Boga.."
    • kwiato-stan29 Re: Gdzie jest Diabeł? 03.11.07, 19:41
      widzialam go pod watkiem you-zeka ale to byl stary wpis .Moze jakas diablica
      byla sprytniejsza od niego i zaciagnela go w nieznane czeluści piekielne?
    • 1.25d Re: Gdzie jest Diabeł? 03.11.07, 21:12
      A czort go wie gdzie ON!!Przstraszył sie chyba Ciebie mordo!! hihihiih
    • witaj-smutku Re: Gdzie jest Diabeł? 03.11.07, 22:02
      O matuś!!Mordko:)Widziałam ..Go ...gdzieś ..Tam ..biegał w samej ..pelerynce ...:)
      Pozdrawiam:)
      • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:16
        witaj-smutku napisała:

> O matuś!!Mordko:)Widziałam ..Go ...gdzieś ..Tam ..biegał w samej ..pelerynce ..

Kurcze!Gdzie pobiegł?Co miał pod ta peleryną???:)
        Pozdrawiam ciepło Smutku.
    • ddd_ddd Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 12:20
      tez sie zastanwaiwm gdzie on jest .Pieklo go pochlonelo na dobre jak widać
      Mordo ,musiesz swoje wdzieki skierowac w strone innego Diabla:)!!!Pozdr
    • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 17:29
      Co to dzis dzień poszukiwań??
      • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 17:34
        Predzej raczej okres "znikania" ludzi z forum gazety.
        • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 17:43
          Dziś sie juz nie dziwię ze znikaja .
          • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 17:47
            Ja juz od dawna sie nie dziwie .
    • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 18:10
      ba!!stary wyżeracz netowy juz jesteś chyba !!!!
      • rudkaaa Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 18:38
        ładniej brzmiałoby wyjadacz:)))))
        • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 18:59
          RUDKAAA ja jestem bardzo prosta osoba .Nie umiem sie wslowić
          prawidłowotylko potrafie zdradzać męża To umiem .
          Takim prostym dziewuszkom jak ja chyba też wolno pisać a może nie ?
          Co Wy rodzina jakąś jesteście ,ze tak zaraz w obronie stajecie -
          jeden za drugim?
          Przecież ja z dziadkiem rozmawiałam.Pozdrawiam
          • rudkaaa Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 19:12
            Missssi-miło Cię powitać w skromnych progach:)
            A to, czy zdradzasz męża czy nie- mnie tak naprawdę nie
            interesuje,jeśli nie robisz tego z moim męzem,to już Cie lubię.
            Każdy kiedyś zaczynał swoją przygodę z forum,całkiem niepotrzebnie
            przyjmujesz postawę ''małego agresora'',to tylko forum-traktuj je z
            przymruzeniem oka i jako zabawę:))))Tak po prawdzie,to taka z nas
            mała forumowa rodzina,a jak wiesz w kazdej rodzinie znajdzie sie
            zakała:))))Czasem się kochamy,a czasem bijemy:)))))
            Pisz Skarbie ile dusza zapragnie:))czasem się usmiejesz,czasem
            wkurzysz:)))))pozdrawiam:))))))))))))
            • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 19:14
              ha ha dziekuje za zaproszenie- pozwolenie?
              Czy jesteś pewna ze to nie Twoj mąż???ha ha
              Pozdrawiam
              • rudkaaa Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 19:57
                No jasne,że zaproszenie:)))no teraz to wbiłas mi klina z tym mężem:))
                ale co oczy nie widzą,to sercu nie żal:))))Monikooo:))))
                • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:01
                  To jest tu jakaś chetna Monika na naszych chlopów???:)Pozdr))
                • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 21:09
                  Chyba nie Twoj bo ma zeza a ty nie wygladasz na taka co by z zezowatym chciala
                  koziolki fikac! pozdr
          • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:17
            Jak chcialas ze mna rozmawiac, to trzeba bylo podpisac sie pode mna.
            Ja nie czytam calych watkow bo mi sie nie chce.
            Na ten postwpadlem przypadkowo.
            Pozdrawiam.
            • rudkaaa Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:20
              Piotr:)))bądż miły:)))potrafisz przecież:)
              • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:22
                cholerka!!To on miły nie jest?????
              • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:40
                Potrafie!
                Jak chce :)))Rudzielcu przemily.
                Nie wiem czy kolezanka jest nowa czy nie . Jesli nawet tak to chyba
                zle zaczyna i od razu w "zle" towarzystwo wpadla. :))
                Ale po pierwszym nieporozumieniu klimat chyba lekko sie ociepla :))
                dobranoc Rudziku.
                • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:47
                  Dziadku a ktore to jest 'zle towarzystwo'?Bo ja takiego nie widziałam Wszyscy są
                  mili Ale może cos przeoczyłam a nie chciałabym wpaść jak sliwka w
                  kompot!Pozdrawiam wieczorkiem
                  • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:50
                    Kazdy ma swoje preferencje.
                    Jest tu kilka Pan ktorych zdecydowanie nie lubie , ale to tylko moje
                    subiektywne zdanie.
                    Nie mam zamiaru publicznie go glosic.
                    Tez pozdrawiam.
                    • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:58
                      Nieładnie tak odmawiać pomocy potrzebującej Mlwinie :)
                      Ja tu nie widze niemiłych Pań.Częćiej Panowie potrafia być niemili ale mozna
                      zyć!;) Może nie jesteś dla nich miły i dlatego reagują w jakis tam inny sposób
                      od oczekiwanego od Ciebie?
                      Postaraj sie lepiej ,dzentelmenem chyba jesteś;)
                      • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:11
                        malwina_26 napisała:

> Nieładnie tak odmawiać pomocy potrzebującej Mlwinie :)

Zdanie subiektywne moze byc dla kogos krzywdzace, wiec nie ma powodu
                        publicznie go glosic.

> Ja tu nie widze niemiłych Pań.

To jeszcze jeden argument za tym by sie nie wyrywac z gloszeniem
                        swoich pogladow :))

Częćiej Panowie potrafia być niemili ale mozna
                        > zyć!;)

Jest i Panow kilku ktorych nie darze specjalna sympatia , ale to
                        mniej mnie interesuje bo tu utarl sie zwycxzaj taki ,ze faceci
                        raczej pomiedzy soba nie rozmawiaja, wiec praktycznie ich "nie
                        zauwazam".

Może nie jesteś dla nich miły

Owszem , nie jestem dla nich mily , przeciez pisze ,ze nie lubie ich.

i dlatego reagują w jakis tam inny sposób
                        > od oczekiwanego od Ciebie?

Alez ja niczego innegoo od Nich nie oczekuje!!!!
                        Taka sytuacja pozwala mi pisac co mysle!! bez oporok kulturowych.

> Postaraj sie lepiej

To juz chyba wyjasnilem.

,dzentelmenem chyba jesteś;)

Dla dam :))

Pozdrawiam.
                        • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:13
                          'dla dam'

Nie podoba mi sie to!!Wszystkie kobiety sa damami!
                          feee dziadku tak nie mozna !!!!!
                          • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:20
                            A to juz Twoje zdanie!!!(ciekaw jestem czym podeprzesz te smiala
                            teze?)
                            Pozwole sobie miec inne.
                            • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:29
                              dziadek_54 napisał:

> A to juz Twoje zdanie!!!(ciekaw jestem czym podeprzesz te smiala
                              > teze?)
                              > Pozwole sobie miec inne.

Kobieta to delikatna istota!!Nie bije sie jej nawet kwiatkiem!!A słowami
                              brzydkimi to już powinno być karalne!!!To moja teza!!!
                              Głipia pewnie ale moja I niech tak bedzie
                              Powolisz ,ze zostane przy swoim zdaniu? haha
                              • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:39
                                Teze juz mialem przyjemnosc poznac!
                                Pytalem o argumenty, ale juz nie jestem ich ciekaw.
                                Dobranoc.
                                • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:42
                                  buuuuuuuuu a gdzie buzi na dobranoc???? buuuuuuu
                                  • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 22:19
                                    malwina_26 napisała:

> buuuuuuuuu a gdzie buzi na dobranoc???? buuuuuuu

Poszedl spać .Co sie odwlecze to nie uciecze Malwinka
                                    Da jutro;)
                                    Spij slodko .Dobranoc
                                    • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:20
                                      Boje sie ,ze Ona wolalaby buzi od psa niz ode mnie :))
                                      Widze ,ze nie przeczytalas watku , Mordo!
                                      To byla tylko dobrze zawoalowana ironia.
                                      Pozdrawiam.
                                      • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:40
                                        dziadek_54 napisał:

> Boje sie ,ze Ona wolalaby buzi od psa niz ode mnie :))
                                        > Widze ,ze nie przeczytalas watku , Mordo!
                                        > To byla tylko dobrze zawoalowana ironia.
                                        >

Zajrzałam tu i myślałam ,ze dostanę buzi
                                        To co napisałeś jest dla mnie przykre.
                                        Wiesz jak sie cieszyłam kiedy napisałam watek z pytaniem ile macie
                                        lat i tak dużo osób sie wpisało?
                                        To mnie zachęciło do napisania drugiego wątku .Temat Ty mi
                                        podsunąłeś
                                        Dlaczego widzisz we mnie wroga?
                                        Napisałam to co pomyślałam .Z usmiechem Bez
                                        ironi .Naprawdę .Chciałabym żeby ludzie byli dla siebie mili .Jest
                                        mi przykro ,ze tak to przyjąłeś .
                                        Mam dziadka który ma 56 lat .Prwie tyle samo co Ty .
                                        Przepraszam Cie dziadku .Więcej tu nie napiszę .
                                        Do widzenia
                                        • 1.25d Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:43
                                          Hej Malwinka.Nie smutaj sie ;)!!!Rózni ludzie bywaja na forum ,nie ma co zaraz
                                          sie przejmować Pisz!!Pozdrowka!!;')
                                        • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:44
                                          Mnie na poczucie winy nie wezmiesz!!
                                          Za dobrze znam ten numer. Sam dalem sie na niego dwa razy zlapac.
                                          A czy napiszesz czy nie , jest mi zupelnie obojetne.
                                          • 1.25d Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:52
                                            Jestes zawziętym człowiekiem .Jak najdalej od takich ludzi!! !!!
                                            • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 11:02
                                              Jestem realista. :))
                                              • 1.25d Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 11:12
                                                dziadek_54 napisał:

> Jestem realista. :))

hahah Mnie to mówisz?Za bardzo Cię juz poznałam.Nie wybielisz sie tak szybko .
                                                Realista od itryg?
                                                Ciekawie to nawet brzmi .haha Jak zawsze ostatnie słowo bedzie należało do
                                                ''realisty'':)
                                                Za dużo czasu Ci poświęciłam ,za dużo!Zmarnowany czas .Cześć' realisto'

• dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 11:16
                                                  znow ,ble , ble , ble.
                                                  Same inwektywy , zero tresci.
                                                  Faktycznie tracisz czas, to niczego nie wnosi, tylko sobie
                                                  wystawiasz swiadectwo .
                                                  Ale ja z przyjemnoscia na to patrze.
                                                  Pisz prosze dalej :)))
                                          • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:52
                                            Przykro mi dziadku że tak mnie oceniasz .Nie miałam nic złego na
                                            mysli.
                                            Nie będę Cie przekonywać bo widzę że nie chcesz tego .
                                            Jeszcze raz przepraszam .Pozdrawiam .
                                            Do widzenia
                                            • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 11:02
                                              Czesc!
                                            • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 19:18
                                              A szkoda Malwina Ale to Twoja sprawa.Nie chcesz ,nie piszesz .Tylko jezeli tak
                                              szybko bedziesz sie zniechecac to na zadnym forum nie popiszesz bo wszedzie jest
                                              podobno to samo ,tak mi mowila koleznak ktora pisze na 3 forach .Wszedzie
                                              balagan ,ludzie sie kloca .Poz
                                              • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 20:43
                                                Ale ja sie z Nia nie kluce!!
                                                Ona twierdz ,ze ja Ja oceniam, co jest ewidentna nieprawda , ale ja
                                                nie widze powodu do tlumaczenia sie. Dalem sie dwa razy wpedzic w
                                                poczucie winy , widzialem jak swietnie panie bawily sie moim
                                                kosztem.
                                                Teraz juz sie na to nie nabieram .
                                                Kiedy widze oznaki grania na poczucie winy staje sie nieprzyjemny i
                                                nie zastanawiam sie czy to przypadek czy nastepna proba wkrecenia
                                                mnie .
                                                Pozdrawiam.
                                                Chce tak uwazac , prosze bardzo .
                                                Nie chce pisac? tez dobrze.
                                                Nie mam poczucia winy.
                                                • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 21:11
                                                  Ale ja nie pisałm do Ciebie!
                                                  Nie tlumacz sie ,nie interesi mnie to :)!!Pozdr
                                                  • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 21:13
                                                    Opadaja rece ... i nie tylko jak sie czyta takiego filozofa.
                                                  • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 21:18
                                                    Ja filozof podworkowy jestem juz chyba o tym pisałam
                                                    Dobrze ,ze tylko ręce ci opadają:)! Gorzej byloby no ale mnie to nie interesi .haha
                                              • grzech_o_1 Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 21:20
                                                Tylko bardzo wielu pisze ewidentne głupoty i durnoty.
                                                A z jakiego powodu?
                                                Bo do powiedzenia nie maja nic. A koniecznie muszą coś skrobnąć.
                                                Pozdro i wieczorka.:)
                                                • missssi-3 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 21:22
                                                  masz racje grzech!Ja zawsze pisze durnoty! haha podworkow haha
                                                  • missssi-3 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 21:24
                                                    aaaa pozdrawiam ,pozdrawiam tyle potrafie napisać:) haha
                                                  • missssi-3 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 21:29
                                                    To jest waek o diable!Zapomniało sie niektorym z nas !:) haha
                                                    Dobrze za autorka nie pisze bo bysmy mieli w Morde jak trza!Dobranoc
                                                  • dziadek_54 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 21:31
                                                    Masz niepotrzebne kompleksy.
                                                    to przeslania Ci oczy i nie pozwala zrozumiec prostego tekstu,
                                                    ktory napisal grzech.
                                                    Reszta nie opada !! martwe nie moze zdechnac hehe:)))
                                                  • hagija_sofija Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 06.11.07, 22:03
                                                    Dziewczyno. Przeczytaj swe posty. Z takim tekstami na FM i FT długo
                                                    nie pociągiesz. Będziesz szybko na całkowitym marginesie forum.
                                                  • dziadek_54 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 07.11.07, 07:00
                                                    To po raz 78 przejdzie reinkarnacje , i po solennym zapewnieniu ,ze
                                                    juz nigdy nie napisze tu ani slowa , powroci odrodzona jak feniks z
                                                    popiolow. Zreszta jak cala reszta kolezanek .
                                                    Oby zyly nam wiecznie! :))
                                                  • missssi-3 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 07.11.07, 20:45
                                                    dziadek_54 napisał:

> To po raz 78 przejdzie reinkarnacje , i po solennym zapewnieniu ,ze
                                                    > juz nigdy nie napisze tu ani slowa , powroci odrodzona jak feniks z
                                                    > popiolow. Zreszta jak cala reszta kolezanek .
                                                    > Oby zyly nam wiecznie! :))

Ja narazie nie mysle odchodzić a co twoje kolezna
                                                    ki robia to mnie nie interesi ,szczycie intelektu:)
                                                    Sme mocne glowy na tym forum a ty chyba im przewodzisz po reinkarnacji hahha
                                                  • missssi-3 Re: Missi_psipsi. Ludzie się nie kłócą. 07.11.07, 20:44
                                                    hagija_sofija napisała:

> Dziewczyno. Przeczytaj swe posty. Z takim tekstami na FM i FT długo
                                                    > nie pociągiesz. Będziesz szybko na całkowitym marginesie forum.

Ochhh szczyt intelektu sie odezwal Wlasnie tu ,nigdzie wiecej tylko tu ,czyzbys
                                                    przeszedl reinkarnacje??? hah
            • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:21
              Ja dziadku??
              Bo ja to wogole sie na tych cudach techniki nie znam .
              Widzialeś moze diabla???:)
              • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:43
                Nie widzialem mordo diabla , "choc uszy (i oczy) wytezam
                ciekawie" :))
                Uwaga nie byla do Ciebie tylko do misssy.
                Pisze do mnie a wpisuje sie pod watek glowny.
    • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 19:51
      DIABLA mi szukać ale juz a nie pogawedki sobie uskuteczniacie!!
      to ci ...
    • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:43
      Widziałam jak w Piekle zabawiał sie z ładnuymi diabliczkami!!
      Wiecozra milego MORDO.
      • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:53
        to chyba nie ten.
        Ten nie zostawilby naszej mordy dla jakis ,szeregowuch diabliczek.
        Musial mu jakis "sutannik" ogon wierzejami od dzwonnicy przytrzasnac
        skoro nie stawia sie na wezwanie wspanialej mordy. :))
        • malwina_26 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 20:59
          O nie ,tylko nie to!!Niech mu ogon zostawia w spokoju! haha
          • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 21:12
            sutannicy potrafia byc podli!!
            Geba pelna frazesow o milosci , a ogon potrafie przytrasnac. :)))
    • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 04.11.07, 22:23
      Diable diable Jak ja teraz mam zyć?
      Grzech umiera z tęsknoty za koko a ja za Tobą
      Jak Ci ogon obcieli to nic ,nie martw sie .Bez ogona też jestes
      atrakcyjny;)
      Dobranoc
      • 1.25d Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 10:03
        hahah tyle się nameczylas i nic !!Diabel sie nie odezwal.
        Moze sie ciebie boi?Moze przechytrzyłas go swoimi sztuczkami??? hahaha
      • spotkanie_z_diablem Re: Gdzie jest Diabeł? 05.11.07, 22:53
        no, jestem i nigdzie się nie wybieram, a ogonek na swoim miejscu
        nienaruszony...hehe...ładnie mordo naprodukowałaś, wszystko pod moją
        nieobecność, ładnie to tak...???...hehe...wołasz za mną, tęsknisz, a przecież
        nie robiłaś tego nigdy przedtem, tylko po co...???...hehe...nie znasz mnie w
        brew pozorom nie jestem grzecznym chłopczykiem, potrafię ranić jak
        nikt...hehe...więc, po co tobie taki ktoś...???...no, chyba że chcesz mi
        dokopać, tak dla zasady, trochę...z niewielką pomocą twoich
        przyjaciół...???...hehe...
        • to_ja_morda Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 10:58
          hahahDibale ,naprodukowalam bo lubie cie ale dzis nie mam ochoty na zadne
          rozmowy i nie bede miala juz na tym forum
          Dzieci zostawiam w spokoju .Nie mozna im przeszkadzać w zabawie .Zeganj diable
          Pilnuj swojego ogona bo chetnych diablic na niego pewnie jest duzo:)
          Pa ...najlepszego!!
          • spotkanie_z_diablem Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 22:32
            to_ja_morda napisała:

Zeganj diable
            > Pilnuj swojego ogona bo chetnych diablic na niego pewnie jest duzo:)
            > Pa ...najlepszego!!

szkoda mordo, że odchodzisz...myślałem, no nie tak...o, miałem nadzieję, że
            trochę pogadamy...przecież nigdy zbyt wiele sobie nie powiedzieliśmy, ale skoro
            musisz odejść, no to nie mogę ciebie zatrzymywać...nie będę za tobą wołał, bo
            też nie robiłem tego nigdy przedtem, chociaż wolałbym żebyś jednak spróbowała
            zostać...smutka pod wątkiem o białym żaglu napisała że też odchodzi,
            szkoda...wiecie co...najlepiej wszyscy sobie idźcie, a ja zostanę tutaj sam i
            sam będę sobie pisał i sam odpowiadał...hehe..." nie warto kochać ludzi, bo za
            szybko odchodzą " to taki przeze mnie przerobiony cytat, ale do całej sytuacji
            pasuje jak ulał, prawda...???...cóż, życzę powodzenia...
            • dotyk_wiatru Re: Gdzie jest Diabeł? 09.11.07, 15:44
              spotkanie_z_diablem napisał:

> wiecie co...najlepiej wszyscy sobie idźcie, a ja zostanę tutaj sam
              i
              > sam będę sobie pisał i sam odpowiadał...hehe...

Mnie nie wygonisz, bo nie masz nade mną władzy Diable;)
        • dziadek_54 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 11:19
          .hehe...nie znasz mnie w
          > brew pozorom nie jestem grzecznym chłopczykiem,

Nawet pozorob bycia grzecznym chlopczykiem nie sprawiasz .

Powiem wiecej : w ogole nie sprawiasz pozorow bycia chlopczykiem :))

hehe...

• spotkanie_z_diablem Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 23:34
            dziadek_54 napisał:

> Nawet pozorob bycia grzecznym chlopczykiem nie sprawiasz .
            >
            > Powiem wiecej : w ogole nie sprawiasz pozorow bycia chlopczykiem :))

a ja myślałem, że sprawiam wrażenie grzecznego chłopczyka, no kto by
            pomyślał...hehe...no cóż, chłopczykiem, z racji wieku już dawno nie jestem...hehe...
        • ddd_ddd Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 21:56
          Wreszcie Diable wypuściły Cię ze swoich szponów Diabliczki!-;)
    • pat-i27 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 16:40
      Masz juz swojego diabła:)Pozdrawiam
      • missssi-3 Re: Gdzie jest Diabeł? 06.11.07, 19:20
        pat-i27 napisała:

> Masz juz swojego diabła:)Pozdrawiam

No ma tyle ze sama sie ulotnila .SZkoda bo fajny watek zalozyla i moze bysmy sie
        posmieli bo tu tak smutno jakos Poz
    • sigma.33 Re: Gdzie jest Diabeł? 10.11.07, 22:17
      Ano ,pojawia sie i znika , niczym pulsujące, żywe światło.
      Może to "diabłeł tasmański", który ma nadzwyczajny talent do wirowania????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka