Dodaj do ulubionych

**************OAZA---------------teren prywatny***********************

01.06.01, 09:25
Obserwuj wątek
    • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 09:31
      cześć..... i tutaj nie mam pojęcia co wpisać bo nie wiem jakie wybierzesz sobie
      logo...może jak na początek wpiszę ,,HE-MAN -e,,
      moje logo niestety było zajęte, więć będę występować jako marii-kiedyś to
      uslyszałam i bardzo mi się spodobało
      mam nadzieję że znajdziesz tą OAZĘ /ucieczki od ciekawskich / bez problemu...
      /chcialabym Cię prosić byś za pierwszym razem napisał coś co pozwoli mi mieć
      pewność że TY to TY.................../
      • Gość: leonardo Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.30.31.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 01.06.01, 11:24
        marii napisał(a):

> cześć..... i tutaj nie mam pojęcia co wpisać bo nie wiem jakie wybierzesz sobie
        >
        > logo...może jak na początek wpiszę ,,HE-MAN -e,,
        > moje logo niestety było zajęte, więć będę występować jako marii-kiedyś to
        > uslyszałam i bardzo mi się spodobało
        > mam nadzieję że znajdziesz tą OAZĘ /ucieczki od ciekawskich / bez problemu...
        > /chcialabym Cię prosić byś za pierwszym razem napisał coś co pozwoli mi mieć
        > pewność że TY to TY.................../
        Co mam napisac takiego, abys wiedziala, ze JA to JA :))
        • barylaaco Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:39
          napisac mozna

COS......

JA TO JA......

p.s czy wchodzenie na teren prywatny jest zagrozone sankcjami?

• Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 16:00
            Sankcje są straszliwe, więc lepiej zmykaj stąd!!!
        • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:43
          jeśli pojawi się tutaj osoba na którą czekam to z pewnością poznam czy to ona
          z resztą ON wie że na niego tu czekam tylko kwestią czasu jest kiedy się tu
          pojawi.........................
          czy przed wejściem nie zauważyłeś napisów TEREN PRYWATNY?
          :D
          • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:45
            MANDATY WYPISUJĘ BARDZO WYSOKIE
            a tak do rzeczy to miejsce do pogaduszek jest ZAREZERWOWANE
            więc życzę milej zabawy ,,gdzie indziej//;)
            • nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 04.06.01, 11:00
              witaj!!!
              mam nadzieję że w koncu się pojawisz!!!
              życzę milego dnia i nie pracuj za duzo....
              • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 15:56
                Na miłość boską! Dziewczyno, nie mogłaś wymyśleć bardziej skomplikowanego
                adresu???? Mogłem sobie tak szukać w nieskończoność. Myślałem, że po ostatniej
                rozmowie nie chcesz mnie już znać. Ale mam Cię!!! A propos ktoś nam się tutaj
                dobija... Trzeba go zniszczyć... Wiesz, za nie przestrzeganie "terenu
                prywatnego". Co za ludzie... I co tam u Ciebie? Mam nadzieję, że list już
                doszedł... W środku będzie mała niespodzianka. Jestem w pracy do 17:00. Odpisz
                coś - wejdę na stronę ok. 16:30. Pozdrawiam (nadzorca cieci)!!!
        • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 15:59
          Zmykaj stąd leonardo. Nie umiesz czytać? - teren prywatny!!!
          • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 09:36
            Witaj-nawet nie wiesz jak się ucieszyłam gdy zobaczyłam że w końcu się
            <pojawiłeś>
            Dlaczego nie mogłeś znaleść tego adresu przecież podawałam Ci go przez telefon?
            Po naszej ostatniej rozmowie to ja myślałam że to Ty zrezygnujesz i uciekniesz
            gdzie pieprz rośnie-ale jak widać nie łatwo nas zrazić.Tak trzymać!
            Biorąc pod uwagę nasze doświadczenia odnośnie rozmów telefonicznych-stwierdzam
            jednogłośnie że najbardziej <udana> była ta Twoja do mnie - co Ty na to?
            Myślę że jest to kwestia czesu - no i oczywiście braku szefa i współpracowników
            w promieniu 2km.
            Wczoraj nic nie napisałam bo od 15.00 nie pracowałam przy komputerze.
            Jestem bardzo niezadowolona z pracy poczty-bo Twojego listu jeszcze nie
            dostałam-a przy okazji co to za niespodzianka?
            Co do <intruzów> to chciałam się zapytać czy masz broń-bo prośby nic w tej
            kwestii chyba nie pomogą!
            • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 05.06.01, 11:21
              Nie mogłem Cię znaleźć przez te gwiazdki na początku adresu!
              Cieszę się, że rozmowa telefoniczna Ci się podobała - ja też nie narzekam.
              Chociaż jeszcze jakiś czas po niej nie mogłem "zetrzeć" uśmiechu z twarzy - z
              radości, że Cię usłyszałem! Na list czekaj cierpliwie - przecież musi w końcu
              dojść. A niespodzianka pozostanie niespodzianką.
              A propos intruzów - broni nie mam. Ale to nieistotne - "Przeznaczenie" ukaże
              ich za tę niewybaczalną zuchwałość!!! Miłego dnia, hej!!!
              • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 12:01
                Oj nie chciałabym być na miejscu listonosza jeśli po pracy w skrzynce nie
                znajdę Twojego listu! Kiedyś tata mówił-ucz się córko strzelac z procy bo to
                bardzo może ci się w zyciu przydać
                • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 14:05
                  mam wielką ochotę do Ciebie zadzwonić!!!/-
                  • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 06.06.01, 09:59
                    dosyć głupio to wygląda-rozmawiam w zasadzie sama z sobą... ale mam nadzieję że
                    w końcu znajdziessz chwilkę żeby do mnie coś napisać
                    jeśli któryś z Twoich znajomych szuka pracy to posada listonosza /w moim
                    mieście /jest wolna
                    p.s. listu jak nie ma tak nie ma - jeszcze zostało mi troszeczkę cierpliwości
                    wiec czekam....
                    do napisania.....pozdrawiam K
                    • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 06.06.01, 14:25
                      No fajnie! Parę tygodni znajomości i już wyrzuty???!!! Żartuję! Przepraszam,
                      ale mam urwanie głowy... A Pocztę Polską najadę i spalę... Czekaj cierpliwie.
                      Pozdrawiam!!!
                      ...i nie krępuj się, dzwoń...
                      • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 06.06.01, 14:50
                        przyzwyczajaj się!!!
                        WYRZUTY będą zawsze jeśli choć raz dziennie się nie odezwiesz!
                        skoro mnie <znalazłeś> (hmm... w sumie to ja pierwsza sie do Ciebie odezwałam -
                        ale mniejsza z tym)
                        to jak zamierzasz <utrzymać>--skoro nie masz dla mnie czasu??
                        rozumiem praca praca praca.... A JA?????????????????????
                        • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 07.06.01, 08:27
                          Żeby nie było wyrzutów - odzywam się...
                          Wyszło słońce i jest fajnie. Tylko dlaczego ja muszę siedzieć w pracy???
                          • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 07.06.01, 09:25
                            widzę że zaczynasz odbierać te nasze <kontaktowanie >się tutaj jako przykry
                            obowiązek - a nie przyjemność
                            ALE JUŻ JA POSTARAM SIĘ TO ZMIENIĆ!!!
                            u mnie za oknem również świeci słońce - a tak wogóle to mam dziś dobry dzień
                            rano puściłam z dymem budynek poczty /usłyszysz o tym w wiadomościach/
                            po tem poprzewracałam wszystkie skrzynki pocztowe w całym L..
                            /zgadnij dlaczego?/
                            nie pracuj dużo
                            • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 07.06.01, 09:33
                              jeszcze jedno zapomniałam odpowiedzieć Ci na pytanie ---więc
                              z zasady jest tak że ludzie chodzą do pracy --by zarabia KASĘ!by móc ją póżniej
                              trwonić-
                              • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 08.06.01, 08:18
                                Proszę, proszę jaka wygadana!!!
                                Koleżanka leży w szpitalu - wszyscy myślą, że wpadła pod pociąg...
                                Spalenie poczty było dobrym pomysłem - mam nadzieję, że Cię nie zamkną. A nawet
                                gdyby - będę Cię odwiedzał w więzieniu. Boże, mam nadzieję, że ten list będzie
                                na Ciebie czekał już dzisiaj!!! Można zwariować...
                                Jakie masz plany na weekend? Ja idę na imprezkę. Po całym tygodniu galopu muszę
                                się trochę sponiewierać... Ale odliczam już dni do urlopu... Wtedy wydam całe
                                zarobione pieniądze. Mówisz, że tu na Ziemi można je wymienić na alkohol i
                                kobiety??? Ta planeta to Raj! Kobietę już chyba mam - jak myślisz? W takim
                                razie zapiję się na śmierć!!! Napisz coś, hej...
                                • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.06.01, 09:20
                                  Witaj Kasieńko!!!
                                  Rozpoczął się nowy tydzień pracy (błeeeee...). W dodatku pada deszcz, jest
                                  zimno - a więc witamy w Polsce!!! Dla poprawy humoru powiem Ci, że ten tydzień
                                  potrwa aż pięć dni!!! A więc powodzenia...
                                  • nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 09:36
                                    Dzień dobry MARCINKU !!!
                                    a właściwie to zły, a nawet bardzo zły...
                                    jestem niewyspana / po wczorajszych wojażach / mam podkrążone oczy , jest mi
                                    zimno, dopiero w pracy stwierdziłam że moja fryzura pozostawia dużo do
                                    życzenia,-fatalnie sie czuję! Dobrze że nie możesz mnie teraz zobaczyć--horror!
                                    A żeby tego było za mało to dzięń zapowiada się ciężki a nawet bardzo ciężki
                                    • nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 09:38
                                      p.s. ja dla pocieszenia Ci powiem że 14.06 jest wolne!!!!
                                      • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.06.01, 10:29
                                        I BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 10:46
                                          ja też sie cieszę,że Ty się cieszysz, że wszyscy się cieszą ,że jest wolny dzień
                                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 12:02
                                            to znowu ja!!!
                                            chciałam tylko poinformować WIELKIEGO MARCINA że jeśli to nie robi Ci różnicy
                                            to dzwoń między 21,30-22,00/JEŚLI CHODZI O TEN TYDZIEŃ/ wtedy jestem w dużo
                                            lepszym nastroju /wiesz obejżę dobranockę mamusia mnie wykąpie i jestem po
                                            kaszy.../
                                            ale tak powaznie to długo jestem w pracy ,nooo i oczywiście te sztuczne słońce!
                                            jak wspominałm w środę jestem na włamie - tylko nie donoś na mnie!
                                            • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.06.01, 08:59
                                              Witaj!!!
                                              Nie wiem, jak na wschodzie, ale u nas chyba wraca zima (w nocy 2 stopnie...).
                                              Czekamy tylko na śnieg. Postaram się zadzwonić dzisiaj wieczorem między 21:30 a
                                              22:00 (tak, jak prosiłaś). Miłego dnia!!!
                                              • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 09:39
                                                Cześć MARCINKU !!!
                                                U nas pogoda w normie -jeśli to co się dzieje za oknem mozna nazwać normą.
                                                W nocy było faktycznie zimno , bo nawet pod koldrą zmarzłam----ale
                                                teraz /9,30 /coś pojawilo się na niebie ! Wszyscy zastanawiamy się co to za
                                                planeta hm... może słońce?
                                                Ja wiem dlaczego tak się pogoda popsuła. Ponieważ nie będę miała urlopu, więc
                                                żeby nie było mi smutno /że Ty sobie gdzieś tam leżysz i piwko popijasz ,a ja
                                                ciężko pracuję / matka NATURA stwierdziła że przez całe 12 miesięcy będziemy
                                                mieli jesień! I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                Z niecierpliwością czekam na telefon...
                                                • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 12:57
                                                  ale mi się nudzi .......
                                                  pracuś ze mnie prawda?
                                                  powieki same mi się zamykają , a tu jeszcze 4 godziny charówki chyba zacznę
                                                  krzyczeć
                                                  mam nadzieję że u Ciebie chociaz coś się dzieje /WTEDY SZYBCIEJ LECI CZAS/bo ja
                                                  mam najgorszy problem tzn. najbardziej się męczę udając że coś robię nie robiąc
                                                  nic!
                                                  Marcin ratunku zasypiam przy komputerze!
                                                  ehrrr... ehrrr.../nie mam pojęcia jak sie opisuje chrapanie -może Ty mi
                                                  powiesz / - w kazdym bądż razie --dobranoc
                                                  • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.06.01, 14:35
                                                    Ha, ha!!! Odgłos chrapania zupełnie zepsułaś!!! To brzmi jakoś tak - hrrr...
                                                    fiuuu...hrrr...fiuuu.
                                                    I nie śpij tam!!! Wywalą Cię z pracy, a ja nie będę utrzymaywał darmozjada!!!
                                                    (nie przy moich zarobkach...hi,hi). Chyba zadzwonię do Twojego szefa...
                                                  • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 16:07
                                                    nie ma to jak romantyczny chłopak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    to naprawdę żadkość w tych czasach --nooo ale ja miałam szczęście takiego
                                                    spotkać
                                                    jakie miłe są dla moich uszu te jego czułe słówka np.darmozjad
                                                    normalnie sama słodycz
                                                    idę dziś do kościoła i dam calą pęsją na tacę że takiego SKARBA znalazłam!
                                                    dzwoń sobie do szefa Ty -donosicielu!
                                                    zobaczysz wyleje mnie i dopiero wtedy będziesz miał ból głowy---bo do swoich
                                                    wydatków będziesz musiał doliczyć te 3 czy 4 znaczki pocztowe bym mogła do
                                                    Ciebie listy pisać!
                                                    piękny odgłos chrapania ,już wiem że niechcialabym być w promieniu 10 km jak
                                                    śpisz --nienawidzę jak mi coś mruczy bzyczy czy coś w tym stylu /a Ty raczej
                                                    bzyczącego komara nie przypominasz- może wielki bąk co wychował się na łąkach
                                                    Czarnobyla/
                                                    p.s. współczuję sąsiadom -przez ścianę!!!
                                                    mam nadzieje że spodobało Ci się moję porównanie?
                                                    swoją drogą ja Ci już dziś wygarnę przez telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 13.06.01, 09:39
                                                    widzę że na forum to sie jeszcze dobrze maskujesz--ale przez telefon niezbyt
                                                    dobrze wypadasz
                                                    chamstwa to dosyć mam na codzień żeby sie jeszcze z takim bałwanem kolegować
                                                  • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 09:41
                                                    w takim razie spadaj mała!
                                                  • Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.06.01, 09:48
                                                    Skacz na drzewo, mała!!!
                                                  • Gość: marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 09:50
                                                    zeby to robić musialabym być taką wredną małpą jak TY -
                                                  • Gość: Eye Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 10.1.3.* / 193.41.231.* 13.06.01, 10:28
                                                    no i to by bylo na tyle :)))
                                                  • Gość: mola Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 217.11.134.* 27.06.01, 13:56
                                                    Ciekawa jestem gdzie są CI ludzie ?
                                                    Czy się pogodzili?
                                                    Szkoda by było takiej znajomości - tak pieknie sie zapowiadała.
                                                    Martwi mnie fakt,że poszło o jakąś głupotę.
                                                    ODEZWIJCIE SIĘ !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka