marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 09:31 cześć..... i tutaj nie mam pojęcia co wpisać bo nie wiem jakie wybierzesz sobie logo...może jak na początek wpiszę ,,HE-MAN -e,, moje logo niestety było zajęte, więć będę występować jako marii-kiedyś to uslyszałam i bardzo mi się spodobało mam nadzieję że znajdziesz tą OAZĘ /ucieczki od ciekawskich / bez problemu... /chcialabym Cię prosić byś za pierwszym razem napisał coś co pozwoli mi mieć pewność że TY to TY.................../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.30.31.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 01.06.01, 11:24 marii napisał(a): > cześć..... i tutaj nie mam pojęcia co wpisać bo nie wiem jakie wybierzesz sobie > > logo...może jak na początek wpiszę ,,HE-MAN -e,, > moje logo niestety było zajęte, więć będę występować jako marii-kiedyś to > uslyszałam i bardzo mi się spodobało > mam nadzieję że znajdziesz tą OAZĘ /ucieczki od ciekawskich / bez problemu... > /chcialabym Cię prosić byś za pierwszym razem napisał coś co pozwoli mi mieć > pewność że TY to TY.................../ Co mam napisac takiego, abys wiedziala, ze JA to JA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
barylaaco Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:39 napisac mozna COS...... JA TO JA...... p.s czy wchodzenie na teren prywatny jest zagrozone sankcjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 16:00 Sankcje są straszliwe, więc lepiej zmykaj stąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:43 jeśli pojawi się tutaj osoba na którą czekam to z pewnością poznam czy to ona z resztą ON wie że na niego tu czekam tylko kwestią czasu jest kiedy się tu pojawi......................... czy przed wejściem nie zauważyłeś napisów TEREN PRYWATNY? :D Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 01.06.01, 11:45 MANDATY WYPISUJĘ BARDZO WYSOKIE a tak do rzeczy to miejsce do pogaduszek jest ZAREZERWOWANE więc życzę milej zabawy ,,gdzie indziej//;) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 04.06.01, 11:00 witaj!!! mam nadzieję że w koncu się pojawisz!!! życzę milego dnia i nie pracuj za duzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 15:56 Na miłość boską! Dziewczyno, nie mogłaś wymyśleć bardziej skomplikowanego adresu???? Mogłem sobie tak szukać w nieskończoność. Myślałem, że po ostatniej rozmowie nie chcesz mnie już znać. Ale mam Cię!!! A propos ktoś nam się tutaj dobija... Trzeba go zniszczyć... Wiesz, za nie przestrzeganie "terenu prywatnego". Co za ludzie... I co tam u Ciebie? Mam nadzieję, że list już doszedł... W środku będzie mała niespodzianka. Jestem w pracy do 17:00. Odpisz coś - wejdę na stronę ok. 16:30. Pozdrawiam (nadzorca cieci)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.06.01, 15:59 Zmykaj stąd leonardo. Nie umiesz czytać? - teren prywatny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 09:36 Witaj-nawet nie wiesz jak się ucieszyłam gdy zobaczyłam że w końcu się <pojawiłeś> Dlaczego nie mogłeś znaleść tego adresu przecież podawałam Ci go przez telefon? Po naszej ostatniej rozmowie to ja myślałam że to Ty zrezygnujesz i uciekniesz gdzie pieprz rośnie-ale jak widać nie łatwo nas zrazić.Tak trzymać! Biorąc pod uwagę nasze doświadczenia odnośnie rozmów telefonicznych-stwierdzam jednogłośnie że najbardziej <udana> była ta Twoja do mnie - co Ty na to? Myślę że jest to kwestia czesu - no i oczywiście braku szefa i współpracowników w promieniu 2km. Wczoraj nic nie napisałam bo od 15.00 nie pracowałam przy komputerze. Jestem bardzo niezadowolona z pracy poczty-bo Twojego listu jeszcze nie dostałam-a przy okazji co to za niespodzianka? Co do <intruzów> to chciałam się zapytać czy masz broń-bo prośby nic w tej kwestii chyba nie pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 05.06.01, 11:21 Nie mogłem Cię znaleźć przez te gwiazdki na początku adresu! Cieszę się, że rozmowa telefoniczna Ci się podobała - ja też nie narzekam. Chociaż jeszcze jakiś czas po niej nie mogłem "zetrzeć" uśmiechu z twarzy - z radości, że Cię usłyszałem! Na list czekaj cierpliwie - przecież musi w końcu dojść. A niespodzianka pozostanie niespodzianką. A propos intruzów - broni nie mam. Ale to nieistotne - "Przeznaczenie" ukaże ich za tę niewybaczalną zuchwałość!!! Miłego dnia, hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 12:01 Oj nie chciałabym być na miejscu listonosza jeśli po pracy w skrzynce nie znajdę Twojego listu! Kiedyś tata mówił-ucz się córko strzelac z procy bo to bardzo może ci się w zyciu przydać Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 05.06.01, 14:05 mam wielką ochotę do Ciebie zadzwonić!!!/- Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 06.06.01, 09:59 dosyć głupio to wygląda-rozmawiam w zasadzie sama z sobą... ale mam nadzieję że w końcu znajdziessz chwilkę żeby do mnie coś napisać jeśli któryś z Twoich znajomych szuka pracy to posada listonosza /w moim mieście /jest wolna p.s. listu jak nie ma tak nie ma - jeszcze zostało mi troszeczkę cierpliwości wiec czekam.... do napisania.....pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 06.06.01, 14:25 No fajnie! Parę tygodni znajomości i już wyrzuty???!!! Żartuję! Przepraszam, ale mam urwanie głowy... A Pocztę Polską najadę i spalę... Czekaj cierpliwie. Pozdrawiam!!! ...i nie krępuj się, dzwoń... Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 06.06.01, 14:50 przyzwyczajaj się!!! WYRZUTY będą zawsze jeśli choć raz dziennie się nie odezwiesz! skoro mnie <znalazłeś> (hmm... w sumie to ja pierwsza sie do Ciebie odezwałam - ale mniejsza z tym) to jak zamierzasz <utrzymać>--skoro nie masz dla mnie czasu?? rozumiem praca praca praca.... A JA????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 07.06.01, 08:27 Żeby nie było wyrzutów - odzywam się... Wyszło słońce i jest fajnie. Tylko dlaczego ja muszę siedzieć w pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 07.06.01, 09:25 widzę że zaczynasz odbierać te nasze <kontaktowanie >się tutaj jako przykry obowiązek - a nie przyjemność ALE JUŻ JA POSTARAM SIĘ TO ZMIENIĆ!!! u mnie za oknem również świeci słońce - a tak wogóle to mam dziś dobry dzień rano puściłam z dymem budynek poczty /usłyszysz o tym w wiadomościach/ po tem poprzewracałam wszystkie skrzynki pocztowe w całym L.. /zgadnij dlaczego?/ nie pracuj dużo Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 07.06.01, 09:33 jeszcze jedno zapomniałam odpowiedzieć Ci na pytanie ---więc z zasady jest tak że ludzie chodzą do pracy --by zarabia KASĘ!by móc ją póżniej trwonić- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 08.06.01, 08:18 Proszę, proszę jaka wygadana!!! Koleżanka leży w szpitalu - wszyscy myślą, że wpadła pod pociąg... Spalenie poczty było dobrym pomysłem - mam nadzieję, że Cię nie zamkną. A nawet gdyby - będę Cię odwiedzał w więzieniu. Boże, mam nadzieję, że ten list będzie na Ciebie czekał już dzisiaj!!! Można zwariować... Jakie masz plany na weekend? Ja idę na imprezkę. Po całym tygodniu galopu muszę się trochę sponiewierać... Ale odliczam już dni do urlopu... Wtedy wydam całe zarobione pieniądze. Mówisz, że tu na Ziemi można je wymienić na alkohol i kobiety??? Ta planeta to Raj! Kobietę już chyba mam - jak myślisz? W takim razie zapiję się na śmierć!!! Napisz coś, hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.06.01, 09:20 Witaj Kasieńko!!! Rozpoczął się nowy tydzień pracy (błeeeee...). W dodatku pada deszcz, jest zimno - a więc witamy w Polsce!!! Dla poprawy humoru powiem Ci, że ten tydzień potrwa aż pięć dni!!! A więc powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 09:36 Dzień dobry MARCINKU !!! a właściwie to zły, a nawet bardzo zły... jestem niewyspana / po wczorajszych wojażach / mam podkrążone oczy , jest mi zimno, dopiero w pracy stwierdziłam że moja fryzura pozostawia dużo do życzenia,-fatalnie sie czuję! Dobrze że nie możesz mnie teraz zobaczyć--horror! A żeby tego było za mało to dzięń zapowiada się ciężki a nawet bardzo ciężki Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 09:38 p.s. ja dla pocieszenia Ci powiem że 14.06 jest wolne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.06.01, 10:29 I BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 10:46 ja też sie cieszę,że Ty się cieszysz, że wszyscy się cieszą ,że jest wolny dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 11.06.01, 12:02 to znowu ja!!! chciałam tylko poinformować WIELKIEGO MARCINA że jeśli to nie robi Ci różnicy to dzwoń między 21,30-22,00/JEŚLI CHODZI O TEN TYDZIEŃ/ wtedy jestem w dużo lepszym nastroju /wiesz obejżę dobranockę mamusia mnie wykąpie i jestem po kaszy.../ ale tak powaznie to długo jestem w pracy ,nooo i oczywiście te sztuczne słońce! jak wspominałm w środę jestem na włamie - tylko nie donoś na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.06.01, 08:59 Witaj!!! Nie wiem, jak na wschodzie, ale u nas chyba wraca zima (w nocy 2 stopnie...). Czekamy tylko na śnieg. Postaram się zadzwonić dzisiaj wieczorem między 21:30 a 22:00 (tak, jak prosiłaś). Miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 09:39 Cześć MARCINKU !!! U nas pogoda w normie -jeśli to co się dzieje za oknem mozna nazwać normą. W nocy było faktycznie zimno , bo nawet pod koldrą zmarzłam----ale teraz /9,30 /coś pojawilo się na niebie ! Wszyscy zastanawiamy się co to za planeta hm... może słońce? Ja wiem dlaczego tak się pogoda popsuła. Ponieważ nie będę miała urlopu, więc żeby nie było mi smutno /że Ty sobie gdzieś tam leżysz i piwko popijasz ,a ja ciężko pracuję / matka NATURA stwierdziła że przez całe 12 miesięcy będziemy mieli jesień! I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z niecierpliwością czekam na telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 12:57 ale mi się nudzi ....... pracuś ze mnie prawda? powieki same mi się zamykają , a tu jeszcze 4 godziny charówki chyba zacznę krzyczeć mam nadzieję że u Ciebie chociaz coś się dzieje /WTEDY SZYBCIEJ LECI CZAS/bo ja mam najgorszy problem tzn. najbardziej się męczę udając że coś robię nie robiąc nic! Marcin ratunku zasypiam przy komputerze! ehrrr... ehrrr.../nie mam pojęcia jak sie opisuje chrapanie -może Ty mi powiesz / - w kazdym bądż razie --dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.06.01, 14:35 Ha, ha!!! Odgłos chrapania zupełnie zepsułaś!!! To brzmi jakoś tak - hrrr... fiuuu...hrrr...fiuuu. I nie śpij tam!!! Wywalą Cię z pracy, a ja nie będę utrzymaywał darmozjada!!! (nie przy moich zarobkach...hi,hi). Chyba zadzwonię do Twojego szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 12.06.01, 16:07 nie ma to jak romantyczny chłopak!!!!!!!!!!!!!!!!!! to naprawdę żadkość w tych czasach --nooo ale ja miałam szczęście takiego spotkać jakie miłe są dla moich uszu te jego czułe słówka np.darmozjad normalnie sama słodycz idę dziś do kościoła i dam calą pęsją na tacę że takiego SKARBA znalazłam! dzwoń sobie do szefa Ty -donosicielu! zobaczysz wyleje mnie i dopiero wtedy będziesz miał ból głowy---bo do swoich wydatków będziesz musiał doliczyć te 3 czy 4 znaczki pocztowe bym mogła do Ciebie listy pisać! piękny odgłos chrapania ,już wiem że niechcialabym być w promieniu 10 km jak śpisz --nienawidzę jak mi coś mruczy bzyczy czy coś w tym stylu /a Ty raczej bzyczącego komara nie przypominasz- może wielki bąk co wychował się na łąkach Czarnobyla/ p.s. współczuję sąsiadom -przez ścianę!!! mam nadzieje że spodobało Ci się moję porównanie? swoją drogą ja Ci już dziś wygarnę przez telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* 13.06.01, 09:39 widzę że na forum to sie jeszcze dobrze maskujesz--ale przez telefon niezbyt dobrze wypadasz chamstwa to dosyć mam na codzień żeby sie jeszcze z takim bałwanem kolegować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 09:41 w takim razie spadaj mała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.06.01, 09:48 Skacz na drzewo, mała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marii Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 09:50 zeby to robić musialabym być taką wredną małpą jak TY - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eye Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 10.1.3.* / 193.41.231.* 13.06.01, 10:28 no i to by bylo na tyle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: **************OAZA---------------teren prywatny******************* IP: 217.11.134.* 27.06.01, 13:56 Ciekawa jestem gdzie są CI ludzie ? Czy się pogodzili? Szkoda by było takiej znajomości - tak pieknie sie zapowiadała. Martwi mnie fakt,że poszło o jakąś głupotę. ODEZWIJCIE SIĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś