brezly 28.07.03, 09:32 Lody sa w dwoch odmainach: cynamonowe i z marcepanem. Poszukuje kogos na matke chrzestna dla nowego roweru. Przewidziana butelka Shiraza. PS. Mam dojscie do masci na Trole i repelenta do takowych. No. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:05 kawę piłam dzie indziej, ale lodem marcepanowym to nie pogardzę... a rower to musi być ten rower,czy może być ta rower??? bo jak może być ta, to nazwij go Jagoda :)) J. jakzawszeskromna Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:09 a ja z kolej shirazem ine wzgardze mimo ze przed 13. szi razniej zrobi od razu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:14 hihi...na matkę chrzestną to ja zawsze, ach!...ta wrodzona wrażliwość i instynkty opiekuńcze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:21 w zasadzie nie obsadzone jest jak dotąd stanowisko specjalisty ds. finansowych - a Ty Anielciu liczysz bardzo wprawnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:25 aha ja licze tak ze dzielę Wasze mnoże swoje. powinnam sie sprawdzic na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:37 hyhy...jak dla mnie to już matematyka wyższa...;) PS. Anielu mianuję Cię głównym finansistą <ale nie sponsorem> - wredna nie jestem....;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 11:08 yhyh czuję się jakybm podsiadła Miltonię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 11:27 Miltonia czeka z niecierpliwością podmurówki swego popiersia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:20 trzasnac w rame piwem imbirowym i oblac piana opony? nie ma sprawy, moge to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:23 OK, rower bedzie miala wiele matek, hy hy. Rzymianie sie mylili, ha ha :-)) Uwalniam was na pewna chwile od swego towarzystwa. 'Wyprowadzam sie na gore I zasilam czarna dziure'. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawe ustawiam 28.07.03, 10:35 w czarnej dziurze to się wszytko pomieści bo nikt nie wiedzieć co tam tak naprawdę jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Problemy z kawa w realu 28.07.03, 11:19 Sa znaczne. Otoz My, to jest Nasze Pietro mamy Maszyny Termosowe. takie ze z Perkolatora Kawa scieka zaraz do termosu. A zeby Perkolator zadzialal to trza nalac od razu conajmniej na 4. A ze zapanowaly zawirowania urlopowe i ostala sie na tylko czworka, z czego dwa Kawoniepije cuchnace herbata oraz Zaszywacz, ktory jednak kawe czasem pija , bo odhacza sie na na Cetlu z Wykazem Kubkow Wypitych ale rzadko - wiec zasadniczo to ja musze parzyc pol Termosu dla siebie na caly dzien, co jest troche Duzo. W dodatku Zaszywacz, jak to Zaszywacz, wlasciwie nie wiadomo czy jest. Jest tak pusto, ze Paczka Ciasteczek przelezala prawie caly dzien kolo Perkolatora, zanim opustoszala do konca. Jeszcze troche i bedzie calkiem pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Problemy z kawa w realu 28.07.03, 11:23 Zreszta, co ja wam o kawie. Sa prawdziwe problemy. Cf. np. to: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=7168431 Sum mnie dobil :-( PS. Edzioszka, uprzedzalem ze bede trywializowal to forum. Nie mow ze nie jak uprzedzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Problemy z kawa w realu 28.07.03, 11:26 a ja dodałam, że tutaj przypasowuje każdać forma poza jej brakiem <w kulturze>...;) Odpowiedz Link Zgłoś