Dodaj do ulubionych

FORUM'S LOG

17.10.10, 23:24
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sg/si/dkwv/i3yNbm7fqtZf1F0CfX.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • fallen86 Re: FORUM'S LOG 18.10.10, 23:14
      Wyczuwam tu jakąś manipulację... :P
      • wei.wu.wei Re: FORUM'S LOG 19.10.10, 08:36
        Uwydatnienie nazywasz manipulacją? A zresztą, jakby tak trochę zmanipulować, to co?
      • twardycukierek Re: FORUM'S LOG 19.10.10, 13:57
        fallen86 napisał:

> Wyczuwam tu jakąś manipulację... :P
        >

W sęęęsie, że skichany kolor a miał być 'brilliant? ;P
        • stary_zgred1 Re: FORUM'S LOG 19.10.10, 18:17
          > W sęęęsie, że skichany kolor a miał być 'brilliant? ;P

A skąd, toż to kolor subtelny i naturalny :) A skoro "Trzystu" już za nami, więc czas przystąpić do akcji "600"
          • wei.wu.wei Re: FORUM'S LOG 19.10.10, 19:24
            Czyli w sensie, że doping? Jak w sporcie?
            No w sumie się zgadza - dla niektórych puzzle to przecież "produkt kolekcjonerski".
          • twardycukierek Re: FORUM'S LOG 20.10.10, 09:57
            Ja to widzę jak przez szklankę z mlekiem ;P a nie znoszę mleka :D
    • wei.wu.wei Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie podoba! 20.10.10, 12:26
      [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sg/si/dkwv/FuAryHzp4V8OoZBOQX.jpg[/img]
      • twardycukierek Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 17:47
        Ró... co? To jest magenta ;P
        • wei.wu.wei Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 19:24
          pl.wikipedia.org/wiki/Barwa_r%C3%B3%C5%BCowa
          • twardycukierek Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 19:39
            Magenta :D

[img]https://anmlhse.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/magenta.gif[/img]
            • wei.wu.wei Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 19:44
              Logic: Często nawet [color=magenta] magentę [/color] zalicza się do odcieni [color=pink] różowego [/color].
              • twardycukierek Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 19:55
                OK, to który Ci się jeszcze mniej podoba? :)
                • wei.wu.wei Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 20:05
                  Science officer mode: RGB

wiki magenta (255, 0, 255)
                  TC magenta (239, 4, 127)
                  wniosek: czerwony plus niebieski

wiki pink (255, 192, 203), nie dziwota, skoro to ma być mieszanka czerwonego z białym, to G i B są podobne

oryginalny puzzel, między "poster" a "S" : (228, 125, 208)

Pink, ~magenta.
                  • twardycukierek Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 20:33
                    > wniosek: czerwony plus niebieski

Słusznie, też nie znoszę Glasgow Rangers :F

> Pink, ~magenta.

Dobrze, już wiem :)
                    • wei.wu.wei Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 20.10.10, 22:10
                      Wiem, że wiesz. Może nie od początku, ale od Ice Borg Queen na pewno.
                      Nie wiem tylko, co to za gra.
                      Ostrzegałaś innych przed rozmową ze mną a teraz sama brniesz w kolejne tematy.
                      Jedno jest pewne, kobiecość pozostanie dla mnie tajemniczością już zawsze.
                      • twardycukierek Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 21.10.10, 08:25
                        Ja brnę?

Nie wiem, w jakiej się poruszasz rzeczywistości, ale wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują mi, że jestem na forum dyskusyjnym o nazwie Star Trek. I dyskutuję.
                        Nie chcesz to mi nie odpowiadaj, proste.
                        • wei.wu.wei Re: Co za marudna załoga. A mnie się różyk nie po 21.10.10, 09:00
                          > Nie chcesz to mi nie odpowiadaj, proste.

Tyle to ja wiem.

> I dyskutuję.

No, tylko czemu z kimś takim?:

osobnik piszący pod kilkunastoma nickami
                          jedyna w historii Szpilek zbanowana osoba
                          prowadząca histeryczny atak
                          pikuś z mysiej wólki
                          psycho, co lepiej nie wywoływać z lasu
                          psychopata netowy, niegroźny dla mnie ale niestety ogromnie nudny i nużący

Jesteś zbyt inteligentna, by nie zrozumieć pytania. Ale do tego, że nie chcesz na proste pytania prosto odpowiadać, zdążyłem się przyzwyczaić.

No nic, koniec offtopicu, wracam do roli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka