13.11.07, 04:57
Co to jest?
Jedna dziura sie wchodzi, dwoma wychodzi, a jak sie wyjdzie, dopiero
jest sie w srodku.
Obserwuj wątek
    • janchomicz Ciekawa zagadka, ale nawet nie mam pomysłu na 14.11.07, 19:56
      rozwiązanie? Może brak wyobraźni lub... nie dokończę.:) Ale taka nieudolna
      próba, posiłek, jedzenie?
      • amm06 Re: Ciekawa zagadka, ale nawet nie mam pomysłu na 15.11.07, 06:25
        Spodnie.

Rozbawiles mnie do lez :))) Dzieki :)
        • janchomicz To znaczy, że głupia odpowiedź też 17.11.07, 14:42
          bywa przydatna, miło mi. Poproszę o jeszcze, może znowu się nie uda?
          Pozdrawiam :)))
          • amm06 Re: Poprosze o jeszcze 02.12.07, 03:12
            Co to jest: mieszka w korycie przez całe życie?
            • ludek21 Re: Poprosze o jeszcze 03.12.07, 07:30
              Rzeka???
              • amm06 Re: Poprosze o jeszcze 03.12.07, 10:29
                Rzeka :)
                • janchomicz Re: Poprosze o jeszcze 03.12.07, 12:25
                  Aha, rzeka. Koryto najbardziej przyciąga polityków, więc chyba bym nie zgadł? :)
                  • amm06 Re: Poprosze o jeszcze 04.12.07, 04:58
                    Ha ha, moze lepiej pojdzie z nastepna...

Co to jest: im zimniej tym grubszy, im cieplej tym chudszy?
                    • ludek21 Re: Poprosze o jeszcze 04.12.07, 09:14
                      Ja chyba wiem ale nie powiem,zostawie pole do popisu innym.
                      • janchomicz Re: Poprosze o jeszcze 04.12.07, 13:44
                        ludek21 napisała:

> Ja chyba wiem ale nie powiem,zostawie pole do popisu innym.

Domyślam się, że mówisz o mnie;)
                      • amm06 Re: Poprosze o jeszcze 05.12.07, 06:39
                        ludek21 napisała:

> Ja chyba wiem ale nie powiem,zostawie pole do popisu innym.

Ludku, cieplo, cieplo, coraz cieplej... ;)
                    • janchomicz Re: Poprosze o jeszcze 04.12.07, 13:49
                      amm06 napisała:

> Ha ha, moze lepiej pojdzie z nastepna...
                      >
                      > Co to jest: im zimniej tym grubszy, im cieplej tym chudszy?

Może pójdzie? Trzeba się zastanowić, hmm, może kogut? Bo jak zimno, to niezbyt
                      garnie się do swego koguciego zajęcia, a jak ciepło, to działa i chudnie ;)
                      • ludek21 :-D 04.12.07, 22:06

Raczej tak.A tak naprawdę to byłam ciekawa twojej interpretacji :-)
                        No cóż nie zawiodłam się ;-)))
                      • amm06 Re: Poprosze o jeszcze 05.12.07, 06:34
                        Bardzo ciekawy pomysl :)) Nie jest to jednak kwestia leniwego
                        pietucha....
                        • ludek21 Re: Poproszę o jeszcze 05.12.07, 07:11
                          To może chodzi o płaszcz? (nie jestem pewna ale pasowałoby do opisu)
                          • janchomicz Re: Poproszę o jeszcze 05.12.07, 19:40
                            Nie dobijajcie, powiedzcie że zgadłem? Postawię lody! :)
                            • amm06 Re: Poproszę o jeszcze 05.12.07, 21:33
                              janchomicz napisał:

> Postawię lody! :)

Cieplo, cieplo, co raz cieplej...
                              • janchomicz Re: Poproszę o jeszcze 06.12.07, 16:51
                                amm06 napisała:
                                > Cieplo, cieplo, co raz cieplej...

Oj to źle, roztopią sie lody! :)
                          • amm06 Re: Poproszę o jeszcze 05.12.07, 21:35
                            ludek21 napisała:

> To może chodzi o płaszcz? (nie jestem pewna ale pasowałoby do
                            opisu)

W sumie pasuje, chodzi jednak o lod :)
                            • ludek21 Re: Poproszę o jeszcze 05.12.07, 22:37
                              No to pudło :-( A tak chciałam zabłysnąć ;-)))
                              • janchomicz Re: Poproszę o jeszcze 06.12.07, 16:54
                                Ja też, ale trudno, takie życie:(
                            • janchomicz A ja też mam zagadkę!:) 06.12.07, 16:55
                              Jak się nazywa byk po kuracji odchudzającej?
                              • amm06 Re: A ja też mam zagadkę!:) 06.12.07, 21:09
                                Ha ha, ta niestety znam wiec pozostawie dla Ludka :)
                                • ludek21 Re: A ja też mam zagadkę!:) 09.12.07, 07:20
                                  Ja niestety nie mam pojęcia :-( Brak pomysłu
                                  • janchomicz Hi hi, powiem Ludce :) 09.12.07, 08:48
                                    Skurczy-byk ;)
                                • janchomicz Re: A ja też mam zagadkę!:) 09.12.07, 08:49
                                  amm06 napisała:

> Ha ha, ta niestety znam wiec pozostawie dla Ludka :)

Śmieszna, prawda? :)
                                  • ludek21 Re: A ja też mam zagadkę!:) 09.12.07, 23:55
                                    To teraz ja zadam zagadke:
                                    Pewna dziewczynka uważnie przypatrywała się pewnemu przedmiotowi.
                                    Trwa to 12 godzin. Początkowo prawa część przedmiotu jej
                                    zainteresowania jest gruba, z czasem robi się coraz cieńsza.
                                    Odwrotnie lewa strona - najpierw cienka, później staje się grubsza.
                                    Co robi dziewczynka?
                                    • amm06 Re: A ja też mam zagadkę!:) 10.12.07, 06:33
                                      Czy ma to cos wspolnego ze swiatlem dziennym, sloncem, cieniem etc.?
                                      • janchomicz Re: A ja też mam zagadkę!:) 10.12.07, 08:19
                                        amm06 napisała:
                                        > Czy ma to cos wspolnego ze swiatlem dziennym, sloncem, cieniem etc.?

Podejrzewasz, że ta dziewczynka opala się na słońcu? Oj, przez 12 godzin spiecze
                                        się na raka...
                                    • janchomicz O nie, nie dam się nabrać! 10.12.07, 08:17
                                      Ludka, nie ściemniaj, kto może gapić się przez 12 godzin w jeden przedmiot??
                                      Niemożliwe! :))
                                      • ludek21 Re: O nie, nie dam się nabrać! 13.12.07, 07:27
                                        ;-) Czyta książke

> Ludka, nie ściemniaj, kto może gapić się przez 12 godzin w jeden
                                        przedmiot??
                                        > Niemożliwe! :))

A jednak.Musiała znależć jakąś zajmujacą lekture.

Największą prawda jest zrozumienie samego siebie.
                                        • janchomicz Re: O nie, nie dam się nabrać! 13.12.07, 17:45
                                          Aaaaaaaa, książkę... szkoda, bo to ściemy. Autor coś tam wymyśli i nagryzmoli a
                                          dziewczyna się tym fascynuje, zachwyca? Ludka, życie! Realne życie jest
                                          najważniejsze a nie zagłębianie się w osobowości pisarza. Książki o tyle, o ile
                                          dają nam konkretną wiedzę. Tu niestety jestem mało romantyczny i nie potrafię
                                          wczuć się w losy bohaterów, przeżywać nieszczęśliwe miłości itp.;))
                                          Wracając do zagadki, za cholerę bym nie zgadł! Książka!? Feeeeeeee... Co innego
                                          jakiś mądry e-bok :)))
                                        • amm06 Re: O nie, nie dam się nabrać! 14.12.07, 00:33
                                          Rowniez bym nie zgadla, chociaz zdarzalo mi sie brac wolny dzien z
                                          pracy jesli mialam dobra ksiazke :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka