Dodaj do ulubionych

jak mam postąpić

31.07.03, 05:38
Wiecie ma taka historie nie wiem jak mam posapic z dziewczyna ktora kocham
ale nie moge z nia byc choc ona wi co do niej czuje ale jest jeden problem
on ma juz chlopaka i jest z nim bardzo szczesliwa a ja jak zwykle na tym zle
wychodze bo nie moge byc z kims kogo naprawde kocham!!ale nie chce niczego
popsuc bo widze jacy oni sa szczesliwi!!! pozdrawiam i czekam na pomoc!!!!
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Re: jak mam postąpić 31.07.03, 09:05
      No to witaj w klubie !!! chociaz jestem troche z "drugiej" strony... ja tez
      jestem w szczesliwym zwiazku a jestem kochana przez innego. Tez wiem co on do
      mnie czuje i nie wiem co robic. Prosze go zeby o mnie zapomnial, zeby znalazl
      sobie inna, a on ze nie, ze tylko ze mna bylo mu dobrze i ze jestem szczesciem
      jego zycia.
      Tobie radze to samo: zapomnij niestety, bo bedziecie cierpiec oboje. Nie wiem
      czy to jest odpowiedz na jaka czekales ale wydaje mi sie najrozsadniejsza
      jezeli ta dziewczyna kocha swojego chlopaka. Jesli ma watpliwosci: WALCZ o
      nia !!! moze cos z tego bedzie.
      Pozdrawiam serdecznie
    • iwona_ar Re: jak mam postąpić 31.07.03, 10:29
      method0 napisał:

> Wiecie ma taka historie nie wiem jak mam posapic z dziewczyna ktora kocham
      > ale nie moge z nia byc choc ona wi co do niej czuje ale jest jeden problem
      > on ma juz chlopaka i jest z nim bardzo szczesliwa a ja jak zwykle na tym zle
      > wychodze bo nie moge byc z kims kogo naprawde kocham!!ale nie chce niczego
      > popsuc bo widze jacy oni sa szczesliwi!!! pozdrawiam i czekam na pomoc!!!!

Nie niszcz ich związku. Zapomnij. Wiem, powiesz - łatwo mówić. Ale tak właśnie
      byłoby najlepiej dla wszystkich. Jeśli ona jest szczęśliwa... To czego jej
      wiecej potrzeba. A jeśli zerwie z tym chłopakiem i wam sie coś nie ułozy, do
      końca życia będzie miała do Ciebie pretensje. Zaoszczędź tego i jej i sobie.
      Miałam kiedyś taka dziwna sytuację - jedna taka próbowała na siłę uszczęśliwić
      mojego A. Na szczęscie jej się nie udało.
      • osiolek113 Re: jak mam postąpić 31.07.03, 20:37
        Jezeli rzeczywiscie sie kochaja to odpusc. Ona choc Ci tego nie powie bedzie
        Ci wdzieczna, no a Ty bedziesz mial oprocz drzazgi w sercu przynajmniej te
        satysfakcje ze potrafiles sie dla niej poswiecic:)
    • sloggi Re: jak mam postąpić 01.08.03, 09:52
      Znajdz sobie jakieś zajęcie, pamiętaj - na cudzym nieszczęściu, swego szczęścia
      nie zbudujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka