Gość: Mina Re: Maryjjko IP: *.turboline.skynet.be 20.12.01, 20:13 ludzie, co wy, przeca to men sie znowu napierdolil i sklonowal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Maryjjko IP: *.turboline.skynet.be 20.12.01, 20:18 menik ma kurwa naprawde jakis powazne zaburzenia, a etanol jeszcze mu je tylko podkreca, obawiam sie... maryjke wysciskej lod ciotki! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Maryjka do Miny. 20.12.01, 20:47 Ciotka!!!! Pyska dawaj, byle gibko, zanim mnie chop z kompa wuykoleguje! Odkad jest- dorwac sie do sprzyntu nie mogie... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Maryjka do Miny. 20.12.01, 20:49 pyska, maryjko, ino uwazej, bo jo mom zapalynie oskrzyli! bez jezora caluj mnie! a ten chlop twoj popierdolony to do cie przyjechol, czy na darmowy internet, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Maryjka do Miny. 20.12.01, 20:59 Ciotka- cale szczescie, zech se powybierala te osci co mi je do kanapki z makrela nawpychal, bo juz bym dretwa lezala! To moze zdaze Ci tego pyska dac, zanim co innego na moja zgube nie wykombinuje, jerron jden. Odpowiedz Link Zgłoś